sabonis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Trump'ın abv ya.... dün artizlik yaptı yeni deck yarattım harika falan diye. iyi hadi deniim dedim. Reno-Demon-Zoo yapmış adam. 2'nin 4 yıldızından 3'e düştüm :D en güzeli oturmuş deck ya. yeni şeyler denememek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 deck denemek agzıma sıctı 3'ten 5'e düştüm. bi zoo sıctı agzıma bi de reno mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 warlock ve freeze mage dışında reno ile oyun kazanmak için çok şanslı olmak gerekiyor. ladderda sıkıntı yaşıyorsunuz bgh,sea giant,malganis'li old school zoo hala iyi iş yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 bu sezon 3 maç falan yaptım o yüzden bu sezon nasıldır emin diilim ama geçen sezon renoladin legend oldum ben valla. başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Az önce Xelee arkadaşımız final boss kapışmasını Kolento ile yapıp, kendisi yenerek lejander oldu. Tebrik edin bakiim arkadaşımı. Bu da anısı; http://i.hizliresim.com/Yr5DzA.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 tebrikler heh kendi silahıyla vurmuşsun en cok challanger sömürenlerden biriydi kolento Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 tesekkur. yalniz oyle bi el geldi ki challenger cikana kadar midrange sanmis kolento. simdi past broadcast'ten izledim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 tebrikler ama bi yandan da secret pala ile legendary olmak :( final boss gibi kolento gelmesi hoşmuş bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 ya evet secret pally de oraya cok takilmasak ilk kez lejander oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 ekran yapmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 arkadaşlar türk müsünüz ya sürekli bi yerinden çekiştiriosunuz, düzgün tebrik etsenize çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 @xelee HeyGuys stream snipe olmadı dimi? :) Bıraktığımda rank3tün, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 snipe olasa bile legendary olana kadar herkese snipe atmadı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Stream snipe yok, ben screenshot almaya girdim, hatta screenshota dikkat ederseniz yeni chat ekranı açılmış oyunun ortasında. Xelee de o sırada konsantre bi şekilde oynadı dövdü. Hatta kendisi ben streame girince, sakın kartlarını falna söyleme hakkıyle lejander olam diye uyardı, buraya da notu düşülsün . das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 kolento ile legendary olmak daha başka tabi. tebrikler aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 senaryo iyiymiş yanlız emek var http://new2.fjcdn.com/thumbnails/comments/I+approve+of+this+post+thank+you+_a04156d50e6d30bceae139b70fb95664.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Mortis said: arkadaşlar türk müsünüz ya sürekli bi yerinden çekiştiriosunuz, düzgün tebrik etsenize çocuğu ya herhangi başka bi deck olsa en ufak laf edilmez de, yok arkadaş o decke kılım. 10 maçta 3 kere falan decision making var deckte. şaka gibi... spyro'ya da aynısını dedim zaten legendary olduğunda. hile olmayan ve yetenek gerektiren decklerle oynamaya teşvik ediyoruz insanları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 ben yerinde olsam zirvede bırakırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 ben de tam kolentoyu açtıgımda gördüm xelee'yi sonra oyunu açıp spectate çekince farkettim ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 stream snipe yok. kolento ciksin karsina, snipe edip olayin butun anlam onemini kacir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 delay var zaten snipe zor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 tebrikler :D hadi ropecoach yen simdide final boss, ben izlerken daral geliyor adamin maclari ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 20 sn delay yoktu bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=YXaiJfiut5Y bu tip "when bm goes wrong" anlarınız varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar