Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

Evolve olayina ozel deste yazar misiniz. Bi de renounce darkness destesi istiyorum :d

Hunter'i da golden yaptim simdi (son 50 win yoggnload), golden olmayan bi warrior priest shaman kaldi. Rank kastirip kafa yemek istemiom yine.

50kusur winrate yapabilcek geyik desteler lazim.

Worgen otk nasi hic oynamadim onu da deneyebilirim. Malygos shaman veya?
Ancestral shaman destesi gordum bi kac ama shaman legendarym hic yok epic de eksik(hayvani bi taunt var mesela o eksik, elemental destruction bi tane falan)
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

Evolve olayina ozel deste yazar misiniz. Bi de renounce darkness destesi istiyorum :d

Hunter'i da golden yaptim simdi (son 50 win yoggnload), golden olmayan bi warrior priest shaman kaldi. Rank kastirip kafa yemek istemiom yine.

50kusur winrate yapabilcek geyik desteler lazim.

Worgen otk nasi hic oynamadim onu da deneyebilirim. Malygos shaman veya?
Ancestral shaman destesi gordum bi kac ama shaman legendarym hic yok epic de eksik(hayvani bi taunt var mesela o eksik, elemental destruction bi tane falan)

Worgen warrior cok eglenceli ya. Tauntlara dikkat edip combo parcalarini biriktirip gg

Evolve shaman icin de suna bi bak belki hosuna gider
http://www.hearthpwn.com/decks/556579-in-depth-guide-no-cthun-veklor-evolve-shaman
Sosyal ağlarda paylaş

arena'da karşıma çıkan midrange shaman.... benim rogue deckinde Backstab, Sap, Assassinate, Evis, Shadowstrike hiçbişi yok. Adama constructed kurmuş....

Shaman class kartlarının kalitesi inanılmaz ya. yani böyle draft gelince inanılmaz. yoksa baya leş shaman kartları var, o yüzden class çok iyi olamıyor. ama allasen şu nediry a.

Sosyal ağlarda paylaş

Pha said:

Yav Rogue i nasil kastin ya miracle mi?
Benim de shaman, rogue, druid kaldi golden.

Wotog oncesindeki iki sezon paso malyrogue oynuyodum, son 80-100 win'i miracle'la tamamladim.
- -

Astral cok oynadim yav, yshaarjli duz ramp de cok oynadim. Oyunda viable sayilacak sahip olmadigim tek leg twin emperor kaldi, onu onumuzdeki sezona yaparim artik. Warrior acayip bisi oldu wotog'la dort koldan akiyor class masallah. Adventure ciksa agustosta keske
Sosyal ağlarda paylaş

bugün yediğim Deadlyshotlar.

2 totem, 3 ufak minion ve 7/6 var: 7/6 gg
1 totem, 2 ufak minion ve 5/5 var: 5/5 gg
2 totem, 3 ufak minion ve 7/7 var: 7/7 gg
2 totem ve 5/5 var: 5/5 gg

1000'de 2 ihtimalle boşu boşuna 4 yıldız kazanacakken, 4 yıldız kaybediyorum lan. 8 yıldız fark yani. bu kadar iğrenç bi kart yok ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...