Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 cancer warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Aceace said: 20k dustinin 400une kiyamaz Gider bi sonraki expansiona para verir. Sabonis logic. lütfen... 2390 sadece. gerisi, 30830 bankada. bir noktada blizzard nerf ve buff'lara başlayacak, oyun gitgide daha kötüye gidiyor maalesef, meta'nın sıçıklığı açısından. expansion'a ayrıca tabii ki para vericem. yine bi 50 pack alırım... öbür türlü kartın olmuyor hacı, craft ile nereye kadar. nelerim eksikmiş bi daha bi bakiim öncelik sırasına göre tier'lara ayırdım aslında evet ya kırıp hepsini yapabilirmişim: Antonidas Voljin Justicar Mysterious Challenger 2x Cabal Shadow Priest [b][i]---------------- Rhonin Edwin Van Cleef Nexus Champion Saraad Coldarra Drake 2x Fel Reaver 2x Kodo Rider ---------------- Paletress Eydis Varian Leeroy Troggzor Toshley Sneed's[/i][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 55k dust var asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 sabonis o kadar dustla zaten istediğin kartların hepsini yapıp, bol bulduklarını skine taşaana bile sürersin. Daha neyin nerfini bekliyon dustlayacan. Mezarcı mısın arkadaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 sabonis acc bilgilerini benle paylaş, her ay legend garanti.söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 chest'ten epic olarak piloted sky golem çıktı, yoktu da bende hani mech mage'da falan gidebilcek güzel bi kart. şöyle gönül rahatlığıyla kırcak bişey çıkmadı diye üzüldüm nerdeyse hehe. neyse 400 dust lazım olursa bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 dreadstead geldi bana. gönül rahatlığıyla kırdım sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 sabonis said: Aceace said: 20k dustinin 400une kiyamaz Gider bi sonraki expansiona para verir. Sabonis logic. lütfen... 2390 sadece. gerisi, 30830 bankada. anaaaaa bişi farkettim. tree of life geldi bana golden. hala bankada 30830 gösteriyor lan. halbuki 2 tane normal var tree of life. yani fazlaymış gibi göstermiyor. oha benim böle acaba kaç dust'ım var lan göstermediği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Highmaul kart arkaligi heldi. Yeni ek paket o mu olacak acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 koleksiyonunu 2 golden 2 normal olarak sayıyo mesela bende 2 tane golden olan kartın normali çıkınca disench yapmıyo onu otomatik olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 tırt bi epic'in golden gelir dislerim diyordum gorehowl geldi. nasıl kıyıcam buna ben şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Ben de kiyamadim gorehowla yil olmustur duruyor oyle Bir de patient assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 patient assassin'e kıyma zaten bana seni hatırlatıyor:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 bana da fel reaver geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Mulch geldi, gözünün yaşına bakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 lock and load saniyeler icinde gitti :P mysterious challenger haricinde epic tutmam sanirim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 yeni yeni tekrar arada oynamaya başladım. 100 goldu bulunca dayanamayıp direk pack e basıyorum. packler falan gereksiz pahalı yanlız para harcamadan adam gibi deckler yapılabiliyor mu oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Anelor said: yeni yeni tekrar arada oynamaya başladım. 100 goldu bulunca dayanamayıp direk pack e basıyorum. packler falan gereksiz pahalı yanlız para harcamadan adam gibi deckler yapılabiliyor mu oyunda? ı ıh. zaten olayı o. eğer 1. günden beri oynamıyorsan, temiz 500 tl harcaman lazım düzgün meta deckler yapabilmek için. bütün kartlara sahip olmanın bedeli yaklaşık 4000 tl falan bu arada. öyle hesaplayabilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 tahminimce 70%'i var kartların ben de, belki daha fazla göz kararı bakmıştım. ihtiyacım olan hiç yok o kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 http://i.imgur.com/zdGXZOk.png fena olmadi :D bi sonraki expansiona kadar kafam rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 o ne yaw öle. bi bok anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 kart ownership spreadsheeti iste, usenmedim doldurdum elimde olan kartlari, cop olan istemedigim kartlari ve agirliklari filan son 2 weightedlar onu verio iste, non-weighted genel kart sahibiyet oranini veriyor falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 sabonis said: Anelor said: yeni yeni tekrar arada oynamaya başladım. 100 goldu bulunca dayanamayıp direk pack e basıyorum. packler falan gereksiz pahalı yanlız para harcamadan adam gibi deckler yapılabiliyor mu oyunda? ı ıh. zaten olayı o. eğer 1. günden beri oynamıyorsan, temiz 500 tl harcaman lazım düzgün meta deckler yapabilmek için. bütün kartlara sahip olmanın bedeli yaklaşık 4000 tl falan bu arada. öyle hesaplayabilirsin :D meh o zaman hiç bulaşmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 tüm kartlara sahip olmak zorunda değilsin yarısına bile olmasan olur. sen güzel iş yapar bir deck yaptıkdan sonra çeyreğine ol yani farketmez, fazlası oldumu farklı deckler yapıyosun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Hero golden olduktan sonra win sayısı göstermemesinin mantığı ne acaba? Druid ve paladin kaç olmuştur merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar