Mithat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 YA ABİ YETER ALLAH AŞKINA YETER HER KIRMIZIYI KESMEYİN KESİP NE VAR NE YOK ALIYORSUNUZ 10 SAAT UĞRAŞIYORUM . BURADA HEP BERABER PATİCE KASALIM MI İSTİYORSUNUZ TEK BAŞINIZA MI KALIN ISTIYOSUNUZ ANLAMIYORUM ADAM FURNACE BAŞINDA FURNACE YAKMAYA ÇALIŞIYOR GELİP KESİYORSUN LAN BU ADAMIN SANA NE ZARARI VAR NE GİBİ BİR ZARAR PEŞİNDE OLABİLİR FURNACE YAKMAYA ÇALIŞAN ADAM YETER HARBİ YETER YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bağarma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Bi kaç saattir uğraşıyodum sonra biri gelip kesince biraz sinirlenmiş olabilirim. Biraz. Ayrıca snow shredder ile yapılabiliyormuş lumber , onun içinde 10 level carpenter lazım bana , 10 level carpenter online varsa haber çaksın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 harbi sakin :) ogleden sonra girer birileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 hahaha mithat enrage basmış. bu işin fıtratında var mithat kızma hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 yeni lokasyon nerede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bombilo said: akirafes said: koordinat nere ? abi kordinatları verecez su anda ic sehri yapıyoruz, dıs sehirde cabinler icin hızaları belırlıyoruz ki obur turlu bılıyorsunuz kargasa oluyor, o yuzden ana catıyı kurup, kordinatları oyle vermeye karar verdik. merak etmeyin ic sehre biz kendımız dahil (4 kisi calıstı) cabin atmadık, biz de kabinleri dıs sehre yerlestiriyoruz, gayet duzenlı ve adil bi yerlesim olacak.sehrin merkezınde (guild hall'ın yanında) butun ana bınalardan ve kucuk utility bınalardan bırer adet kuruldu, baska kurulmayacak, sadece gelip kabininizi yerlestireceksiniz. cok buyuk bi yer degıl biraz dar ama sonucta buyuk sehri korumak zor, bunun alanı daglar arasında dar ve uzun, gayet korunabılır durumda. * haritanın ortasına gayet yakınız * etrafta iron, copper vs rezervleri var * agac var, tas var * yakın mesefaede su var * domuz ve tavuk dahı mevcut * en onemlısı yakın cevrede ahım sahım buyuk guıld yok. * Ahaha evet barbu ekleme yapmıs; pirat yok :)yarına bıtmıs olur, burada kordinatı verecez. Sehrin lokasyonu hakkında demo SS; :) 3002, 4314önemlicabinler 1) ırgatlar gelebilirsiniz, dedigim gibi cabinleri hizali konulacak, carpuk curpuk yapanı yıkacaz, beceremeyen yardım istesinne yapılacak? 2) gelen ırgat kabınını koyup, odun tasımaya baslasın kulelere. once ic sehrin kuleler bıtecek, butun ırgatlar yerlesince, kabinlerin etrafına da duvar cekecezarrow tower muhabbeti 3) ayrıca etrafa kafanıza gore arrow tower koymayın o isi de bız organize edecezfarm mevzu 4) ortak bir farm ve çiftlik yaptık, oyle kafanıza gore ciftlik cekmeyin, onlarıda yıkacaz. ortak ciftlikte ekecek yer de var hayvan da var ne ihtiyacınız varsa orda giderinözet ırgatlar; cabin koyuyo, odun tasıyo, sonrada skillini kasıp, ırgatlıktan, ustabaşına terfi ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bingildak ta saydıra saydıra sıkılmadı oyuna ama topicten çıkmıyor top kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 neyse yazmayım, konu derail olmasın. mod'a emanet ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Lokasyon geldi akşam ırgatlık başlar. Bide görev dağılımı nasıl, kim görev dağıtıyor, ustamız kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mithat said: Small leather nereden çıkar nasıl bulurum? daha doğrusu şu eşyaların tamamı lazım bana Copper Ingot (1) Coal Piece (5) Lumber (2) Water (5) Mold (1) Weapongrip Weapongrip içinde small leather lazım işte. Coal piece buldum water buldum bana lazım olan copper ingot, lumber , ve small leather bunların harici tamam. beni oyunda bul hepsini vereyim akirafes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bombilo said: 3002, 4314 iron disinda baska metal var mi cevrede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 copper, iron gorduk bi kac degısık sey da var dı cevre de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 sinera said: Lokasyon geldi akşam ırgatlık başlar. Bide görev dağılımı nasıl, kim görev dağıtıyor, ustamız kim? ben (oyun ici bonesoul), korax, mighty bunlardan kim varsa online sorun o yonlendırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paticik köyünde sıradan bir gün ve Mithat https://www.youtube.com/watch?v=4bUR4yATBQQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 cabin nasil yapiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 su anda yenı yerde var, en kotu carpenterlar yardım iste yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 oyun içi friendlist var mı? guilde nasıl giriliyor? tatil bugün azcık sosyal amelelik yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 friendlist yok, guilde girmek icin guild halldan basvuru yapıyorsunuz, korax aksam gelınce onaylıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 tarihin en büyük ırgatı tarık mengüç olmadan yaptınız kalbimi kırdınız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 daha yapılacak cok sey var gel sen gel ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 yeni patch geliyor Daha yüksek duvarlar ve daha güclü kuleler geliyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 patch oncesi son SS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bombilo said: su anda yenı yerde var, en kotu carpenterlar yardım iste yaparlar yardim istemioyorum nasil yapilir ögrenmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 tamam ben gerekli malzemeyi üzerime aldım evlerimden yola çıkıyorum sunucu açıldığında. geleyim de guilde alın, sonra skill kasayım. sanırım sayıca bayağı azaldık. ona göre skill dağılımı belirleyip görevlere ayrılalım da tamam olsun iş. her skilli kasmaktan gına geldi. edit: ulaaan korax gece 1'de mesaj atmış meğer. şimdi gördüm. pardon beyler vallahi görseydim gelirdim yardımınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar