Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sonunda gold biriktirip naxx 4. wingi açabildim.
şimdi değişik apaçi hunterlarla rank pushlayabilirim.

noob styla.

elimde de 3500 küsür dust var, naxx'ın 5. winginden shade of naxxramas biriktirip druid decki yapasım var,
yine oradan avange gelirse noob paladin de yapabilirim.

dragonlarım yok priest oynayamam,
mech mage'le rank 10 civarlarında geziyom antonidas olmadan.

o dustlarla ne yapsam karar veremedim ya.
grom çıkınca ulan acaba control warior oynayabilir miyim dedim ama başka legend yok elimde cw'lik (hayaldi tabi)

bu oyuna inat ettim para vermicem ulan.
Mesaj tarihi:
şu oyuna çok acilen düzgün kontrol kartları gelmesi lazım. ortalama turn 7'de bitiyor maçlar resmen ya. böle oyun mu olur.

bütün deckler kanser deck resmen. secret pala, aggro druid, face hunter, zoo...
Mesaj tarihi:
grom varsa sunu deneyebilirsin (emperor ve boom da lazim ama): http://www.hearthpwn.com/decks/350805-legend-patron-warrior-isnt-dead

baya goruyorum streamlerde, legend seviyelerinde oynaniyor..
Mesaj tarihi:
icphedia said:

evet. legend a

Taaaaa fi tarihinde Doomsayer pala ile oynarken 7 maç üst üste miracle rogue ile oynayıp legenddan olmuştum. O zamandan bu zaman hiiç kastırmıyorum.
Mesaj tarihi:
ve legend.. 5409. sıradan girdim.. geçen hafta rank 3 ten 12 ye düşmemin etkisi büyük sanırım..

bir daha kasmam herhalde. rank 5 yapıp bırakırım :) çok sevindirik oldum :)
Mesaj tarihi:
klasik decklerle olmak aşırı zor, özellikle bu sezon. handlock, ramp-combo druid falan ağzına sıçılıyor valla bunların :D

secret pala veya aggro druid ile olacaksın. hem time efficient hem win rate yüksek.
Mesaj tarihi:
time efficiency önemli ya. dragon priestte yoruluyorum valla bi yerden sonra. bi de cw geliyor karşıma paso çıldırıyorum. Secret pala aldığım an hunter gelmeye başlıyor rakip olarak. Ona ayrı ayarım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...