Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

akirafes said:

Çok iyi bir pk savaşının ortasındayım .
bir tacirle ticaret yapmak icin onun bulundugu bolgeye gittik sehri pk saldırısın altındaydı .
Ykalasık 14 pk ve sehri savunan 30 kadar sarı bir 5 10 tane baska guilden oyuncular cok zevkli keske ss almayı bilsem .
resim paylasırdım .
just lock pick what yo can
and destroy the rest

14 pk resmen sehri yakıyor .

aynen bunu sorucaktım sana nereye gidiyosun diye. adam seni çöle götürücem yazıyodu. yazışmaları gördüm ayrıldım sonra yanınızdan.
Sosyal ağlarda paylaş

akirafes said:

Çok iyi bir pk savaşının ortasındayım .
bir tacirle ticaret yapmak icin onun bulundugu bolgeye gittik sehri pk saldırısın altındaydı .
Ykalasık 14 pk ve sehri savunan 30 kadar sarı bir 5 10 tane baska guilden oyuncular cok zevkli keske ss almayı bilsem .
resim paylasırdım .
just lock pick what yo can
and destroy the rest

14 pk resmen sehri yakıyor .

steam üzerinde çalışıyorsa oyun f12 ss alıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

aynen bunu sorucaktım sana nereye gidiyosun diye. adam seni çöle götürücem yazıyodu. yazışmaları gördüm ayrıldım sonra yanınızdan.

Gördügüm tek savaşdı ve cok hosuma gitti .
Hele karanlık basınca felaketti Kimin kime daldadıgı belli degildi.
pk lar savasmakdan cok kilit acıp loot yapmak derdindeydi .
Loot yapan kacıyordu bir grup pk da savasıyordu cok modern bir crafter sehrine saldırmıslardı . ve iyi organizelerdi .

Bu beni oraya goturen 100 -110 def pants yapıyordu .
Fakat ne yazıkki savasta onu katbettim ve pants ten oldum .
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda dikkatimi ceken büyük kentlerin hepsinin yıkıldıgı ne kaddar buyuk olursa o kadar cok saldırı altında kalıyor .
İki tane ufak kale kurdum birinin icine 4 kabin digerinin icine 2 kabin koydum saldırı tek tuk oluyor onuda kuleler koruyor .
sanırım yanyana ufak yerlesim birimleri daha mantıklı
Oyunu gezin bakın ne buyuk kentler harabe olmuş .
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

Lan yurtdisindayim derken tatildeyim iste djsjf polonyadayim. Pazar gunu giricem, illa yilicaz cuma diyosaniz yikin benim shop'i madem simdiden. Icinde sculpturelar falan olmasi lazim. Bide önceden dddigim gibi ricam, benim kaledeki shoplari tamir edin yikilirsa gözunuzu sevem

guilde basvuru yaptim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...