KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 tadilat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Masticore said: deep paticik:ben,ramses2,vaperon,masa,wishmaster, riverwind,pascalnouman,babacummostors,cavanagh,karamürsellidelihamdi, kozalak,bellow,shean,cicibeybe,marty,senko,burcu,idil,irem. Son 4 1 kişi ilgimi cekti ben de girmek istiyorum gruba... invite atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Güzel grubuz olm. Cidden iyi ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 labigit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 true story. şu an en keyif aldığım whatsapp goygoy grubu abi. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 cok derin yapmayin, gunahmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 ok post kastım hell yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 bakalim ne gibi bir sacmalik duyuracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 lütfen topicinde tartışalım uyarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 http://eu.battle.net/hearthstone/en/expansions-adventures/the-grand-tournament/ Lan yoksa tournament mode?? LAAN?? LAAAN?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Geçerliliği ne ki bunun? Al mesela http://eu.battle.net/hearthstone/en/expansions-adventures/axedice-is-teh-king-tournament/ aynı 404ü veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 kardes duyuru yapiliyo su an asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 thegrandtourney.com bu linke girince direk olarak yukardaki linke yönlendiriyo. Bu arada şu anda lifecoach yeni epicle kendinden geçmiştir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Vayak saniyelerle kaçırmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Turnuva modu yokmuş... Böhüüü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 inspire mekaniği iyi olmuş ya beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Site aktif olmuş. Oylama var hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 grim warrior decki yaptım bi berserker gelmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 son 6 arenadır 3 win in üstüne çıkamıyorum ne kadar iyi deste yaparsam yapayım sürekli face deckler geliyor karşıma demin 3 sap alan rogue a yenildim, adam sadece sa attı her turn falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Demek ki yeterince iyi değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 15 tane 1-2-3 mana kart olan desteye 5 turn 4 mana altı kart gelmeyince kaybediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Evet evet bütün kartlar sana gelmiyor http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/pftpie_zps7494fe69.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Sparkcaster said: KuddusiMavra said: Olm öğreniyorum wishmaster hocamdan. ben de bu gruba dahil olabilir miyim özel mesajım gelmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 geldi abi şaka takılıyodum ben watsap kullanmıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 beyler size bişey danışıcam. priest oynuyorum genelde. biraz da warr ve hunter bende legendary kıtlığı var. olanlar da iron jug, malorne, themoplug, toshley falan ben bunları patlatıp eksiklerimden yapayım diyorum ysera yok voljin yok dr7boom yok. hangi sırayla gideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar