Zikko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 eskiden böle adamlar wow bölümünde 2. günde bann'leniyordu. drama dönsün diye mi tutuyosunuz bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 aglama melis title gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 wowdaki ariza tiplere kiyasla sabo baya iyi yanliz, en azindan eglendiriyor postlari ile takilabiliyrosun saka kaldiriyor filan wowdakiler sinir bozuculugun ust seviyesiydi KEAL THAS DOWN&DIE. TK TURKLERIN ELINE GECTI!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 sabonis said: evet yine tarihin en şanssız anlarından birini yaşadım... mech mage'in ağzına sıçmışım elinde 2 kart var, benim 8 kart. boom'unu falan çok rahat öldürmüşüm, 17 miyim neyim. Kafam acayip rahat. topdeck Blingtron ile elime Curse Blade'i verdi... Elimde Healbot + Reno Jackson olmasına rağmen 3 tur'da 56 damage vurarak (tabii aslında 28) öldürdü..... Hem rakibim kötü, Blingtron kullanıyor rezalet bir seçim olarak, hem de 18 weapon'da 1 ihtimal ile oyunu kazanıyor. Blizzard allah senin de belanı versin, bu kadar rezalet kart design edilir mi.... insan +2 damage falan yapar kartı x2 damage nedir ya... http://galeri8.uludagsozluk.com/418/aglama-melis_541360_s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 oo en haksız gelmiş, hoş gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 spark varlik olarak salt based lifeform direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Laurelin said: saka kaldiriyor filan hayır. S: evet biraz ağlayalım. deck'imde fireball, flamestrike, blizzard, hiçbir şey yok. adam 2 tane antonidas atıyor lan. WTF!!!!! B: inşallah bi dahakine polymorph da gelmez. S: o da yok zaten. şu anlamayanlar troll'lemesin plx bak hemen anlamayan olmuşum. herifin amacı herkese random laf yetiştirmek. sonra bi de utanmadan çıkıp eskiden çok laf koymuştum der asdsfs. kritik bi yerde şansına güvenip oynarsa = karar yeteneği, oyunu bilmek, skill. rakibi(belki de gırgır olsun diye veya deneme amaçlı) deckine alışılmadık kart koyunca = kötü kart koymuş, şansa kazandı bıkbık. bırakın cevap vermeyin şu kendini beğenmişe. ağlıyorsa da köşesinde ağlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 canıms ya yıllar önce bi laf soktuk diye nasıl bir kuyruğuna bastıysak.. he bi de koca bir yalan söylemeye başladı, rng ile kazanınca benim müthiş yetenekli olduğumu söylediğime dair. yeah right. get gud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 herif hala laf sokmak diyor ya hahah. anlamayanlar ağlamasın plx hadi ben de sana laf soktum o zaman. ergen midir nedir ak. bi de get gud demiş. sidik yarıştıracaksak get on my level first o zaman, perfect arena runım var benim. çok da şeyimdeydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Antrparantez bir araya gireyim :D, perfect arena ne abi bu arada 12-0'ı mı diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 evet. https://forum.paticik.com/read.php?36,7553325,7680326#msg-7680326 altta ağlayana da dikkat çekmek isterim. edit: 4-5 mesaj altta senin yorumun da varmış bu arada lol bi de tori nerede ya forumda takılıyor mu hala başka hesap ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 1 kere 12-0 yapınca iyi oyuncu olmuyorsun. Hiç saymadım ama nerden baksan 1.5 senede 15-20 arası 12im vardır. Olay arena ortalaması ve ranked'de yaptığın play'ler. He tabii ikisi birbirine bağımlı diil. Kimisi daha iyi arena, kimisi daha iyi ranked'de oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 sen söyleyince kötü oyuncu da olmuyorum. haklarında hiçbir şey bilmediğin insanlara ergen gibi atıp tutmana uyuz oluyorum sadece. yukarıda güya "laf soktuğun" olay da aklımda yer edindi çünkü senin çirkin kişiliğini ilk o postta fark ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Durduk yere diil çok büyük ihtimalle senin daha önce yazdığın şeylerden dolayı bilmediğini itham etmişimdir. Muhtemelen de expansion kart değerlendirmesi, deck değerlendirmesi vs gibi şeylerdendir. Bulmaya kasamıcam ama şimdi maalesef. Vardı tonla laf edenler, mesela varian için heyecanlanmayın 10 mana oynanmaz dediğimde gelen tepkileri düşünüyorum, veya eadric metada yer bulamaz dediğimde... kartlar çıktığından beri eadric sadece 2 kere gördüm ranked'de. Varian ise 6 veya 7 kere, o da ilk çıktığında millet gazla oynuyordu ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 ben yeni gelecek şeyleri değerlendirmem. bi tane vardı sanırım onu da yanlış anlamıştım. zaten gelmeden önce incelemem bile geldiklerinde bakarım çoğu zaman. genelde var olan kartları o anki duruma göre ya tekrar dizayn ederim ya da nerflerim. e tabi eskiden nerf için söylediğim şeylerin de şu an çoğunu yapmam çünkü her şey değişti artık. fikri beğenmiyip oyunu bilmediğimi itham edecek biriysen de o senin fesatlığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 hmm hangi streamer malygos rogue oynadı son 1-2 günde de şimdi 4 maçın 3'ünde malygos rogue geldi lan karşıma? allahtan reno oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 forumda hearthstonu tek bilen sabonis, onun dışında kimse bilmiyor. ona özel bir başlık açalık orda bilenlerle (kendi kendine) konussun, biz ayrı bir topicde hs konusalım lütfen modlar ilgilensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 adam legend. siz nesiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Neirea oynuyordu biraz önce. sabonis said: hmm hangi streamer malygos rogue oynadı son 1-2 günde de şimdi 4 maçın 3'ünde malygos rogue geldi lan karşıma? allahtan reno oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Sabonise cozum faemer muamelesi yapmak ya Direk pas gecin mesajlarini. Olur da quotelarsa hihi evet oyle diyim Adam hearthstoneun orhan pamuku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 haah bir başkası geldi. gerçek bir 'yav he'. kaldı ki orhan pamuk olmak güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 porzingis büyük potansiyel yeni sabonis olucak diyorlar, ne diyosun sabonis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 :D şeker çocuk porzingis ama sabonis ile ilgisi yok, farklı yetenekleri var neyse konuyu bilmek bilmemekten vs'den şuraya çevirelim. adam yapmış arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Olur ki görmeyen vardır diye buraya da alayım, ilk seferinde seyrederken altıma kaçırıyordum nerdeyse :D. https://www.youtube.com/watch?v=mJg6WU7OXsw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 bunun 1'i de vardı sanırım rog vs warrior hah şu http://www.youtube.com/watch?v=ItmPrhSl6NU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar