Narius Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Wing yok adventure değil bu kartlar packten çıkacak/craft edilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 wing mi olcak ki? bu gvg gibi wing falan olmayacak diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Telefondan update edemiyorum mb'ı cok yüksek. 3g malumunuz... Şimdi enpara kartına kaç para yatırmamız lazım. 105 tl mi yüklememiz lazım karta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 ayfon 129 lira istiyor.. android te kaç para bu meret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Masticore said: Telefondan update edemiyorum mb'ı cok yüksek. 3g malumunuz... Şimdi enpara kartına kaç para yatırmamız lazım. 105 tl mi yüklememiz lazım karta Apple store da 40 lık gvg packs i 129,9 a satıyorlardı şimdi tgt 50 lik packs ve card back aynı fiyata kaçırmayın derim ben alacam valla. Enparaya 130 lira yatıracaksın , 1 ay sonra 25 tl sini kartına iade alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 80 tl nerde bilmiyorum android de herhalde onun içinde 105 yatıracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 121 tl applestore kartlar agustosta aciliyo back guzel baya ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Herkes birsey soyluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 amma yazmışsınız be :D androidde 105 tl, 25'ini enpara geri veriyor. 80 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 O zmn android cihaz bulmak en mantıklısı 😀 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 oyunu telefona yeniden kurdum bu son peçten sonra kasıyo şu an niyedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Aynen ben de iki brawl attım ilkinde sıkıntı yoktu ikinciyi slow-mo oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Benim telefon da ekstra ısındı. Ulan blizzard.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 http://www.hearthpwn.com/decks/273918-control tavsiyeniz var mı şunu ekle şunu çıkart diye annoyotron çok saçma durdu gibi belki bi zombie chow koyabilirim ama aggrolar çok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Değer mi sizce almaya yeni exp.'ı ? 11k dust'im (goldlar haric) 2.1k gold'um var eğer gvg gibi olucaksa 3-4 leg yapar 80 tl cebimde kalmış olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Tahmin yürütmek için erken belki ama öyle ahım şahım metaya etki edecek bir kart çıkmadı. Blackrock gibi olabilir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 11k dust varsa gerek yok gibi almana common-rare ağırlıklı olur kullanılan kartlar gvg'de bile boom dışında must craft leg yoktu hayli hayli yeter gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 inspire gibi yeni özellik gelmiş meta illa değişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 keltuzadı cıkarıp antoniadisi koy mulgear6 said: http://www.hearthpwn.com/decks/273918-control tavsiyeniz var mı şunu ekle şunu çıkart diye annoyotron çok saçma durdu gibi belki bi zombie chow koyabilirim ama aggrolar çok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 DeBuffAndHeal said: inspire gibi yeni özellik gelmiş meta illa değişecek. şu ana kadar çıkan kartlarla meta falan değişmez. çok daha kuvvetli inspire kartları gelmeli. bu arada aynı anda açıkladıları 3 manalık legendary'ler oldukça güzel. aggro deck'lerde falan iş yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Zikko said: keltuzadı cıkarıp antoniadisi koy mulgear6 said: http://www.hearthpwn.com/decks/273918-control tavsiyeniz var mı şunu ekle şunu çıkart diye annoyotron çok saçma durdu gibi belki bi zombie chow koyabilirim ama aggrolar çok fazla anyonyo yok malesef bi iki kart değiştirdim bakalım bi ara tekrar koyarım decki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Konuya alakasız kaçacak ama, play mode win sayınız kaç? Ben çok mu hayatsızım onu merak ediyorum. 2148 şu an. Artıyor xfgşkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 1885 mis benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Saygın başkan sen de oynuyor muydun ya? Bi bnet tag yolla bana özelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 2582 olmus wins ler , 2-3k wins normal bence. Bu arada agustos a girdik yeni packler açılıyormu artık açan varsa paylaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar