Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 ordinary lock lar da kırılmış ya bırakalım bence biz şu cabin işini artık shop atalım 2şer öle takılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Bu çıkan Rare'lerin ne gibi faydası var bilen var mı. herşeyin rare'i var nerdeyse odunun bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 yaptigin itemin durability/damage i farkli oluyor rare ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Coin'lerin rare'i var repair ederken daha fazla mı repair ediyor diye baktım aynı bir fark göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 insanlar genelde coin üzerinden trade yapıyor aklınızda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 mesela şu aşağıdaki resimdeki köylere ben yaklaşamıorum bile çok ok yiyorum 10-15 arası vuruolar ama 3 tane oldu mu çok duramiosun. ha en az 2-3 kulenin görmediği alan kalmamalı, duvarları kırmak 1dk sürüo. giriş kapsını açsam bile içeri girdiğimde işler iice karışıo. her kuleye mümkünse guild kilidi takın en az. kulenin birini lockpicklemeye çalışırken en az 2-3 kule ateş bilio olmalı köy düzenlemesi yapmaya çalışan arkadaşlar bunlara dikkat ederse, bence hırsız elemanlar giremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Mortis said: ordinary lock lar da kırılmış ya bırakalım bence biz şu cabin işini artık shop atalım 2şer öle takılalım kesinlikle cabinde bişi stoklamayain abi, yada stoklayacaksanız cabin etrafında 10-15 kule olmalı çift duvar fln ama o kdr kasacağına at 2 shop tamamdır. sittin kere deneyerek iron lockda açarlar. bende 35 lockpick oldu millet baştan beri kasiosa 50'ye yaklasan vardir. iron locku ben bile açabilio olabilirim baya bi deneyerek ama daha denk gelmedim. biraz bug abuse gibi bişi aslinda bence shopların durumu ama daha bissürü şey var düzeltilmesi gereken. bide gezerke şöle bişi gördüm, bu nedir yav 300def kirmizi bow fln. yalnız bow dmgi cok dandik kalio legendary olsa bile, iron meele silahlar +30dmg fln verioken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Mosquito said: mesela şu aşağıdaki resimdeki köylere ben yaklaşamıorum bile çok ok yiyorum 10-15 arası vuruolar ama 3 tane oldu mu çok duramiosun. ha en az 2-3 kulenin görmediği alan kalmamalı, duvarları kırmak 1dk sürüo. giriş kapsını açsam bile içeri girdiğimde işler iice karışıo. her kuleye mümkünse guild kilidi takın en az. kulenin birini lockpicklemeye çalışırken en az 2-3 kule ateş bilio olmalı köy düzenlemesi yapmaya çalışan arkadaşlar bunlara dikkat ederse, bence hırsız elemanlar giremez. şehir muazzammış. hayalim bu ya işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 arkadaslar biz DINOZORa biniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 o mawky 24 magery mi kasmış öle sol alttaki skill hangisi 24 olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 mace olsa gerek o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Götumuzu yirtiyoruz duvar diye hala sacmasapan fikirlerle geliyo millet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Abi biri bone ile konuşsun , eğer oynamaya devam edecekse , ne kadar malzeme lazımsa tek başıma bile yığmaya hazırım bütün dünyayı dolanır getiririm o malzemeleri yeter ki şu duvar kapansın artık , ki biliyorum ki bi ton böyle düşünen insan var. En azından hiç bişi yapamasak bile şu duvarları yapıp yere bile atsa alır tek tek kurar gereken malzemeleri toplar bitiririz hepsini. Kısacası, bize hangi malzemelerden ne kadar lazım listesini yapın , o liste bitmeden başka tek iş yapan çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Anelor said: ya işin özeti çok büyük işe kalkıştık 3 kişi 30 kişinin yükünü çekemedi. o 3 kişi atıyorum core şehrini kursaydı kendine 3-5 kişilik geri kalanlarda etrafına kurulsaydı belki bokuma benzicekti şehir ama bu kadar dertli olmicaktı ve güvenli olucaktı. mighty'nin kurduğu ilk köy tam olarak böyle kuruldu, orada da köyün ırzına geçiyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Mithat said: Abi biri bone ile konuşsun , eğer oynamaya devam edecekse , ne kadar malzeme lazımsa tek başıma bile yığmaya hazırım bütün dünyayı dolanır getiririm o malzemeleri yeter ki şu duvar kapansın artık , ki biliyorum ki bi ton böyle düşünen insan var. En azından hiç bişi yapamasak bile şu duvarları yapıp yere bile atsa alır tek tek kurar gereken malzemeleri toplar bitiririz hepsini. Kısacası, bize hangi malzemelerden ne kadar lazım listesini yapın , o liste bitmeden başka tek iş yapan çıkmaz. Mithat, oynamaya devam edecem de 1-2 gündür işlerim yoğundu giremiyorum. Arti ciddi anlamda şikayetlerden sıkıldım zamanım olsa idi bile giresim yoktu şu 2 gündür. sanki patinin sigortalı çalışanıyımda, parayla bana duvar çektiriliyo da ben işimi takip etmiyomuşum gibi. 3-5 gündür şurda yok arrow tower yok bilmemne deniliyo, lafa gelince laf çok, 2 gece önce şehre ben 12 tane arrow tower diktim, sadece 2 tanesi bitti, o ikisinde malzemesini ben kendim taşıdım. kalan arrow towerlar daha bitmeden construction halindeyken yıkıldı. Yok cabinler soyuluyomuş. Duvarı geç arrow towerların ilk kurulmasında gereken oduna kütüğe bile kendim gittim ben. Bu topic'te yorum yapanların %90'ı hazır stone şehir olsun bende gideyim mis gibi 3 tane cabinimi dikeyim, BS kasayım onu kasayım bunu yapayım kafasında. Banane abi milletin cabininden. Bıktım, korax'da bıktı, onu da delirttiler zaten. Biraz sayayım 1) Dağa çok yakın olmuş dağdan atlanır 2) Cabinler arasında yer yok ben streetlight yapacaktım olmamış. 3) Duvar çekeceğimize arrow tower / shop çekeydiniz daha güvenli olurdu. 4) Master crafter olsun her skilli başta 1-2 kişi kassın diyoruz, adam orada 0 BS ile hala ben BS kasacam diyor, umrunda değil şehir kurulmuş kurulmamış, cabini patlayınca ya bu duvar niye bitmedi. 5) Şehrin çevresi full kabin, adamlar tepeye çıkmış ateşi yakmış orada muhbabbet ediyor, hırsızlar cabinleri patlatıyor aşağıda, umrunda değil kimsenin - lafa gelince duvar çekilmedi. 6) vay efendim köyün arkasında duvarda delik varmış da ne zaman bitecekmiş o delik, hayvanları çalınıyomuş, bi bak arkadaş ne yazıyo, binanın yıkılmasına 9 saat var diyor, ben o duvara denk gelen orada ki eski evleri yıkmaya kimse yanaşmadığı için kendim giriştim, 4 saat crim yedim, üstümde ki bütün defans setimi malzememi lootladı adamlar sesim çıkmadı. daha uzar gider bu liste. arkadaş ben stone duvar yapacaz diye 2 skill point için 4-5 saat workbench başında kastım 2 gün önce, korax biliyor, kalanı nerde geyik avında. 12 tane arrow towerı o şehire giren çıkan bütün patiler gördüde 1 tanesi odun taşımadı. Kapının yanında bunlar, görmeme imkanınız yok ama ona ne canım o skillini kasar, BS kasar, sewing kasar, lockpick kasar, duvarı 2-3 amele var zaten bonesoul, korax, tarık, 1-2 kişi daha işte yapar dimi. Yeni yere yerleştik, 5 dakka dışarı çıkmadım şehirden 3 gün boyunca, baktım o diyo ya ben geçen suraya gittim, ben bilmem koyun yünü farmına çıktım, bilmem şuraya gittim. Biz orda 3 adam amelelik yapıyoruz, millet oyun oynuyor. Korax şehir düzeni yapacaz, kabinler hizalı olsun, daha çok patiye duvar içinde yer kalsın diye, skill kasamadı skill, milletim umrunda mı. Koyuyor kabinini, basıp gidiyo keyfine bakıyo adam, sonra geliyo aaa kabinler patlamış bu duvar niye çekilmedi. Mithat, o duvarlar senin benım tek başımıza yapabileceği bi iş değil, o duvarlar bitmeden kimse başka işle ilgilenmeyecek tek oluru bu, olmazsa da sokarım duvarına, şurdan anlaştığımı 2-3 adamla çıkar gideriz yeni bir yer çekeriz 3-5 metre kare oyun oynarız adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 korax'la sabaha kadar binaları bitirmeye çalıştık bu yeni köyde. ki bitirdik, ama demenin anlamı yok. yeni gelen her zaman bir şeylerden şikayet edecek. ben bi kurdum sırf kendim için, towerlar da bitmek üzere. iki yerleşime de ırgatlık yaptım, bi de kendime yapayım lan diye. bitsin bu uğraştığım geri gelecem duvarları bitiririm yine sıkıntı yok. abi nolur ılımlı olun yeni gelince. sabaha kadar uğraştık o gördüğünüz ilk çevrili duvarlar ve binalar için. sırf yıkılıp gitmesin diye. dağdan atlanırsa dağa da çekeriz duvar yahu yeter ki bitirelim hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 bombilo şu mesaj kutunu boşalt gözünü seveyim :) Bu sehir isi buyudukce olay patlar onu anladik bugun. Yukariya 5 kisi ufak bir koy kurduk. Suan 8-9 kisinin kabini herseyi hazir. Daha gelmek isteyen olursa kabini icin yer acariz. Misal 4x4 lük yeni kabin alanı açmak icin 10 duvar 3 watch tower eklememiz lazımsa 300 firewood toplar gelir el birliğiyle hazırlarız yerini. Hem kimsenin malı dışarda kalmaz hemde her giren köye bir emek katmış olur. Sehir planlama yapılmıyor bu oyunda. Sen orda 5 kisi tower yapmaya calisirsin biri gelir senin koycagin yere ev diker oyundan çıkar. Tüm planların ve emeği alt üst olur. Sonra bekle 24 saatte silinsin. O yüzden aktif 6-7 kisinin online olacağı 15-20 populasyonlu ufak ama sağlam köyler yapmak daha mantıklı. Yakın kuruluruz mevzu olunca toplaşırız. Şunuda söyliyeyim eğer bu oyunda hazır köyün yanına sadece cabin attıysanız orda safe takılırım farm yaparım yapıyorsanız 3 gün sonra oyunu bırakırsınız. Bulun yanınıza 2-3 sağlam adam beraber ufakta olsa birşeyler yapın, oyunun keyfi o zaman çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/a0/2d/f2/a02df286c0b059b7b696433e34d892d0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 şimdi duvar örüyo muyuz bugün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 ben tek basıma tas topluyorum suan biriktirdim bir ev dolusu. Bugun de yapmayacaksak bilmiyorum oyunu bir kaç ay bırakırım artik düzelince oynarim... Bilseydim ben kendim carpenter kasardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 şu başlığın başından beri mala vuruyosunuz ama şu duvar muhabbeti bitemedi, çin seddi yapmadığınızı biliyorum da duvar olmadan olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 2 hafta oynanmış sanırım postlara bakarsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 güvenlik için duvar işte yoksa elini kolunu sallayan giriyor evlerin olduğu yere evleri soyuyolar yaratıklar evleri yıkıyor geceleri vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 bitti oyunun hype'ı zaten tüm arklarım valve'ya yalvarıyor şu an refund edin plz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 rare iron silahlar 66-110 vuruyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar