BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 yanlislikla kirmizi oldum ya adamin evine dalip sfd nasil geri sari olcam? neyse adamin biri uzaktan uzaktan halberd gibi biseyle kesti nasil oluyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Bio sol alt kenardaki crime işaretinin üstüne gelince kaç dakikan kaldığını gösterecektir. Online olman lazım o süre boyunca tabi. Birde PK iken ölürsen bütün eşyaların lootlanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 evet gitti hersey :D nasil olduysa adam yoktu yanimda vurdu baya sonradan yanima geliyo gibi gozuktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 akirafes said: Çok iyi bir pk savaşının ortasındayım . bir tacirle ticaret yapmak icin onun bulundugu bolgeye gittik sehri pk saldırısın altındaydı . Ykalasık 14 pk ve sehri savunan 30 kadar sarı bir 5 10 tane baska guilden oyuncular cok zevkli keske ss almayı bilsem . resim paylasırdım . just lock pick what yo can and destroy the rest 14 pk resmen sehri yakıyor . aynen bunu sorucaktım sana nereye gidiyosun diye. adam seni çöle götürücem yazıyodu. yazışmaları gördüm ayrıldım sonra yanınızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 akirafes said: Çok iyi bir pk savaşının ortasındayım . bir tacirle ticaret yapmak icin onun bulundugu bolgeye gittik sehri pk saldırısın altındaydı . Ykalasık 14 pk ve sehri savunan 30 kadar sarı bir 5 10 tane baska guilden oyuncular cok zevkli keske ss almayı bilsem . resim paylasırdım . just lock pick what yo can and destroy the rest 14 pk resmen sehri yakıyor . steam üzerinde çalışıyorsa oyun f12 ss alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Aiko said: aynen bunu sorucaktım sana nereye gidiyosun diye. adam seni çöle götürücem yazıyodu. yazışmaları gördüm ayrıldım sonra yanınızdan. Gördügüm tek savaşdı ve cok hosuma gitti . Hele karanlık basınca felaketti Kimin kime daldadıgı belli degildi. pk lar savasmakdan cok kilit acıp loot yapmak derdindeydi . Loot yapan kacıyordu bir grup pk da savasıyordu cok modern bir crafter sehrine saldırmıslardı . ve iyi organizelerdi . Bu beni oraya goturen 100 -110 def pants yapıyordu . Fakat ne yazıkki savasta onu katbettim ve pants ten oldum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Pk guildinin ismi ne abi buarada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ben hala bionun yanına gitcem ooof :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Karacanin pati kale sinirlari icndeki penis benzeri agacini kesmisler. otantik agaclar kolay tasinmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 kordinatları verir misin biohazard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 refund istedim geri aldim ya. ilk yarim saat cok bi sardi, sonraki 2 saat hep ayni seyi yapmaktan baydik bide glitch falan olunca dedim i ih :D hem steam refundi test etmis oldum. 1 saat icinde paypalima geri yatti mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 önü açık ya bu oyunun kalsın dursun 30 lira, çingeneliğe gerek yok 2 gün otur evde makarna ye çıkıyor parası neyse. O kadar yolu boşuna yürüttün bana :D HLL :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Bana 70tlydi ama, avrupa steam sukz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 1 golda 400 deflik set satıyordu adam , icim gitti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Benim bütün mekanlar yıkılmıştır 24 saatten fazla oldu bakmayalı. Şimdi bi daha stoklamayla falan uğraş. Oyun harbiden baymıştı sanırım bırakma zamanı gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 [b]bir tower cevresine 4 shop koyup icine de 800-max ok koyarsaniz 15 gunluk tatile cikabilirisniz. konuma gore daha da uzun dayanirlar.[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 bazı yerler kayalık bazıları tepe ustu hafif yerden yuksek bu tip yerlere evinizi kurarsanız hic bir saldırı olmaz . oralara iskelet ve zombiler giremiyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 duvar delinmiş ben tamir edemiyorum, geldim kimse yoktu. Dağılmaya başlamadık daha dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Oyunda dikkatimi ceken büyük kentlerin hepsinin yıkıldıgı ne kaddar buyuk olursa o kadar cok saldırı altında kalıyor . İki tane ufak kale kurdum birinin icine 4 kabin digerinin icine 2 kabin koydum saldırı tek tuk oluyor onuda kuleler koruyor . sanırım yanyana ufak yerlesim birimleri daha mantıklı Oyunu gezin bakın ne buyuk kentler harabe olmuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 atalarımız bunu zamanında fark edip yıkılmış şehre, çöpe gitmiş ırgatlıklarına bakıp: "nerede çokluk orada bokluk" demişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Dragonfire said: duvar delinmiş ben tamir edemiyorum, geldim kimse yoktu. Dağılmaya başlamadık daha dimi? yok ama haftasonu etrafı stone tower'larla doldurmamız lazım ki ben yokum hafta sonu :( Yoksa normal duvarın delinmesi koruyan birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Silah yapmaya bir saat önce başladım Silah ihtiyacı olanlar gelebilir sanırım akşama kadar çok daha iyilerini yaparım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 kullanılan silahları tamir edebiliyo muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Korax said: Lan yurtdisindayim derken tatildeyim iste djsjf polonyadayim. Pazar gunu giricem, illa yilicaz cuma diyosaniz yikin benim shop'i madem simdiden. Icinde sculpturelar falan olmasi lazim. Bide önceden dddigim gibi ricam, benim kaledeki shoplari tamir edin yikilirsa gözunuzu sevem guilde basvuru yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar