hattok Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 bende en son 1 gold 20 silver falan vardı xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 sacma sapan hareketlerle kimseye sormadan haber vermeden duvarların icerisinde bina yıkıyorsun nightwatch, bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Zaugna, freemium diye bir gereksiz butun kabinleri bosaltti. Kale içerisinde kaldırdığımız hiçbir cabinin içinde 1 tane item yoktu. Sana yarın 4 tane shop koyalım içeri. Giden itemleride toplarız. Korax bugün süper tauntladın işsizi, çok saol duvarı çektik sayende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 lokasyon nereye geliyoz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JPI Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 O Freemium bu konuyu okuyorsa ailecek rahat uyuyabilirsiniz bu gece anan hele o çok rahat uyusun, mezarında da rahat uyusun. Uyuyun siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 @ Canavar Benim derileri kim satın alıyor diye merak ediyorsan etme, ben alıyorum :) Daha varsa big leather koy shop'lara, hepsine talibim :) Limestone veya powder varsa onları da koy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 kendime kale bulup el koydum,baya uğrastırıyormus duvar yapması,bugün resmen amale gibi çalıştım. onlıne sayımız artmıs,bugun baya kısıyı gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 sunthewhich said: @ Canavar Benim derileri kim satın alıyor diye merak ediyorsan etme, ben alıyorum :) Daha varsa big leather koy shop'lara, hepsine talibim :) Limestone veya powder varsa onları da koy :) cannavar felaket ya . ilk basta 10 silverden koydu light derileri aldım.... 2. parti 20 silverdı Onuda aldım.... 3. parti 30 silver YawaŞ . Onu almadım . AMa dükkanın önünne gidip derileri seyrediyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 aki bana tek el diye verdiğin artisan sword çift el çıktı daha doğrusu tek el diye yaptığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 aki ben derileri ırgata koyarım alırsın.200 tane kadar vardı bende.bebelac=fremium bu arada,malkoçoğlu adamı kaleye yanlıslıkla soktu,herseyı kesıyor:)ben ineği kendı kaleme goturdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JPI Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Freemium denen oç kaleye girdi her yere bizim aletleri kuruyor kapıların önünü kapatıyor iyi ama onu her gördüğümde öldürüyorum stres atıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Bravo size valla, helal malkoc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 kapıların önlerine sağlı sollu tower'lardan bir koridor yapsak, o koridordan geçerek kaleye girilse, adamlar içeri girene kadar 25-30 ok yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Ordan girmeyi denemezki abi kimse ozaman, direk duvari yikip girerler yandan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Hayvancılık yapan varmı nasıl oluyor ne yapmak gerekiyor. Onu kasayım bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 içeriye const. koyup gitmeyin sonra giriyolar dikiyolar saga sola şu apti'de duvarlar kırılmış içeri girmiş saat 5 gibi çalmış 2-3 birşey eğlendiğini sanıyor... Crim sisteminin içine ettiler valla http://i.imgur.com/fFIJs3S.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 sunthewhich said: kapıların önlerine sağlı sollu tower'lardan bir koridor yapsak, o koridordan geçerek kaleye girilse, adamlar içeri girene kadar 25-30 ok yer. o degilde yukarıda yarım sur var oranın agzına bir kapı yapalim gelenler olursa oraya çekip (-gel sana birşey göstercem sadsaf) hapsederiz götleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 uğraştığınız tiplere bak sdjfd bu karaktere evrilme süreçlerini çok merak ediyorum böyle adamların ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 freemium dün beni patlatmış herşeyimi parcalayıp hepsini taşıyamıyacagından yerlere sacıp büyük bir ihtimal zaman döngüsü icinde sildirmiş . Kaybım büyük . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Öğlen oyuna girenler, kuyulardaki suları toplayıp ortak cabinlere atsın pls. Akşam skill kasanlara lazım oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 cana gelmesin abi öyle düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bingildak said: cana gelmesin abi öyle düşün Ya bıngıldak bu freemium 4 hesap almış . Cok zengin biri bu . Aslında mantıklı düşününce buradaki en zengin adam sensin. hafiten süpheleniyordum . Şimdi sen mesaj atınca . :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 hahah sequo olabilir abi forumdansa :) benim vaktim yok asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bingildak said: hahah sequo olabilir abi forumdansa :) benim vaktim yok asdasd icten gecmiş olsun dileklerin icin saol :P(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 o adam kesin forumdan. anelor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar