yav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 bu arada şu turnuva sitesi tıkır tıkır çalışıyor her gün 5'ten fazla turnuva var, hepsinin tüm slotları doluyor ladder'den sıkılıp competitive oyuna özenen varsa tavsiye ederim rakipler de iyi çıkıyor genelde, henüz galibiyet alamadım 7 maçımdan hep 1-2 yeniliyorum :p sadece bir tanesi cancer hunter/pala oynuyodu, diğerleriyle iyi maçlarım oldu hep. (5'i freeze mage 1-2'sinde de rogue'a ezildim öyle diyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Oyun telefonda auto update nasil yapiyo? Aksam kapattim sabah havalimanina geldim 850mb patch var diyo lan simdi saka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 akşam 2 saat falan giremedim mobilden. Güncelleme yapman lazım diyor, tıklıyorum güncelle diye ve play store açıldığında güncelleme görünmüyor :) kaldır ve aç seçenekleri var. Aç diyorum güncelle diyor. güncelle diyorum güncelleme yok vs.. zıçarım oyununa dedim kapattım. sabah gelmiş 850mb.. her patch 850mb zulum resmen. bu işe bir çözüm bulmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 flare'li face hunter acayip tecavüz edebiliyor freeze mage'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 telefon wifi'dayken otomatik update yapmaya ayarlayın. gece 11 gibi çekti bende evdeyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 ya niye indirimli prepurchase yapmadı bu dingiller adventure a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 erken alınabiliyordu dün ama kaldırmışlar şimdi. kartları da geri almışlar. açılınca gelecek geri kartlarınız panik olmayın demişler ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 hayır şimdi alalım perşembe unlock olsun yani nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Ben de ilk kez adventure'a para vericektim adamlar ne card back'li pre-purchase açtı , ne de indirim yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 malygos çıktı tavern brawldan gelen packten heh. kullanılmıyor ama hiç sanırım patlatayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 acil bişey yapmayacaksan dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 kullanılıyo malygos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 malygos az oynansada önemli bir kart, yeni kartlar gelir bir şey olur daha önemli bir hal alır patlatılmaz kesinlikle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 malygod patlatılır mı hiç çok viable olmasada baya solid deckler çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 ulen bugün gelseydi ya. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 iyi ya dursun o zaman. angry chicken çıktı bi de golden rare, onu patlatayım bari asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Ulan hepinize çatır çatır legendary çıkıyor. Bana anca 40 dust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Az önce brawl'da Nefarian'ım. Turn 7'de el başlarken minionlarına +3 attack veren dragonu koydum. Turn 8 Open the gates & hero power ile çektiğim conceal(bilmeyenler için; tüm minionlarına stealth veren spell) Turn 9, bi whelp'e shadowflame attım, rakibin board'u temiz :) keyifliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 20. brawl olmuştur herhalde.. daha leg göremedik. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 dun yine yukledim telefona basladim oynamaya. pek bi deck yok elimde. face hunter is yapiyor mu hala yoksa baslangic icin hangi deck kasayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 face hunter oynayacaksan geri sil abi telefondan ne alemi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ikinci senaryusu actım buna nerf gelmez heralde di mi dislicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 ulan su brawlda rag'ın hero powerı bır tek benım ısıme yaramıyor anasını satıyım. bazı i.neler o kadar şanslı oluyor ki duvara ypıştırıcam notebooku az kaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 tamam sakinim. allah belasını versin su oyunu yapanların.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 grommash yapıp patron mu denesem yoksa trion yapıp paladin mi? yada druid decklere mi baksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar