sabonis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 BonePART said: ahmedinejad said: sabonis sen dust kullanmadığın için sana öyle geliyor. yeni başlayan birinin ucuz decklerden birini yapıp rank atlaması çok da zor değil. işine yaramayan tüm kartları de edip bir çuval kart yapabiliyorsun. sen 20 tane healbot sakladığın için o kısmı gözardı ediyorsun ama. aynen yapacağın şey şu oyuna başlıcan beleş arenanı yapıcan common decklerle felan oynucan 5 deck açtığında (arkadaşı izle questi tavern brawl arena felan) deckine bakıcan ne çıkıyoya karar vericen control priest olur face hunter olur sonra geri kalan bütün kartlarını özellikle goldları disenchantleyip o decki tamamlıcan başlıcan kasmaya questleri mümkünse tavern brawlda yapıcan gençler dust çok cimri bir sistem. bir de yaptığın kart 3 gün sonra packten çıakrsa falan iyice korkunç. ha bende 30k dust var, 20 legendary yapabilirim eyvallah ama 20 legendary yaptığımda bile hala 30 tane falan epic, 5 tane falan da legendary'm eksik kalıyor... düşünün yani benim gibi it gibi oynayan biri bile hala full koleksiyona sahip değil. ha amaç full koleksiyon mu? değil. ama bana göre en az 5-6 tane eksiksiz tier 1-2 decke sahip olmak lazım zevk almak için. öbür türlü anlamı yok. ama siz tırto common basic kartlarla oynarken zevk alıyorsanız tabii ki eyvallah, hiç para harcamasanız da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 justification bulamadım çok saçma her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 yani belki reno falan bekliyor olabilir bilemiyorum zoo mu herifin deste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 zoo ya reno'su yok o deckte.. baya misplay ama dendigi gibi belki 3-0 rahatligi belki baska bir sey.. yine de o seviyedeki bir oyuncunun yapmamasi lazim tabe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Aceace said: http://logitechgrandprix.dijitalsporlar.com/ Logitech G ile Hearthstone heyecanı başlıyor. 22-25 Ocak tarihleri arasında kaydını gerçekleştir. 31 Ocak tarihinde İstanbul Forum Bayrampaşa Mediamarkt mağazasında yapılacak offline finale katılma şansı yakala. 64 oyuncunun katılımı ile önce ön elemeleri gerçekleşecek olan bu seride final heyecanı 31 Ocak Pazar günü yaşanacak. 1. olan oyuncuya Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse, 2. olan oyuncuya Logitech G402 Hyperion Fury FPS Gaming Mouse, 3. olan oyuncuya ise Logitech G302 Daedalus Prime MOBA Gaming Mouse ödül olarak verilecek. 31 Ocak Pazar günü saat 11:00’de başlayacak çeyrek final heyecanı ile İstanbul Forum Bayrampaşa Media Markt’ta Hearthstone heyecanı yaşanacak. Yav Türkiye'de turnuva olduğu zaman paylaşsak görmeyenler de katılsa falan. Paticik United olarak HS takımı bile kurarız aslında. Ben başvurdum bu arada. Kısmet. Yer cok kotuymuş ya. İstanbul Forum Bayrampaşa Media Markt. Ne yenir,ne içilir,sohbet edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 yav said: heycanlanmıştır yorulmuştur vs. abartmayın siz de heyecan olabilir de yorgun olduğunu sanmıyorum zira 1-2 oyun öncesinde 5. turn doomhammer, 6. turn 2 rockbiterla oyun kazandı herif. midem bulanarak izledim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 bayrampaşa forum çok kötü bi alışverriş merkezi değil ya yane meh işte çok kalabalık değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Bayrampaşa forum her gün çok kalabalık. yenip içilip sohbet edilecek çok güzel yerler var, içki de içilebilen mekanlar var. ayrıca aracı olmayanlar için en rahat gidilebilecek alışveriş merkezi. gitmek istiyosanız çekinmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 full deck var priest control deckteki kartları golden yapmaya basladım :P oyunun sonu yok sürekli devam ediyor dust farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 saymış olan varsa aggro shaman'ın toplam burst damage'ini söyleyebilir mi freeze oynuyorum lazım oldu shaman oynamadım hiç bilmiyorum tam :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 yav said: saymış olan varsa aggro shaman'ın toplam burst damage'ini söyleyebilir mi freeze oynuyorum lazım oldu shaman oynamadım hiç bilmiyorum tam :d sayacak bi durumu yok. freeze belli, 40'ın üstünü pek vuramıyor kolay kolay. ama shaman minion ile vurduğu için kaç tur boyunca remove edemezsen, o kadar fazla damage yiyorsun. farklı yani baya. 70 falan rahat vurur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 sabonis said: yav said: saymış olan varsa aggro shaman'ın toplam burst damage'ini söyleyebilir mi freeze oynuyorum lazım oldu shaman oynamadım hiç bilmiyorum tam :d sayacak bi durumu yok. freeze belli, 40'ın üstünü pek vuramıyor kolay kolay. ama shaman minion ile vurduğu için kaç tur boyunca remove edemezsen, o kadar fazla damage yiyorsun. farklı yani baya. 70 falan rahat vurur ama. sabonis 15 yaşında arkadaşları ona einstein diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Spell power olmadan, sadece face giderek, charge harici minionları saymazsak 59 damage var deckte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 arena girmeyin beyler bozulmuş 3 win alana madalya veriyolar bu ne amk,her el başı 5-6 drop dolu elim sözde 8-9 tane 2lik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 sabonis'in son çıkan şaman'dan haberi yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 abuk subuk spell power'ları var shaman'ın. freeze oynarken diyorum, minyonları hallediyorum mesela 10 küsür canım bişeyim kalıyor ice block arayışındayım vs. adamın kullamış olduğu speller'i toplam spell'inden çıkartarak elindeki potansiyel max. dmg'i hesab etmek istiyorum anlatabildim mi ki ona göre önlem alayım falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 o zaman decki öğreniceksin. kim sana nasıl söylesin şimdi net bi şey, combo mantığı olmayan şeyin. eline ne geliyorsa suratına geçiriyor işte. standart versiyondaki kartları öğrenip oyun esnasında sen hesap edicen onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 yav said: abuk subuk spell power'ları var shaman'ın. freeze oynarken diyorum, minyonları hallediyorum mesela 10 küsür canım bişeyim kalıyor ice block arayışındayım vs. adamın kullamış olduğu speller'i toplam spell'inden çıkartarak elindeki potansiyel max. dmg'i hesab etmek istiyorum anlatabildim mi ki ona göre önlem alayım falan Sen önce derdini anlatmayı öğren =) ilk sorunun cevabı, benim yazdığım şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 değil. toplamı sormuyor ki, burst soruyor ama soru saçma çünkü ortada doğru dürüst bi combo yok ve bir sürü değişken var +sp, crackle, overload ve lava shock vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 k1nJo said: o zaman decki öğreniceksin. kim sana nasıl söylesin şimdi net bi şey, combo mantığı olmayan şeyin. eline ne geliyorsa suratına geçiriyor işte. standart versiyondaki kartları öğrenip oyun esnasında sen hesap edicen onu. decki ogrenmek için sordum ya zaten neden anlamiyonuz ki, face shaman oynayanlar demeye utanıyor falan mı nedir :D Neyse iki linke tıklamaya usenip burays soruvermiştim. Matah bi durum degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 evet götümle okumuşum iş yerinde, burst kelimesini komple silmişim kafamdan. ama burst için de tonlarca farklı kriter var. ne kart kullandı, ne kullanmadı, weapon var mı bilmemne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Yahu işte ne kullandıgını sayıyorum zaten de geriye nesi kaldı onu kestiremiyodum onu sordum standart face shamanın tum decki ne vuruyo diye. Neyse geçti tamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 yav said: face shaman oynayanlar demeye utanıyor falan mı nedir :D hakaret kabul ederim. face shaman, secret pala, face hunter hiçbirini oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=7DwV6ZCTSJI 4:30 daki warlock azgincivciv asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Oha sabo aenle mi match olduk logitech turnuvasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar