Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zaugna, freemium diye bir gereksiz butun kabinleri bosaltti. Kale içerisinde kaldırdığımız hiçbir cabinin içinde 1 tane item yoktu. Sana yarın 4 tane shop koyalım içeri. Giden itemleride toplarız.

Korax bugün süper tauntladın işsizi, çok saol duvarı çektik sayende :)
Mesaj tarihi:
O Freemium bu konuyu okuyorsa ailecek rahat uyuyabilirsiniz bu gece anan hele o çok rahat uyusun, mezarında da rahat uyusun. Uyuyun siz.
Mesaj tarihi:
sunthewhich said:

@ Canavar

Benim derileri kim satın alıyor diye merak ediyorsan etme, ben alıyorum :)

Daha varsa big leather koy shop'lara, hepsine talibim :) Limestone veya powder varsa onları da koy :)

cannavar felaket ya .
ilk basta 10 silverden koydu light derileri aldım....
2. parti 20 silverdı
Onuda aldım....
3. parti 30 silver
YawaŞ .
Onu almadım .
AMa dükkanın önünne gidip derileri seyrediyorum .
Mesaj tarihi:
aki ben derileri ırgata koyarım alırsın.200 tane kadar vardı bende.bebelac=fremium bu arada,malkoçoğlu adamı kaleye yanlıslıkla soktu,herseyı kesıyor:)ben ineği kendı kaleme goturdum
Mesaj tarihi:
Freemium denen oç kaleye girdi her yere bizim aletleri kuruyor kapıların önünü kapatıyor iyi ama onu her gördüğümde öldürüyorum stres atıyorum :D
Mesaj tarihi:
içeriye const. koyup gitmeyin sonra giriyolar dikiyolar saga sola şu apti'de duvarlar kırılmış içeri girmiş saat 5 gibi çalmış 2-3 birşey eğlendiğini sanıyor... Crim sisteminin içine ettiler valla

http://i.imgur.com/fFIJs3S.jpg
Mesaj tarihi:
sunthewhich said:

kapıların önlerine sağlı sollu tower'lardan bir koridor yapsak, o koridordan geçerek kaleye girilse, adamlar içeri girene kadar 25-30 ok yer.

o degilde yukarıda yarım sur var oranın agzına bir kapı yapalim gelenler olursa oraya çekip (-gel sana birşey göstercem sadsaf) hapsederiz götleri
Mesaj tarihi:
bingildak said:

cana gelmesin abi öyle düşün

Ya bıngıldak bu freemium 4 hesap almış . Cok zengin biri bu .
Aslında mantıklı düşününce buradaki en zengin adam sensin.
hafiten süpheleniyordum .
Şimdi sen mesaj atınca .
:)-D
  • Yeni Oluştur...