-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 ya o troll kımse bi zahmet bsk, bi bırakın da agzımızın tadıyla oynayalım issiz herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Korax bul beni al beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 2. guild dolmaz umarım ehu 1. guildde olup oynamayan adam var mı ya? 30 kişi limit var ben 30 aktif adam görmüyorum? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 barbu said: canım nasıl dolacak ya. bandaj bitti belirli bi tokluğun üstünde regen başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Hangi ibne trolluyo? Suyunu cikarmasak olmaz zaten. Neyse, aksama 2. guild binasini yapicak bombi, ondan sonra alimlari yapicam. TS serveri var buarada iletisim icin girin: onhtp.xyz adres bombi ben tas kasmaya basladim ufaktan ozaman sen carpentry'i 30la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 regen geliyor, heal arttıkçada etki vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 ısteyen bana pm'den docs emailini yazsın dırek edit vereyim emaile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 dün biri magery kasacam manam artıyor falan diyordu, becerebildiniz mi? büyü veya ranged combat var mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 henuz implement edilmedi ama gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 30+ guild'ler icin yuklenmeye devam beyler: http://steamcommunity.com/app/361800/discussions/0/618463738382204697/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Civcivhead said: tiLi said: bingildak said: Bebisim parasi sorun degil. 150 dolar olsa da basar alirim da ben sahsen bu tarz oyunlari pvp amaçlı oynuyorum. Bu oyunda pvp ve combatin adam olacagina ihtimal vermiyorum. Çok amatör ekip, motor felaket, kore baseli falan. Temeli patlak yani. Albionda anira anira pvp yapmak icin irgatlik yapiyorduk. Bunda irgatlik yapmak icin irgatlik yapiliyor. Farmville baya su haliyle. Pve, pvp, combat adam olursa ilerde yine bakarim. combat bu oyunda adam olmaz bence de. temeli patlak katılıyorum oyunu bıraktırdınız bana ya ehehue ırgatlık, farmville, sandbox hala iyi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Cidden şu guildde 30 kişilik yer doldu deniyorda , girmeyen oynamayan falan yok mu bir iki bakıp giden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 vaardır illa ki mightyinin bakması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 cevaplari forumdan okuduklarima gore veriyorum. *guildden atma kapali bildigim kadari ile .oyuncular guild binasini yikip yeniden kuruyormus *elinde yay olan eleman gordum sslerde fakat buyuculuk yetenegi , cift elli silah yetenegi kapali imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 yay zaten yapılıyor evet da merak ettim bu arada nasıl aim alıyorsun , kesin çok zordur tutturmak ok ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Kilicla tutturamadin kesin de yayla daha bis degisiktir. Target olayini yapmalari lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 yayla target kolay. daha genis alandan target alıyor ama dmg pek tatmin etmedi. 8-10 vuruyor. belki daha iyi oklarla düzelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 geldim beyler çalışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Agalar doc's taki craft skillerin tamamı mı? Ben alchemist olup anason tokatlayarak kendi rakımı yapmak istiyorum mümkün müdür? Yoksa bu tip skiller early diye kapalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 İkinci köyü biraz uzağa bir yere dikin de daha çok alana yayılın ayrıca en kötü köyler arası kız alıp verme olur, kan davası olur vb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 herkez antin kuntin nickler almis. kim oldugunu bilemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 eğlencemi buldum bozeesek ve woxdei denen iki yavşak var bundan sonra sıkıldıkça bunları kesicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 crim sisteminde degısıklıge gıdecekler: http://steamcommunity.com/app/361800/discussions/0/618463738382613808/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Mighty_THoR said: eğlencemi buldum bozeesek ve woxdei denen iki yavşak var bundan sonra sıkıldıkça bunları kesicem. sdhfsh hırs yapmıs adam kılıcın cokgzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 yok canım sıkılıyordu burada da herkes biz farmville mi oynayacaz diyordu iyi oldu. kılıca gelince dünyanın en işlevsiz aleti criminalken lüzümsuz gear taşınıyoru öğrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar