Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 hatta aşırı hoşlandım deckten, güzel rampli ağır bi astral druid yaptım turn 1 astral çekince olanlar http://imgur.com/a/YYu0S o korkulu warlocklar shamanlar artık bu halde, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 @sabo al'akir'im yok örtmenim yerine sylvanas koysam olur mu? yoksa leeroy mu koyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Al'Akir yerine doomhammer koy. Zaten genelde de al'akirle oynamıyorlar o destede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 doomhammer koyabilirsin aynen. ama doomhammer'dan daha iyi bence al'akir... aggro matchuplarında bi minion temizleyip bedavaya, üstüne surata gitmek ve taunt'unun olması muhteşem bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 ABİ EVOLVE KOYDUM. OYUN DEĞİŞTİRİYOR RESMEN. deck minion sıçma üzerine resmen. rakip yerden minion toplamaktan oynamayamıyor. ipin ucu bir turnlük kaçınca basıyom evolve'u. ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Totemden doomsayer cikinca gelirsin aglamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 the end is coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 bi kere baron cıktıydı şu 6 manalık 3 dmg tükürenden,diğer 3 tane 2 drop yalan olduydu ne gülmüştüm fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Twin emperorlarin ikisini birden light ragnaros yaptiydi bi kere bana http://puu.sh/pzpqd/427eb73b1b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Evolve olayina ozel deste yazar misiniz. Bi de renounce darkness destesi istiyorum :d Hunter'i da golden yaptim simdi (son 50 win yoggnload), golden olmayan bi warrior priest shaman kaldi. Rank kastirip kafa yemek istemiom yine. 50kusur winrate yapabilcek geyik desteler lazim. Worgen otk nasi hic oynamadim onu da deneyebilirim. Malygos shaman veya? Ancestral shaman destesi gordum bi kac ama shaman legendarym hic yok epic de eksik(hayvani bi taunt var mesela o eksik, elemental destruction bi tane falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Agir baba kartlarin varsa astral druid oneriyorum siddetle. Turn 1-2 astarli gorenlerin insta comcede basmasi paha bicilemez. Ha gelmeyince gelmedigi de oluyo. Astral cekip arkasina 2 turn wild growth da geliyo. Ysharaaj gelip ironbarkda cekiyo yanina. Ama cok egleniyorum oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 yav said: Evolve olayina ozel deste yazar misiniz. Bi de renounce darkness destesi istiyorum :d Hunter'i da golden yaptim simdi (son 50 win yoggnload), golden olmayan bi warrior priest shaman kaldi. Rank kastirip kafa yemek istemiom yine. 50kusur winrate yapabilcek geyik desteler lazim. Worgen otk nasi hic oynamadim onu da deneyebilirim. Malygos shaman veya? Ancestral shaman destesi gordum bi kac ama shaman legendarym hic yok epic de eksik(hayvani bi taunt var mesela o eksik, elemental destruction bi tane falan) Worgen warrior cok eglenceli ya. Tauntlara dikkat edip combo parcalarini biriktirip gg Evolve shaman icin de suna bi bak belki hosuna gider http://www.hearthpwn.com/decks/556579-in-depth-guide-no-cthun-veklor-evolve-shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Yav Rogue i nasil kastin ya miracle mi? Benim de shaman, rogue, druid kaldi golden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 arena'da karşıma çıkan midrange shaman.... benim rogue deckinde Backstab, Sap, Assassinate, Evis, Shadowstrike hiçbişi yok. Adama constructed kurmuş.... Shaman class kartlarının kalitesi inanılmaz ya. yani böyle draft gelince inanılmaz. yoksa baya leş shaman kartları var, o yüzden class çok iyi olamıyor. ama allasen şu nediry a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Pha said: Yav Rogue i nasil kastin ya miracle mi? Benim de shaman, rogue, druid kaldi golden. Wotog oncesindeki iki sezon paso malyrogue oynuyodum, son 80-100 win'i miracle'la tamamladim. - - Astral cok oynadim yav, yshaarjli duz ramp de cok oynadim. Oyunda viable sayilacak sahip olmadigim tek leg twin emperor kaldi, onu onumuzdeki sezona yaparim artik. Warrior acayip bisi oldu wotog'la dort koldan akiyor class masallah. Adventure ciksa agustosta keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 druid için bu arada, fandral yogg ve cenarius (ya da onyxia) varsa son model bi token destesi var onu tavsiye ederim. hem oynaması çok zevkli hem de güçlü bi deck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 warriorlar en büyük sorun. control, blackrock, pirate hangisi geleceği belli olmuyor mulligandan oyun kaybettiğim çok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 bugün yediğim Deadlyshotlar. 2 totem, 3 ufak minion ve 7/6 var: 7/6 gg 1 totem, 2 ufak minion ve 5/5 var: 5/5 gg 2 totem, 3 ufak minion ve 7/7 var: 7/7 gg 2 totem ve 5/5 var: 5/5 gg 1000'de 2 ihtimalle boşu boşuna 4 yıldız kazanacakken, 4 yıldız kaybediyorum lan. 8 yıldız fark yani. bu kadar iğrenç bi kart yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 shaman oynadigin icin haketmişsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 paladininki haric is goren nzoth decki var mi ya, tirionum yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 nzoth renolock var da, baya pahalı kartları var onun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Priest nzoth var. 2 museum curator, 2 tane 4/3 opponent class karti verenden. Bi cairne bide sylvanas atsan yeterli. Cairne olmasa da sylvanas kesin olmali ama bence. Biraz da kontrol kartlariyla susle 2 de aoe removal falan. Mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 wild rank 11-8 civarı meta şu anda ZOO lock götürüyor bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 nzoth deckleri sevmedim ya late e gitmiyosa oyun gg bide taunt atamıyoruz full face gidiyosa karşıdaki tam kanser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Old god leglerinden bi yogg birden fazla deckte kendine yer buldu yalniz garip degil mi. Nzoth desteleri falan yalan gibi hani genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar