Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 kötü değil mi böyle tek win condition olan şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 adamım stream yapmış geçen gün ya, kaçırmışım sdhfudashfua. bütün stream zaten komik de, şu timestamp ile verdiğim maçı izleyin allah için ya :D maçta gerçek anlamda SIFIRa yakın şanssızlık yaşıyor, kendisi extreme topdeck yapıp oyunu döndürüyor. ama yine çıldıran, küfürler eden, saydıran o oluyor ahahaha http://www.twitch.tv/basarcos/v/34126845?t=2h15m30s muhteşem bir stres atma yöntemi bu elemanı izlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 freeze mage'e geçtim, öğrenmeye karar verdim iyice. ne güzel dövülüyor lan secret paladinler.... 1'er tane tempo mage ve mech mage ağzımı kırdı gerçi. ama elime ilk 10 kartta 3'er secret geldi, ondan olması muhtemel. yoksa dövüyor olmam lazım kağıt üstünde. daha hala noob hatalar da yapıyorum. hayırlısı, ama çok eğlenceli deck kesinlikle tavsiye ederim kartlarınız varsa ve belli bi seviyenin üzerinde anlıyorsanız oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 sabonis said: adamım stream yapmış geçen gün ya, kaçırmışım sdhfudashfua. bütün stream zaten komik de, şu timestamp ile verdiğim maçı izleyin allah için ya :D maçta gerçek anlamda SIFIRa yakın şanssızlık yaşıyor, kendisi extreme topdeck yapıp oyunu döndürüyor. ama yine çıldıran, küfürler eden, saydıran o oluyor ahahaha http://www.twitch.tv/basarcos/v/34126845?t=2h15m30s muhteşem bir stres atma yöntemi bu elemanı izlemek. herif ağlayacak sonra bir de küfür ediyor hahahah https://i.ytimg.com/vi/ptz3dLQ54QU/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 ahaha bak yine izledim gece gece keyiflendim. rakip 3/2 minion topdeck etti diye kendinden geçti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 ya bu hem çok matah bi şeymiş gibi aggro oynayıp hem de yenildiğini anlayınca afk'e yatan embesilleri bulup dünyadan temizleyesim var. hayır bi de "oyunlar çabuk bitiyor ondan oynuyorum" kafasına da ters direk. dangalak herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 buyuk drama varmsi niye haber vermiyonuz :D https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/40edl7/massans_viewbot_evidence/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 massanın bot kullandığı 2 senelik mevzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 olsun cok eglenceli :D pazarlamacisi gelmis threade ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Massan büyük sahtekar çıktı ya ahah. Üzerine bi de subredditin modlarıyla olan drama var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 massan' ın uzun zamandır chat'inde bot kullandığı yazılıyordu zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Uzun zamandır biliniyor ama twitch'in haberinin olmasına rağmen en ufak bir yaptırım yapılmadı. Bu twitchte yozlaşmış arkadaş ya. Amaz, Forsen, Reckful filan bahsediyorlar bayadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Garip bir şey geldi başıma. Az önce oyuna girdim tüm destelerimde çarpı işareti var. Desteleri kontrol ettiğimde solo adventure dan gelen kartların hepsi inaccessible durumda. Solo adventures ekranına girdiğimde ise hiç birisi satın alınmamış gibi duruyor. Halbuki hepsini alıp bitirmiştim :S. Böyle bir şey başına gelen oldumu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Yalnız değilmişim şurda tartışılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 ne saçma şeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 banada oldu battleneti kapatıp açınca düzelmişti, ama bazılarının bi kaç saat sürmüş düzelmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 bu unstable portallara buff mı gelmiş noolmuş, 3 karttan 2'si legendary. hani dandik legendary de değiller ysera mimiron's head(mech mage oynuyorum) kel'thuzad antonidas onyxia dr.boom 5 oyunda toplamda 9 portaldan cıktılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 evet yapımcılardan biri yanlışlıkla twitter'da itiraf etmişti 3 gün önce. önümüzdeki 16 gün boyunca portal'dan legendary gelme ihtimaline +5% verdik diye. sonra sildi tweet'ini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2016 bi el combo warlock oynim dedim,son kart poweroverwhelming fdsfs,oyun resmen taşşak geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=kTEsJ7GXgfQ http://bluejayway.ca/wp-content/uploads/2015/05/1430480682395.png karşıdakinin spastik secret paladin olması ayrı bi anlam katmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Rhonin mi kopyalamış adam o kadar buyuyu nerden bulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 deck için 8:35:50 http://www.twitch.tv/hero_firebat/v/35021926 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 ben dün canlı izledim bunu ya çok iyiydi. topdeckin kralı. ahmedinejad said: Rhonin mi kopyalamış adam o kadar buyuyu nerden bulmuş 3 rhonin, 2 deck. bişi kopyalamaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 heh 6-3 yaptığım arenadan harrison jones geldi. sylvanas geleydi keşke onun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 yokmu abi şu anyfin can happen için bi çare heryer doldu taştı murlock decklerle, sırf quest yapmaya giriyorum oyuna ladder/normal farketmiyo, heryerdeler freakin murlocssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar