ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Bugün pespese açtığım 2 paketten 2 legendary 1 epic cikti. Ağlayacaktım cok duygulandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Bende golden aviana çözdüm bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 nerflenen kartı 1/1 şekilde DE edebiliyo muyuz nası o muhabbet mesela golden knife juggler var bende, nerf gelirse 800 dust alabilcem mi bu karttan? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 hayır knife juggler rare olduğu için 800 dust almayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Golden ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 kartı blizzard değiştirince golden da olsa normal craft ücreti kadar geri geliyor diye hatırlıyorum ben redditde blizzard dustımı yedi diyenler falan vardı çünkü daha önceki ayarlamalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 sıkış yapmayın len. gold ise full gold refundını veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 İyi iyi, bi tane de golden keeper vardı onu da nerfleyebilirler :D güzel goldenları açmışım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 sadece gold için mi full refund? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 nerflenicek olan standart kartlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 1 yıl aradan sonra arenaya girdim ve Arena Conman Mastery'mi tamamladımBen turn 1: End turnRakip turn 1: Shielded minibotBen turn 2: Özellikle hero power basmadan end turn, üstüne hero power'ı deli gibi highlight ederek "That was a mistake"Rakip turn 3: "I'm sorry", ikinci shielded minibotPROFIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 turn4 : aldor peacekeepr sabonis : QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Ahahuauahuahuahuahuah :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Fin said: turn4 : aldor peacekeepr sabonis : QQ çok konuşma len, o blood knight ağzını yüzünü dağıttı uther'in. valla arena 1 senedir yapmadım ama unutmamışım anasını satiim. 7-8-12 şeklinde geri dönüş yaptım arenaya :D az önce 12 yapan deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Arma said: Bende golden aviana çözdüm bugün Nooluyo la bugünde normal aviana çözdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 sabonis said: Fin said: turn4 : aldor peacekeepr sabonis : QQ çok konuşma len, o blood knight ağzını yüzünü dağıttı uther'in. valla arena 1 senedir yapmadım ama unutmamışım anasını satiim. 7-8-12 şeklinde geri dönüş yaptım arenaya :D az önce 12 yapan deck her drafttan iyi kart gelmiş nerdeyse , gz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 reno hunter da gördükten sonra bi süre ranked'a ara vermekte yarar görüyorum. 10 olamıycam bu sezon belli 5 kere 11.4'ten döndüm. girer questimi yapar çıkarım standart gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=nmq5jeNM5xA said: Hearthstone Queue Music Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=x_wfa5On9jQ abi ahahah 5:06'dan sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 aby varian wrynnden doomsayer gelmesi aahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 3300 dust falan var. sylvanas + ragnaros mu yapsam beklesem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 2 aydır falan renolock'ı implosionsız oynuyorum hep 2 vuruyo diye çıkarmıştım sanırım drboomu da çıkarıcam asd. boom botlar yakında hiç damage vurmıycak diye korkuyorum ammunae. neyse ki standart mode geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 yetemeyen fakirler aglamasın diye mod koymus adamlar sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar