sabonis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 laurelin noob olabilir ama doğru. önce her deckte kullanacağınız kartları yapın. sonra class decklerinin %90'ına giren class legendary'leri yapın. benim de 800 dustım var sadece, legendary falan yapamıyorum :( blizzard acilen nerf yoluna gitmeli bazı kartları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Bastır parayı al kartları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 yavz0r#2610 eklesenize, w&l geldi izleyecek adam bulamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Bu saatten sonra bence hemen hemen hiç bir eski karta nerf falan gelmez. Bazı sorun çıkarıyor gibi görünen eski kartları başka kartlar ekleyerek zaten nerfliyorlar. En son örneği Murloc Knight oldu mesela. Eklenen 2 yeni Murloc ile otomatik nerflenmiş oldu kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 patlamayan boom botmu eklicekler yani? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 mysterious worgen muamelesi görecek %100 ama kaç ay sonra kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Boombot mad bomber gibi olsa acayip eğlenceli olur. Hemen disleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Boom'un nesi var ya, evet güçlü kart ama game changer değil sonuçta. Hepimizin destesinde bir adet Dr.Boom ve buna özel removal var. Boom için exstra bir şey gelmez artık. 7 manalık başka güçlü kartlar koyarak bir denge yaratmaya çalışırlar en fazla başkada bir şey yapılmaz. Secret palaya hep beraber bir nerf bekliyoruz ama ona bile kartı nerflemek yerine karşı tarafın secretlarını falan silen tarzda bir minion bekiyorum ben şahsen. Gelirse de tek nerf Dr6'ya gelir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Oyunun metasi dr.boom'un nerflenmesini gerektirecek durumun cok otesinde, farkinda misiniz? 3-5 sayfada bir tartisiliyor. Para Nerf Qq Sabonis'e giydirmece Nerf Para Qq Droprate yukselmis Bana hic leg.cikmiyo qq Para Nerf Nasi dongu ama eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 bana en son ne zaman leg çıktığını unuttum resmen, 1-2 paket daha açıcam cıkmazsa silcem oyunu, yeter artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 dr6'i nerfleseler oyun bir ferahlar, nefes alir bence.. oyle cok abarti bir nerf de degil.. sabo soylemisti galiba.. ya legendary yapsinlar ya da secret limitini 3'e indirsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Wishmaster said: Benim de legendarylik dust birikti naapsam bilemedim. Hiç handlock oynamadım çünkü giantlarım yok. 4 tane giant mı yapsam naapsam.. Onu yapsam Jaraxxus yok. Jaraxxus'suz handlock nasıl olur? Dragon hibritli handlock nasıl bu arada? Şu an en cazip gelen legendary craft tercihim de malygos, en azından bir süre maly deckleriyle oynarım eğlenirim. 4 giant'lı klasik handlock'un devri de bitti, renolock'lar bariz üstün, handlock'un barınamadığı meta'ya anca ayak uyduruyolar. Sadece 2 giant'lı stalag'lı renolock yapabilirsin, 800 dust'a denemiş olursun hiç değilse bu durumda. Ladder'i çok sallamayıp malygos'lu deckler yaparsan epey eğlendirir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 yahu ne alaka. random kart çıkaran kartı tabii ki ona özel dandik kartlar çıkararak nerf'leyebilirsin. ama hadi nerf'le msyterious challenger'ı. oynaması bu kadar hayvani kolay olan ve metadaki en güçlü 3 deckten biri olmayı başarabilen başka bi deck göster. yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Harika ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Dostum Full House'u 1 kartla kaçırmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Warrior classının Allah belasını versin. Hiçbir şey değil şu class soğuttu oyundan. Az armor stacklıyormuş gibi Justicar geldi bi de oyuna. http://i.imgur.com/OOqXz.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Her decke bi dw atmaya devam ediyorum ben. Direk boyle "when the all hopes end" kivaminda adam final push icin tum minionlari legendaryleri koyduktan sonra ZBAMM diye vuruyorum masaya. Sonrasi ise... i give up!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 #justshieldbearerthings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 anyfin can happen diyorum başka bişey demiyorum beyler yeni hype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 o değil de asıl anyfin can happen niye pala kartı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Anyfin sizin köy'e yeni mi geliyor anlamiyorum ki Onun hype'ini 1 ay önce yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 o kartın 2 tane olması saçmalık ak ilkini temizliyorsun x2 holynova lightbombla bi turn sonra bi daha atıyor 2 turn arka arkaya 70-100 dmg cıkıyor lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Gecen ayki anyfin desteleri plebdi. Su anki catir cutur kontrol decki olmus. 1-2 haftaya tier1-2'ye cikartir tempostorm falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Merak ettim hangi deck mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Murloc Knight olmayani iste:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar