ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 çok saçma sapan bir paket oluyor bu ya. shamanın malum kartı dışında craft etmeye değer bir kart görmedim daha. bir de hunterın 8 manalık kartı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 yav said: bu da başka bir rng kartı https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/gallery/ZW3BYEWMIJMO1459987555494.png warlock'a avenging wrath yapmışlar hem de yarı fiyatına demeyin, all charachters diyor (ben öyle yaptım ilk sfd) hoş kendi tarafında minyon yokken karşısı 3-4'den fazla minyona sahipse hellfire gibi bişi diyeceğim ama değil. warlock kartları çöp sanki ya açıklanan şimdiye dek ben oynasam bu kartı karşıda 5 minion varken, 9 damage de kendi suratıma vurur, sonra vid'i trolden'e yollarım hit yapar sayemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 abi şimdi 10 spell attık yere bran koyduk 20 spell castleyecek bu ? Hepsini cast edene kadar oyun biter sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 senin castlediğin spell sayısı kadar random spell cast yapıcak, kartı inene kadar 15 tane spell castledin diyelim, brann üstüne bunu koydun, 30 tane random spell yapıcak, mind control'den flare'e kadar, ice block'dan eviscerate'e kadar kime ne atıcağı belli olmıcak. kafana heal da cakabilir, pyroblast da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Aslında düşününce çoğu büyüde doğru dürüst uzun süren animasyon yok. Arka arkaya patlayacak işte büyüler. Ancak arcane missile falan tarzı şeyler atarsa onlar uzun sürer. Ama şurası kesin takip falan edemeyeceksin, en son "ne oldu lan?" diyip, yerde ne kaldı? herolarda kaçar hp var diye bakıp devam edeceksin oyuna :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Cthun harici tanrılar tırt. Cthun da her kart açıklanıp metada bakınca göreceğiz.. Ben umutluyum ama. Fakat bu sonuncusu çok büyük rezalet. Sırf Timmy Johnny spike olayı da diil godoşlar para kazanmak için de yapıyorlar. Millete çöp legendary çıksın daha çok pack alsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 çöp olmayan legendary de açıklanmadı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Valla bu exp için ben başta goldla 60-70 tane pack alırım bir daha da tek pack almam. Çıkmayan kartları da craftlar geçerim. Yani c'thun zaten beleş, shamanın ki çıkmaz ise craft, diğer hiç bir legendary destelerime girebilecek gibi görünmüyor. Hatta şu an planım tüm classic kartları eksiksiz toplamak üzerine şekilleniyor kafamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Yogg saronla guzel destwler yapilabilir bence targetsiz cok iyi buyuler var oyunda Benpetitif deck bile cikar bundan bence efekti okuz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Ya senin attığın büyülerin içinden random cast etse eyvallah, 10 numara desteler yapılır da, abi komple random büyülerden komple random targetlama mantığı ile anca fun destesi yapılır. Başka bir cacık olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 abi o zaman da olmaz ki ama, direk gg olur oyun. mage ile yağdırıcaksın fireball-frostbolt-ice lance-arcane missiles-pyro falan, sonra hoop kartı koyup şenliği izlicen. secretlar da aktif olmıcak tabi, iki taraf da gg, oyun berabere biticek falan. saçma olur. ha şu hali daha saçma bence, yeni bi card text lazım o karta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 O degil de su son 2 gecedir rakip draw vs bana gelen draw ustune oyunu silme noktasina geldim. 30 oyunun 10u civarinda son 5 karta kadar combo gelmedi. Cidden delirmek uzereyim haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Hoho Beceriksiz lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/285/840/635956537404084828.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Freeze mage e pom pyro kombosu Lock kartiymis peww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 ah beeeee. implosion falan kalacak olsa, efsane olurdu. şu anda değecek bi tek shadowflame ile siphon soul var. bi de biraz spreading madness fena sayılmaz. kart çok çok güçlü ama 4 mana ve yukarısı güzel spell vermeleri lazım warlock'a ki bi boka yarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Ben de herangi bir his yaratmadı bu chogall yahu. O degil de yoggsaron simulatoru yapmışlar :D http://yoggsaronsimulator.herokuapp.com/?n=10&s=on Ya bu kart boyle oynanmaz falan gibi dedik de yeni doktor olmasın bi de ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Çakal this turn diyor ama. Herhangi bir manadaki kartı oynayabilecek miyim? 7 manaya bunu kullandım, -6 hp olarak siphon atabilecek miyim? Eğer öyleyse, ortaya 7/7 body koymuş, sağlam bi minion'ı boarddan silmiş olurum ve 3 hp'me mal olmuş olur. Geriye kalan manamla da minion oynayabilirim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Bir de, son legendary kartta şöyle bir olay sezdim. Büyülerin havuzu yalnızca target alabildiğin büyülerden oluşuyor olabilir mi? Öyle secret veya aoe spell vuracağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Tum spelleri kapsiyor allah ne verdiyse, aoesi secreti card drawu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 aoe büyü atarsa olay biter. kendi yaratıklarına blizzard flamestrike falan atabilir o zaman. random seçiyor çünkü. kendine de pyro atabilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Spyro said: http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/285/840/635956537404084828.png Siphon soul ile off diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 olm düzgün değerlendirin len şunları :D 1) cho'gall her türlü spell'i tabii ki atabiliyor 2) yogg-saron her türlü spell'i, target'ını, choose one'ını, discover'ını falan random seçiyor 3) yogg-saron blizzard'ı kendi minionlarına atamıyorsun istesen de, target seçme yok. blizzard attığında otomatik rakibe atıyorsun. he fireball mesela random işte. vs ilk bakışta göründüğünden daha güçlü olabilir kart bu arada lan. harbiden detaylı bakınca az sayıda zararlı spell var. ama ortalama 8 spell falan anca olur gibi geliyor full spell deck yapmazsan, ki yapsan ne kadar viable olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Soulfire discard olmazsa iste 2x soulfire darkbomb drainlife combosunu patlatirdin afasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 bu arada, buradaki arenacı'lara şu screenshot'taki doğru play'i sorayım. basarcos tabii ki yanlış play yapmış. Siz ne yaparsınız şu noktada? nedeniyle beraber söylerseniz güzel olur. Ben de sonra bana göre en net doğrusu hangisi ve niye onu söliciim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar