Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Trump'ın abv ya....

dün artizlik yaptı yeni deck yarattım harika falan diye. iyi hadi deniim dedim. Reno-Demon-Zoo yapmış adam. 2'nin 4 yıldızından 3'e düştüm :D

en güzeli oturmuş deck ya. yeni şeyler denememek lazım
Mesaj tarihi:
warlock ve freeze mage dışında reno ile oyun kazanmak için çok şanslı olmak gerekiyor.

ladderda sıkıntı yaşıyorsunuz bgh,sea giant,malganis'li old school zoo hala iyi iş yapıyor.
Mesaj tarihi:
Az önce Xelee arkadaşımız final boss kapışmasını Kolento ile yapıp, kendisi yenerek lejander oldu. Tebrik edin bakiim arkadaşımı.

Bu da anısı;

http://i.hizliresim.com/Yr5DzA.png
Mesaj tarihi:
Stream snipe yok, ben screenshot almaya girdim, hatta screenshota dikkat ederseniz yeni chat ekranı açılmış oyunun ortasında.

Xelee de o sırada konsantre bi şekilde oynadı dövdü. Hatta kendisi ben streame girince, sakın kartlarını falna söyleme hakkıyle lejander olam diye uyardı, buraya da notu düşülsün . das
Mesaj tarihi:
Mortis said:

arkadaşlar türk müsünüz ya sürekli bi yerinden çekiştiriosunuz, düzgün tebrik etsenize çocuğu

ya herhangi başka bi deck olsa en ufak laf edilmez de, yok arkadaş o decke kılım. 10 maçta 3 kere falan decision making var deckte. şaka gibi... spyro'ya da aynısını dedim zaten legendary olduğunda. hile olmayan ve yetenek gerektiren decklerle oynamaya teşvik ediyoruz insanları :P
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...