supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 hayvanlarda en azindan duvarlar icinde olamli ya gelip yurutuyorlar/kesiolar pk olmadan. farm sorun diil iceride disarida olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bende yola koyuldum agaç döve döve elma yiye yiye geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Seele said: bombilo said: su anda yenı yerde var, en kotu carpenterlar yardım iste yaparlar yardim istemioyorum nasil yapilir ögrenmek istiyorum https://treeoflifewiki.org/Carpenter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Ben tabii yola çıktım geliyodum yolun yarısında server gitti , bi de aklıma geldi , evde ki malzemelerin hiç birini yanıma almadım... Harbiden oyunda anca bu kadar hypetan geri kalınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 mascio said: tamam ben gerekli malzemeyi üzerime aldım evlerimden yola çıkıyorum sunucu açıldığında. geleyim de guilde alın, sonra skill kasayım. sanırım sayıca bayağı azaldık. ona göre skill dağılımı belirleyip görevlere ayrılalım da tamam olsun iş. her skilli kasmaktan gına geldi. gm korax'da, basvuru yapın aksam geldıgınde alır guılde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 supremeallah said: hayvanlarda en azindan duvarlar icinde olamli ya gelip yurutuyorlar/kesiolar pk olmadan. farm sorun diil iceride disarida olmasin. bu hayvanlar için sahiplik sistemi geliştiriyorlarmış. senin hayvanını biri kestiğinde sanırım artık direkt crim veya pk oluyor herhalde. öyle herkes alıp götüremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 patch notes bulabilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 supremeallah said: hayvanlarda en azindan duvarlar icinde olamli ya gelip yurutuyorlar/kesiolar pk olmadan. farm sorun diil iceride disarida olmasin. ic town icine koymadık, ama dıs duvarların ıcınde olacak hayvanlar. o gordugunuz ss'de ki duvarlar iç tarafın duvarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Serverın en büyük guildlerindeniz diyorsunuz da niye hep donla dolaşıyorsunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 zaten dış kısmı taş duvarla kapamak şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 donla dolaşmak tarzımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Edriel said: Serverın en büyük guildlerindeniz diyorsunuz da niye hep donla dolaşıyorsunuz :( pk'yım 4 saat boyunca ss'de, butun lootum gıtmesın dıye don kilota dondum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 mascio said: zaten dış kısmı taş duvarla kapamak şart. 2-3 carpenterımız su anda 27 cıvarı ( ben, mighty) 30 olur olmaz stone cekecez dısa ki zaten cok yakında 2 tas rezervı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 gerekli malzemeyi (daş) şimdiden öğrenip yığmaya başlıyorum ben o zaman sunucu açıldığında. ölümüne mining kasmış olurum hem bs falan kasıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Aynen bende BS kasmayı planlıyorum , akifaresi bulucam oyun açılınca onu bulursam ilk bs için olayı şeyi yapar yapmaz ordan alır yürürüm. Silah çok farkettiriyor birisi bi tane sağlam axe düşürdü , elle 15-17 arası vururken silahla 40-45 vurmaya başlamıştım. Tabii sonra anhora beni kesip aldı onu o ayrı konu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 aynen bs lazım ama sewingi atlamayın arkadaslar, bs silahları, sewingde butun zırhları yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 O zaman birimiz bs birimiz sewing kassın? Bana her türlü uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 korax guildde spotumu ayırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Lan neler yapmissiniz bir gece de... şok oldum Abi ben tinker,sewing gidiyorum haberiniz olsun. Eşyaları nasıl tasıyıcaz oraya ? said: PATCH NOTE - June 4, 2015 Improve Higher Stone wall, Wooden wall. Makes arrow watchtower stronger. Makes all of arrow recipes easier. Wild animal have stopped attacking buildings. Bug Fix Dirt Road / Stone Road temporally removed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Biris yeni mekanı haritada işaretleyebilir mi? Kayboldum dağların arkasında falan kaldım asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Self Crafting den Bench Assembly Set yapiyorum ordan Survival Tent Building Kit yapabiliyorum ama bana System Table lazim onu nasil yapicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Workbench' ten yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Beyler yeni bakma fırsatım oldu da seçtiğiniz yer sanki duvar çekmeye pek uygun durmuyor gibi neyse 28 oldum yeni değişikliklerle 30 olurum akşam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Malibu said: Hay sikeydim böyle işi. Bütün gündür (yaklaşık 13 saattir) bütün haritayı dolaşıp heryerdeki tohumları vs topladım. Missclik yüzüncen PK oldum elimdekilerin hepsini 2 tane rus lootladı.... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 shit happens :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar