Masticore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 BU AY 31 ÇEKİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 3 win kaldı. çok pis heyecan yaptım oynayamıyorum. ilk defa buralara geldim.. f2p account ile pek bir iddiam yoktu zaten. burası bile bir başarı benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 şöle düşün, oynamayınca garanti olmayacaksın. şurada 2 günün kalmış. 28 maç falan yaparsan muhtemelen olursun. neyse oynuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 biraz sakinleşeyim diye ara verdim :) oynıycam tabikide. fel reaver lı druid ile oynuyorum.. dünden bu yana 30-7 gibi bi skor var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 icphedia said: 3 win kaldı. çok pis heyecan yaptım oynayamıyorum. ilk defa buralara geldim.. f2p account ile pek bir iddiam yoktu zaten. burası bile bir başarı benim için. legenda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Legend olmaya oynama maçları çok heycanlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 evet. legend a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 sonunda gold biriktirip naxx 4. wingi açabildim. şimdi değişik apaçi hunterlarla rank pushlayabilirim. noob styla. elimde de 3500 küsür dust var, naxx'ın 5. winginden shade of naxxramas biriktirip druid decki yapasım var, yine oradan avange gelirse noob paladin de yapabilirim. dragonlarım yok priest oynayamam, mech mage'le rank 10 civarlarında geziyom antonidas olmadan. o dustlarla ne yapsam karar veremedim ya. grom çıkınca ulan acaba control warior oynayabilir miyim dedim ama başka legend yok elimde cw'lik (hayaldi tabi) bu oyuna inat ettim para vermicem ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 şu oyuna çok acilen düzgün kontrol kartları gelmesi lazım. ortalama turn 7'de bitiyor maçlar resmen ya. böle oyun mu olur. bütün deckler kanser deck resmen. secret pala, aggro druid, face hunter, zoo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 grom varsa sunu deneyebilirsin (emperor ve boom da lazim ama): http://www.hearthpwn.com/decks/350805-legend-patron-warrior-isnt-dead baya goruyorum streamlerde, legend seviyelerinde oynaniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Mech warrior da iyi hazır elinde mech kartları varken http://www.hearthpwn.com/decks/335042-s18-2-legend-mech-warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 emperor ve boom da var aslında, mech kartları da var, bu iki deck oynanır mı acaba ya? eywo gençler bi araştırıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Abi geçen CW'un biriyle oynuyorum. Grom çıkardı, shieldslam'i grom'a kullanıp enrage açacaktı, armor'una bakmamış, kendi grom'unu kesti ya. Zırladım gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 dün onu ben brawlda double damage yapan beaste yapıodum 1 canı kaldı ama 28 mi ne vurdu sdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 http://i.hizliresim.com/qRy94Q.png adam mass dispell'den sonra oyundan çıktı sgıjbsdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 icphedia said: evet. legend a Taaaaa fi tarihinde Doomsayer pala ile oynarken 7 maç üst üste miracle rogue ile oynayıp legenddan olmuştum. O zamandan bu zaman hiiç kastırmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 o mass dispel'den sonra oyundan çıkmasaymış hata edermiş zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 ve legend.. 5409. sıradan girdim.. geçen hafta rank 3 ten 12 ye düşmemin etkisi büyük sanırım.. bir daha kasmam herhalde. rank 5 yapıp bırakırım :) çok sevindirik oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 ulen bi ben kaldım legend olamayan ha.. 4teyim. kasmayayım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 klasik decklerle olmak aşırı zor, özellikle bu sezon. handlock, ramp-combo druid falan ağzına sıçılıyor valla bunların :D secret pala veya aggro druid ile olacaksın. hem time efficient hem win rate yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 time efficiency önemli ya. dragon priestte yoruluyorum valla bi yerden sonra. bi de cw geliyor karşıma paso çıldırıyorum. Secret pala aldığım an hunter gelmeye başlıyor rakip olarak. Ona ayrı ayarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 ulan durduk yere oyun kafayı yedi ya. alt tab yapınca pc kilitlenmeye başladı hiç yoktu böyle bişey düne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Windowed oynasiniza abi tam ekran çekilmez zaten bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 bu oyunu fullscreen oynayan mı varmış oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 fullscreen oynuyorum arkadada bir sürü şey açık rakipdeyken çıkıp dolanıyorum turn'e basınca ses geliyor zaten geri geliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar