Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

Aceace said:

20k dustinin 400une kiyamaz

Gider bi sonraki expansiona para verir. Sabonis logic.

lütfen... 2390 sadece. gerisi, 30830 bankada.

bir noktada blizzard nerf ve buff'lara başlayacak, oyun gitgide daha kötüye gidiyor maalesef, meta'nın sıçıklığı açısından.

expansion'a ayrıca tabii ki para vericem. yine bi 50 pack alırım... öbür türlü kartın olmuyor hacı, craft ile nereye kadar.

nelerim eksikmiş bi daha bi bakiim öncelik sırasına göre tier'lara ayırdım aslında evet ya kırıp hepsini yapabilirmişim:

Antonidas
Voljin
Justicar
Mysterious Challenger
2x Cabal Shadow Priest
[b][i]----------------

Rhonin
Edwin Van Cleef
Nexus Champion Saraad
Coldarra Drake
2x Fel Reaver
2x Kodo Rider
----------------
Paletress
Eydis
Varian
Leeroy
Troggzor
Toshley
Sneed's[/i][/b]
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Aceace said:

20k dustinin 400une kiyamaz

Gider bi sonraki expansiona para verir. Sabonis logic.

lütfen... 2390 sadece. gerisi, 30830 bankada.

anaaaaa bişi farkettim. tree of life geldi bana golden. hala bankada 30830 gösteriyor lan. halbuki 2 tane normal var tree of life. yani fazlaymış gibi göstermiyor. oha benim böle acaba kaç dust'ım var lan göstermediği.
Sosyal ağlarda paylaş

Anelor said:

yeni yeni tekrar arada oynamaya başladım. 100 goldu bulunca dayanamayıp direk pack e basıyorum. packler falan gereksiz pahalı yanlız para harcamadan adam gibi deckler yapılabiliyor mu oyunda?

ı ıh. zaten olayı o. eğer 1. günden beri oynamıyorsan, temiz 500 tl harcaman lazım düzgün meta deckler yapabilmek için.

bütün kartlara sahip olmanın bedeli yaklaşık 4000 tl falan bu arada. öyle hesaplayabilirsin :D
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Anelor said:

yeni yeni tekrar arada oynamaya başladım. 100 goldu bulunca dayanamayıp direk pack e basıyorum. packler falan gereksiz pahalı yanlız para harcamadan adam gibi deckler yapılabiliyor mu oyunda?

ı ıh. zaten olayı o. eğer 1. günden beri oynamıyorsan, temiz 500 tl harcaman lazım düzgün meta deckler yapabilmek için.

bütün kartlara sahip olmanın bedeli yaklaşık 4000 tl falan bu arada. öyle hesaplayabilirsin :D

meh o zaman hiç bulaşmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...