Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hangi ibne trolluyo? Suyunu cikarmasak olmaz zaten.

Neyse, aksama 2. guild binasini yapicak bombi, ondan sonra alimlari yapicam. TS serveri var buarada iletisim icin girin:

onhtp.xyz adres

bombi ben tas kasmaya basladim ufaktan ozaman sen carpentry'i 30la
Mesaj tarihi:
Civcivhead said:

tiLi said:

bingildak said:

Bebisim parasi sorun degil. 150 dolar olsa da basar alirim da ben sahsen bu tarz oyunlari pvp amaçlı oynuyorum. Bu oyunda pvp ve combatin adam olacagina ihtimal vermiyorum. Çok amatör ekip, motor felaket, kore baseli falan. Temeli patlak yani. Albionda anira anira pvp yapmak icin irgatlik yapiyorduk. Bunda irgatlik yapmak icin irgatlik yapiliyor. Farmville baya su haliyle. Pve, pvp, combat adam olursa ilerde yine bakarim.

combat bu oyunda adam olmaz bence de. temeli patlak katılıyorum

oyunu bıraktırdınız bana ya ehehue

ırgatlık, farmville, sandbox hala iyi ama
Mesaj tarihi:
cevaplari forumdan okuduklarima gore veriyorum.
*guildden atma kapali bildigim kadari ile .oyuncular guild binasini yikip yeniden kuruyormus
*elinde yay olan eleman gordum sslerde fakat buyuculuk yetenegi , cift elli silah yetenegi kapali imiş
Mesaj tarihi:
Agalar doc's taki craft skillerin tamamı mı? Ben alchemist olup anason tokatlayarak kendi rakımı yapmak istiyorum mümkün müdür? Yoksa bu tip skiller early diye kapalı mı?
Mesaj tarihi:
İkinci köyü biraz uzağa bir yere dikin de daha çok alana yayılın ayrıca en kötü köyler arası kız alıp verme olur, kan davası olur vb..
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

eğlencemi buldum

bozeesek ve woxdei denen iki yavşak var bundan sonra sıkıldıkça bunları kesicem.

sdhfsh hırs yapmıs adam

kılıcın cokgzel
  • Yeni Oluştur...