paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 auto run yok mu bir de ya daha keybindings yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 bu arada 2 kere lockipick denedim en dandik kilide, 18dakka crim verdi, üstümde full loot direk uzak bi yere geçtim bekliorum bitisn die ha açamadım tabi bu arada kilidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 autorun r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Mighty_THoR said: guildi kurduk geliorum bende o tarafa doğru guilde giriim bende, yannız uzaktan invite atilio mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Mighty_THoR said: Mighty_THoR said: şuradayım beklerim. arayanlar için buradayız ya baslangıc yeri burası ne sulfur nede lava taşı var orda cok uzaksınız bir cok madene flaxda yok orda dungeonlarada uzaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 of cok güzel duruyor Keşke mac'e olsa ya :D bootcamp yapmak istemiyoom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 evet, mac'e olsa ben de alacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 hattok said: of cok güzel duruyor Keşke mac'e olsa ya :D bootcamp yapmak istemiyoom :( ben bootcample oynuyorum : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 hepimiz biliyoruz ki 3 gün oynayıp bir daha yüzüne bakmıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 biri şu 2 tane mac hd partition i varken bootcamp yapamama olayını çözse gelicemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 the user is being connected to the game elsewhere hatası alıyorum varmı buna cozum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 iron a gidiyorum genşler hakkınızı helal edin, yemekler depolandı yol uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Charcoal ve shit en rahat nerden buluyosunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 bombillo hatasının aynısı var bende de, relog yap dedi mighty sonrası gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 haritadaki sag üst köşedeki karlı bölgede dagın altındaki maden yatakları en uygun yer . Yerleşim icin her turlu maden ve dev agaclar var orda ayrıca tarım olarakda cok verimli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 devlet bile kurulur bu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Wisp said: Charcoal ve shit en rahat nerden buluyosunuz.. Charcoal odunu ateste yakinca elde ediosun ama shit bulamafim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 akirafes said: haritadaki sag üst köşedeki karlı bölgede dagın altındaki maden yatakları en uygun yer . Yerleşim icin her turlu maden ve dev agaclar var orda ayrıca tarım olarakda cok verimli . Bow kullanan var mi nasil kullanimi melee yerine onun icin kasmak mantikli mii? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Bingildak almamış, imam pişman olmuş. Bu oyun baştan kaybetti, Albion Online bundan iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 ya authenticating account'da kalıyorum ya da "the user is being connected to the game elsewhere" ya da alıyorum pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 buraya simdilik yerlestik yarın öbür gün daha iyi bir yer olursa gideriz bende 25 carp var iki dakikada yerlesiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 banada oldu bir kez girdim çıktım oyuna devamlı düzeldi aynı sorunmudur bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 girdim, buyuk gemiyi sectim, size dogru geleyim sımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 karanlık bastı, her yer ogre, iskelet, geçtim bir köşeye güneşi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Soru 1-) Oyun Kaç GB? Soru 2-) Steam hesabı olmadan alabiliyor muyuz? Şunları bi cevaplarındırında bende 2 gün oynayıp sonra hiç oynamayacağım oyuna basıyım parayı sayenizde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar