hattok Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 bende en son 1 gold 20 silver falan vardı xd
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 sacma sapan hareketlerle kimseye sormadan haber vermeden duvarların icerisinde bina yıkıyorsun nightwatch, bravo.
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Zaugna, freemium diye bir gereksiz butun kabinleri bosaltti. Kale içerisinde kaldırdığımız hiçbir cabinin içinde 1 tane item yoktu. Sana yarın 4 tane shop koyalım içeri. Giden itemleride toplarız. Korax bugün süper tauntladın işsizi, çok saol duvarı çektik sayende :)
JPI Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 O Freemium bu konuyu okuyorsa ailecek rahat uyuyabilirsiniz bu gece anan hele o çok rahat uyusun, mezarında da rahat uyusun. Uyuyun siz.
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 @ Canavar Benim derileri kim satın alıyor diye merak ediyorsan etme, ben alıyorum :) Daha varsa big leather koy shop'lara, hepsine talibim :) Limestone veya powder varsa onları da koy :)
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 kendime kale bulup el koydum,baya uğrastırıyormus duvar yapması,bugün resmen amale gibi çalıştım. onlıne sayımız artmıs,bugun baya kısıyı gordum
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 sunthewhich said: @ Canavar Benim derileri kim satın alıyor diye merak ediyorsan etme, ben alıyorum :) Daha varsa big leather koy shop'lara, hepsine talibim :) Limestone veya powder varsa onları da koy :) cannavar felaket ya . ilk basta 10 silverden koydu light derileri aldım.... 2. parti 20 silverdı Onuda aldım.... 3. parti 30 silver YawaŞ . Onu almadım . AMa dükkanın önünne gidip derileri seyrediyorum .
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 aki bana tek el diye verdiğin artisan sword çift el çıktı daha doğrusu tek el diye yaptığın
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 aki ben derileri ırgata koyarım alırsın.200 tane kadar vardı bende.bebelac=fremium bu arada,malkoçoğlu adamı kaleye yanlıslıkla soktu,herseyı kesıyor:)ben ineği kendı kaleme goturdum
JPI Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Freemium denen oç kaleye girdi her yere bizim aletleri kuruyor kapıların önünü kapatıyor iyi ama onu her gördüğümde öldürüyorum stres atıyorum :D
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 kapıların önlerine sağlı sollu tower'lardan bir koridor yapsak, o koridordan geçerek kaleye girilse, adamlar içeri girene kadar 25-30 ok yer.
Korax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Ordan girmeyi denemezki abi kimse ozaman, direk duvari yikip girerler yandan :)
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Hayvancılık yapan varmı nasıl oluyor ne yapmak gerekiyor. Onu kasayım bir de.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 içeriye const. koyup gitmeyin sonra giriyolar dikiyolar saga sola şu apti'de duvarlar kırılmış içeri girmiş saat 5 gibi çalmış 2-3 birşey eğlendiğini sanıyor... Crim sisteminin içine ettiler valla http://i.imgur.com/fFIJs3S.jpg
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 sunthewhich said: kapıların önlerine sağlı sollu tower'lardan bir koridor yapsak, o koridordan geçerek kaleye girilse, adamlar içeri girene kadar 25-30 ok yer. o degilde yukarıda yarım sur var oranın agzına bir kapı yapalim gelenler olursa oraya çekip (-gel sana birşey göstercem sadsaf) hapsederiz götleri
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 uğraştığınız tiplere bak sdjfd bu karaktere evrilme süreçlerini çok merak ediyorum böyle adamların ya
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 freemium dün beni patlatmış herşeyimi parcalayıp hepsini taşıyamıyacagından yerlere sacıp büyük bir ihtimal zaman döngüsü icinde sildirmiş . Kaybım büyük .
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Öğlen oyuna girenler, kuyulardaki suları toplayıp ortak cabinlere atsın pls. Akşam skill kasanlara lazım oluyor.
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bingildak said: cana gelmesin abi öyle düşün Ya bıngıldak bu freemium 4 hesap almış . Cok zengin biri bu . Aslında mantıklı düşününce buradaki en zengin adam sensin. hafiten süpheleniyordum . Şimdi sen mesaj atınca . :)-D
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 hahah sequo olabilir abi forumdansa :) benim vaktim yok asdasd
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bingildak said: hahah sequo olabilir abi forumdansa :) benim vaktim yok asdasd icten gecmiş olsun dileklerin icin saol :P(tu)
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 o adam kesin forumdan. anelor olabilir.
Öne çıkan mesajlar