Vingthor Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 yav said: Rogue oynamak ne zevkliymis neden daha once soylemediniz Malygos miracle oynuyorum 3 gundur, 17'den 11'e roguela tirmandim (raptor harici ilk oynayisim) yok boyle bi tatmin :D Standartda da guclu olacak diyorlar oynadigim desteye. bitek rog zevkli zaten. geri kalanı çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 axedice said: Şunlar gerçek olsa vingthor temsili ben bunların hiçbirine birkez bile ağlamadım. dersini çalış. control warrior ve secret pala dışında ağlamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 secret paladin tam botluk deck lan elinde ne varsa oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 ooooooooooooooooo günaydınnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Olur mu, early'de elindeki hangi secretı oynayacağın önemli oluyor. ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 bırakhhhhh eauheuha sabo sana özendim birazda ondan ağlıyım dedim lan eauheuhauh bu arada şey çok tatlı ya içim eriyo 9 8 who am I a bgh atıyosun ya ımmpppssss hele bide sikko 1 e 1 e hero skille vurup patlattıysam secretları ımppssss ohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 dr 6 dr 7 dr 8 su sirayla atsinda goriyim bakiyim icin eriyormu :P dr 5 opsiyonel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 5 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 dr6-7-8 nedir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 dr 6 - Mysterious Challenger dr 7 - Dr. Boom dr 8 - Tirion Fordring Dr 5 en fenası, token + Mysterious Challenger. Harbi o aşamada buna asla hazır olamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Juggler/Minibot muster shredder loatheb' i de ekleyelim oncesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 minibot'suz paladin , war axe'siz warrior olmaz mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 dr2 sdffgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Athene 1 aydir secret pala bot streamliyo 740 saat uptime bi tane sweshit dans ediyo o bile rank 2-3 arasi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Dr1 de secret keeper + coin + get down direk ahaha Direk oyunun curve probleminin vucut bulmus hali secret pala :) asagi yukari her turn belli iste Turn 4 bi secenek cok, truesilver/ BoK veya shredder Turn 5 de conscrate/ loatheb/ juggler + muster iste ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 FreEmoon said: dr 6 - Mysterious Challenger dr 7 - Dr. Boom dr 8 - Tirion Fordring Dr 5 en fenası, token + Mysterious Challenger. Harbi o aşamada buna asla hazır olamıyorsun. 6- entomb atıyorum 7- entomb atıyorum 8- entomb atıyorum taktiklerim bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 private server mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 körmüsün thoughtsteal attı 3. turn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 paladinden entomb nasıl aldı dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Priest icin mesela lightbomb gidio ama o kadar iyi bi kart gelmemeli, entomb e.evil holy nova falan yeterli hani Su standart ciksa direkt 11'inde ya keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 standart baya kotu carpicak control prieste :( cuzdan warriordan hani bi deathsbite gidiyor, lightbomb gitmesi korkunc :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Fin said: paladinden entomb nasıl aldı dsf cho mindvision Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 cho is the new meta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 ne kadar gold biriktirdiniz yeni expansion öncesi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 http://media-hearth.cursecdn.com/attachments/27/861/4f5iroy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar