Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

evet yine tarihin en şanssız anlarından birini yaşadım...

mech mage'in ağzına sıçmışım elinde 2 kart var, benim 8 kart. boom'unu falan çok rahat öldürmüşüm, 17 miyim neyim. Kafam acayip rahat.

topdeck Blingtron ile elime Curse Blade'i verdi... Elimde Healbot + Reno Jackson olmasına rağmen 3 tur'da 56 damage vurarak (tabii aslında 28) öldürdü..... Hem rakibim kötü, Blingtron kullanıyor rezalet bir seçim olarak, hem de 18 weapon'da 1 ihtimal ile oyunu kazanıyor.

Blizzard allah senin de belanı versin, bu kadar rezalet kart design edilir mi.... insan +2 damage falan yapar kartı x2 damage nedir ya...

http://galeri8.uludagsozluk.com/418/aglama-melis_541360_s.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

saka kaldiriyor filan

hayır.

S: evet biraz ağlayalım. deck'imde fireball, flamestrike, blizzard, hiçbir şey yok. adam 2 tane antonidas atıyor lan. WTF!!!!!
B: inşallah bi dahakine polymorph da gelmez.
S: o da yok zaten. şu anlamayanlar troll'lemesin plx

bak hemen anlamayan olmuşum. herifin amacı herkese random laf yetiştirmek. sonra bi de utanmadan çıkıp eskiden çok laf koymuştum der asdsfs.

kritik bi yerde şansına güvenip oynarsa = karar yeteneği, oyunu bilmek, skill.
rakibi(belki de gırgır olsun diye veya deneme amaçlı) deckine alışılmadık kart koyunca = kötü kart koymuş, şansa kazandı bıkbık.

bırakın cevap vermeyin şu kendini beğenmişe. ağlıyorsa da köşesinde ağlasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Durduk yere diil çok büyük ihtimalle senin daha önce yazdığın şeylerden dolayı bilmediğini itham etmişimdir. Muhtemelen de expansion kart değerlendirmesi, deck değerlendirmesi vs gibi şeylerdendir. Bulmaya kasamıcam ama şimdi maalesef.

Vardı tonla laf edenler, mesela varian için heyecanlanmayın 10 mana oynanmaz dediğimde gelen tepkileri düşünüyorum, veya eadric metada yer bulamaz dediğimde...

kartlar çıktığından beri eadric sadece 2 kere gördüm ranked'de. Varian ise 6 veya 7 kere, o da ilk çıktığında millet gazla oynuyordu ondan.
Sosyal ağlarda paylaş

ben yeni gelecek şeyleri değerlendirmem. bi tane vardı sanırım onu da yanlış anlamıştım. zaten gelmeden önce incelemem bile geldiklerinde bakarım çoğu zaman.

genelde var olan kartları o anki duruma göre ya tekrar dizayn ederim ya da nerflerim. e tabi eskiden nerf için söylediğim şeylerin de şu an çoğunu yapmam çünkü her şey değişti artık.
fikri beğenmiyip oyunu bilmediğimi itham edecek biriysen de o senin fesatlığın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...