Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

YA ABİ YETER ALLAH AŞKINA YETER HER KIRMIZIYI KESMEYİN KESİP NE VAR NE YOK ALIYORSUNUZ 10 SAAT UĞRAŞIYORUM . BURADA HEP BERABER PATİCE KASALIM MI İSTİYORSUNUZ TEK BAŞINIZA MI KALIN ISTIYOSUNUZ ANLAMIYORUM ADAM FURNACE BAŞINDA FURNACE YAKMAYA ÇALIŞIYOR GELİP KESİYORSUN LAN BU ADAMIN SANA NE ZARARI VAR NE GİBİ BİR ZARAR PEŞİNDE OLABİLİR FURNACE YAKMAYA ÇALIŞAN ADAM YETER HARBİ YETER YA.
Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

akirafes said:

koordinat nere ?

abi kordinatları verecez su anda ic sehri yapıyoruz, dıs sehirde cabinler icin hızaları belırlıyoruz ki obur turlu bılıyorsunuz kargasa oluyor, o yuzden ana catıyı kurup, kordinatları oyle vermeye karar verdik.

merak etmeyin ic sehre biz kendımız dahil (4 kisi calıstı) cabin atmadık, biz de kabinleri dıs sehre yerlestiriyoruz, gayet duzenlı ve adil bi yerlesim olacak.

sehrin merkezınde (guild hall'ın yanında) butun ana bınalardan ve kucuk utility bınalardan bırer adet kuruldu, baska kurulmayacak, sadece gelip kabininizi yerlestireceksiniz.

cok buyuk bi yer degıl biraz dar ama sonucta buyuk sehri korumak zor, bunun alanı daglar arasında dar ve uzun, gayet korunabılır durumda.

* haritanın ortasına gayet yakınız
* etrafta iron, copper vs rezervleri var
* agac var, tas var
* yakın mesefaede su var
* domuz ve tavuk dahı mevcut
* en onemlısı yakın cevrede ahım sahım buyuk guıld yok.
* Ahaha evet barbu ekleme yapmıs; pirat yok :)

yarına bıtmıs olur, burada kordinatı verecez.

Sehrin lokasyonu hakkında demo SS; :)

3002, 4314

önemli

cabinler

1) ırgatlar gelebilirsiniz, dedigim gibi cabinleri hizali konulacak, carpuk curpuk yapanı yıkacaz, beceremeyen yardım istesin

ne yapılacak?

2) gelen ırgat kabınını koyup, odun tasımaya baslasın kulelere. once ic sehrin kuleler bıtecek, butun ırgatlar yerlesince, kabinlerin etrafına da duvar cekecez

arrow tower muhabbeti

3) ayrıca etrafa kafanıza gore arrow tower koymayın o isi de bız organize edecez

farm mevzu

4) ortak bir farm ve çiftlik yaptık, oyle kafanıza gore ciftlik cekmeyin, onlarıda yıkacaz. ortak ciftlikte ekecek yer de var hayvan da var ne ihtiyacınız varsa orda giderin

özet

ırgatlar; cabin koyuyo, odun tasıyo, sonrada skillini kasıp, ırgatlıktan, ustabaşına terfi ediyo.

Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Small leather nereden çıkar nasıl bulurum?

daha doğrusu şu eşyaların tamamı lazım bana

Copper Ingot (1) Coal Piece (5) Lumber (2) Water (5) Mold (1) Weapongrip

Weapongrip içinde small leather lazım işte. Coal piece buldum water buldum bana lazım olan copper ingot, lumber , ve small leather bunların harici tamam.

beni oyunda bul hepsini vereyim
akirafes
Sosyal ağlarda paylaş

tamam ben gerekli malzemeyi üzerime aldım evlerimden yola çıkıyorum sunucu açıldığında.

geleyim de guilde alın, sonra skill kasayım. sanırım sayıca bayağı azaldık. ona göre skill dağılımı belirleyip görevlere ayrılalım da tamam olsun iş. her skilli kasmaktan gına geldi.

edit: ulaaan korax gece 1'de mesaj atmış meğer. şimdi gördüm. pardon beyler vallahi görseydim gelirdim yardımınıza.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...