Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Var, 11hp deyim, mac boyu tempo oyniyan ama etherealsiz topdeck pyro + arti portaldan gelmis flamewaker ile koydu. Boardda biri belcher 3 minionim var, flamewakerin ikinci ping suratima vurdu ve gg, adamin board bombostu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 http://puu.sh/n4cfX/7650388abe.png 3-4 turn önce greetings spamliyordu arkadaş. faceless ile emperor kopyalayıp bi tane de ben indim. sonraki turnler baya şenlik geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 cho pls http://imgur.com/AyXS6tK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 11.4'ten 14.0'a lose streak ile gelince bi süre ara vermeye karar verdim yenildiğim maçları görseniz hepsi tek tek video olucak maçlar skill falan da değil tamamen RNG ve draw. elimden bişey geliceğini bilsem devam edicem oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Yav he he kesin öyle he Kesin rank 11de dünyanın bütün şanssızlığı seni buldu ve rakiplerinden iyi oynamana rağmen tüm maçlarını kaybettin he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 :D hayat gibi biraz ya en iyisini yaptığını sürekli şanssız olduğunu falan düşünüp durursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Aslında sadece başarmak için yeterince iyi değilsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Bu arada haftasonu eu winter preeliminary bilmemnesi vardı blizzcona giden yolla ilgili. Tüm ünlülerin elendiği falan garip bi turnuva oldu. Türk oyuncu Rol var, ilk 16'ya kalıp 2500$ kazandı (151 adet ladder veteranı arasından double elim.ile, superjj'i eledi falan). Son maçını da alsa amerikaya gidiyodu onumuzdeki ay. Öte yandan mevcut metanın ne kadar kötü oldugu da kanıtlanmış oldu tüm maçlar itibariyle. Secretard kombodrooid zoo baskınlığı bir yanda bi çok kritik durumu topdeck ve rngnin belirlemesi diğer yanda. Son bir ayı falan kaldı neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 bu aralar durmadan tempo mage geliyo bana 8 maç arka arkaya felan tempo mage oynadım bir de control priestin matchupları nasıl ben mi beceremiyorum tempo magei yenmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Ben geçen ay yoğun oynamıştım tempomage. kontrol matchuplarında ilk 5-6 turndeki board durumu ve gelen kartlar aşırı kritik, tokatladın mı tokatlıyosun yoksa tüm enerjin bitiyor t9-10 civarı rakip 15health üzerindeyse gg oluyodu. Bikaç priesti aşırı komik bi şekilde -bi tanesi ekleyip thats a joke yazmıştı:D- t4-5 civarı yalayıp yutmuştum. Tempo mage de az saçma bi deck değil yani. Priest için sw:destroy 3 attack tutulmalı flamewalker için sanırım. Bi de lightbomb çok etkilemio spell yoğun ve attağı canından düşük minyonlar oynadıgı için tempo. Suratına yiceğin spelleri minyonlarına yedirtip out of steam yaptırıcan başka çaresi yok /cpt obv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 iyi acilis yapan tempo mage e karsi brisey yapmak imkansiz gibi ya :P http://i.imgur.com/zbisuT3.jpg hani consistent bir deck olsa secret paladan daha cok agliyordu au anda millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 sıkıntı cevaplarımın manası cok yuksek aceba diyorum 2 tane shadow word pain mi koysam decke light bomb yeterince deathin yerini tutuyor cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 şamandan sıkıldım. bişdim. bütün kartlar salvage edilip priest kasılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 yeni düzen gelene kadar bi şey yapma bence. fazla kartlarını da disleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Şunu ben 3-4 kez yaptim, suan pişmanım. cunku 2-3 ay sonra shaman oynamak istediğinde oynayamıyorsun :) TheRiverBelow said: şamandan sıkıldım. bişdim. bütün kartlar salvage edilip priest kasılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 ya böyle ara verip dönmek çok kötü oluyo çünkü. bi geliyosun yepyeni kartlar. everyone get in here diye bağıran bi dwarf kartı denk geldi karşıma. alt f4 attım oyun bitince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 oha get in here geldi düzdü geçti bitti tekrar geldi o derece eski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 naxxramastan sonra oynamadım ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Watch and Learn questi cikti, var mi Pati-Heartstone grubu falan, izleyeyim birinizin macini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 standard gelene kadar bütün goldlarla classic pack almak mantıklı mı sizce ? 30'a kadar kart değişebilir demişlerdi. fazlalıkları kırıp nerflenenlerden çılgın dust yaparım gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 bugün 9-2lik bir skor ile günler sonra rank5'e geri dönüş yaptım. 4'ten 9'a düşmüştüm. Warlock'ta bişeyler deniyodum, freeze falan oynadım da baktım druid harici hiç bi deck ile %52'yi falan geçemiyorum (ben değil meta boktan vallahi yaa sdf). Tüm deckleri sildim expansion çıkana kadar böyle takılacam en azından bu sezon için. yavz0r#2610, güzel kızlar eqlesin --- classic kartlar eksik ise tamamlamak her zaman makul ama eksik değil de sadece nerflenme ihtimali olan kartları piyangodan çıkartmak falan çok sabonisvari bi hayalperestlik olur ben o ihtimal yerine goldlarımla yeni kartlardan almayı tercih ederim minimum 2, maksimum 20 kart nerflenecek dendi olası nerflenecek kartlar: SR/FoN ve AoLore- Knife Juggler - Giants, başka da duymadım pek konuşulan ortalıkta. secretard'a dolaylı gelecek paladin nerfinden sonra MC'ye falan bile dokunmayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Bu aksam 2-8 ile yine 11.4ten 13e dustum. Butun gold hero ve legend backli rakipler beni buluyor herhalde. 10 yapmiycak blizz beni bu sezon. Renolock. Turn 9. Hero basiyor mortal top deckliyor. Mortalla benim minionu kesip reno top deckliyor. Devaminda slyvanas topdeckleyip patlatiyor ve trionu cekiyor. Bana da muster top deck geliyor. Ben napayim daha elemanlarin hepsi -8k dustlik destelerle oynarken. Butun meta reno uzerine gitti resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 reno hunter oynuyorum bu ara cok eglenceli tavsiye olunur mage'e ve WHO AM I'a ilaç gibi gidiyor, aggrolara karşı da iyi reno çekmek koşulu ile := Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 ayni deckle ben de oynuyorum. Cok iyi mi ? Degil ama zevkli Adamın Doomsayer'ına explorer's hat attım boş geçicegime, öldüğünde hat geri dönmedi bana sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=vg0-WTb11t8 oha trolldende turk war hemde turk bağyan vay aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar