sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 yani onun yerine özelliği olan başka 2/3 seçerim. yani tabii geldiği noktaya göre de değişir. 3 tane dragonum varsa şansa, tabii ki bunu seçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Yeni exp konusunda 2. Defa saboyla ters dusuyorum. Olum 2 mana 2/4 charge lan... nasil kotu olabilir? Dragonlarin buyuk cogunlugu arenada kendiliginden iyi zaten. Azure, hungry, faery falan gaayet iyiler. Tvaylayt bilem ideal olmasa da berbat degil. En kotu ihtimalle 2/3 2 drop iste. Arenada 3/2leri daha cok seviyom ama olsun. Dragon warrior icin ciddi buff bu. Hay emenike.+1 atakmis, pffffff. Tum esprisi kacti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Bencede çok iyi kart ama bir yanlışlık olmasın, dragon varken 2/4 charge olmuyor kart 3/3 charge oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Abi flash heal'ı görünce küçük bir orgazm yaşadım. Auchenai ile flash healX2 ligt of naaru x2 ehu ehu mirikil pirist canım priest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Aceace said: Yeni exp konusunda 2. Defa saboyla ters dusuyorum. Olum 2 mana 2/4 charge lan... nasil kotu olabilir? Dragonlarin buyuk cogunlugu arenada kendiliginden iyi zaten. Azure, hungry, faery falan gaayet iyiler. Tvaylayt bilem ideal olmasa da berbat degil. En kotu ihtimalle 2/3 2 drop iste. Arenada 3/2leri daha cok seviyom ama olsun. Dragon warrior icin ciddi buff bu. Hay emenike.+1 atakmis, pffffff. Tum esprisi kacti. kötü kart diyen olmadı. ama iyi diil. dragon oyunda 12 tane mi ne var, bunların 6'sı zaten legendary. sayma bile çıkma ihtimalini. dragon gelme ihtimali nedir arenada? bunun yerine ama bi amani berserker muhtemelen daha çok iş yapacaktır. draftın daha ilk seçiminde amani mi alırsın bunu mu alırsın yani, onu söyle bana. bak 3-3 olup her boka ölüyor olmasına değinmedim bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Yav +1 atakmis. +1 hp sandim ben. Butun esprisi kacti. +1 hpcharge olsa arenada ilk pick olarak bile bunu alirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 öyle bile arenada ilk pick alınmayabilir ya. bak yazdım yukarda rakamı. kaç dragon var, kaç kere çıkacak dragon karşına ve dragon çıktığında alabilecek misin o dragonu yoksa daha iyi veya daha mana curve'e uyan kartı mı alacaksın. sonra zar zor aldığın 1 hadi extreme durumda 2 dragon, bu elindeyken eline gelecek. of yazarken yoruldum lan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Dynun said: Abi flash heal'ı görünce küçük bir orgazm yaşadım. Auchenai ile flash healX2 ligt of naaru x2 ehu ehu mirikil pirist canım priest. mana costuda düşük aslında x2 mb bile patlatılır turn 7-8 gibi 20dmg lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Emperor, Velen, Auchenai, 2x flash-mb otk confirmed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Warhorse Trainer esaret face Paladin öngörülerimi kuvvetlendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Fin said: Dynun said: Abi flash heal'ı görünce küçük bir orgazm yaşadım. Auchenai ile flash healX2 ligt of naaru x2 ehu ehu mirikil pirist canım priest. mana costuda düşük aslında x2 mb bile patlatılır turn 7-8 gibi 20dmg lel Priest'te cok fena seyler dönecek... Sizce simdiye kadar reveal olan en iyi kart hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 http://www.twitch.tv/mhova https://instagram.com/mhova13/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 istediği kadar güzel vs olsun oyun hakkında fikirless ise izleyemiyorum. keza 2.5 dakka izleyip bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 eskiden bir heves vardı girl gamer'a karşı yaştan mıdır nedir bilmem şimdi tam tersi itici geliyorlar. day9, amaz, trump gibi beyefendileri izliyorum sadece. tşk. syglr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 nox çogh eğlenceli tavsiye edeirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Hmm. Tides, savjz, strifecro bi de lifecoah reyizi izliyom ben. Gerci lifecoah oynamaktan ziyade konusuyo ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 http://i.imgur.com/9oVUSdT.jpg what the actual fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 said: I generally go on twitch and click on the best looking / sluttiest looking girl i see Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 o karıyı ben de gördüm de yok dayanamadım çok kötü oynuyor ama memeleri olduğu için sürekli arena yapacak kadar para geliyo donationdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 kim o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/248/213/635746400047499178.png turn 10 da oynarsak kart draw veriyo mu acaba verse de gereksiz de neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 The dream: Coin+innerv+innerv+communion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Turn 2 Deathwing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar