Korax Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 abi is dagilimi yapmak lazim, hanzo gibi dolaniyoruz yoksa neyi nasil kasacagimizi bilmeden dsgf tam uo ortami oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 oyunun bir wikisi yokmu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 of yıkılmış evi repair etmeyi bilmiodum tıklayıp aşağıdakini seçtim kaldırıomuş o zaman yok oldu gitti herşey :( içindeki o kadar malzeme para vs biriktirdiim şeyler yok oldu böhü :( ne zaman şu şehrin duvarlarını taşıcaz, hadi gelsin craftlerlar da bize söylesin bir yerde taş mı odun mu ne gerekiyorsa toparlayalım şu etrafını duvarla çevirelim şehrin çok leşe bağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 aynen abi bizi de kapsayacak şekilde (en uçtaki tarlabaşımsı oluşum) duvarları yapmak lazım. ben gece buradayım, istenilen kadar odun vs toparlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 patladımı sunucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 t shirtü kim yaptıysa tesekkür ettim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 lol alpha oyun işte ama harbiden zevkliymiş. Yaptığınız hype legit. Alın pişman olmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 şehrin hali içler acısı herkes abuk subuk işler yapmış hadi neyse deyip duvar çekelim dedim, bir allahın kulu bir twig bile vermedi, bundan sonra selametle hayatta uğraşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 24 saat rollback geliyormuş bu sefer. denilse herhalde kan çıkar sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 İndi aşağı yine. Bu arada ben hiç ilerleyemiyorum ya, bi günde anca odun toplayıp guild mekanına dönüyorum, ertesi gün belki yolda corpse falan denk gelirsem tin topluyorum falan, çok yavaş yani. Bi de herkeste adventure pack mi var, çanta çat diye doluyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 abi kime dedin ya yola sokarım ben milleti söyle toplayalım hadi server gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 abi yeni geldik biz, hazır ve nazırız ne istiyosanız. yalnız içeride konuşuyosanız biz duymuyoruz dışarıdan ondan görmemiş olabiliriz. istediğiniz kadar odun twig ne varsa getiririm ben kasıp. yeter ki duvar çekelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Hello, This is odd one games. We will restart server for more network bandwidth. It will start at 5 AM PDT( PDT = UTC/GMT -7 ) and takes 1 hour. Thank you Well shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mighty_THoR said: şehrin hali içler acısı herkes abuk subuk işler yapmış hadi neyse deyip duvar çekelim dedim, bir allahın kulu bir twig bile vermedi, bundan sonra selametle hayatta uğraşmam. abi ıyıde organize degiliz sorun o, mesela surada dırek gorev paylasımın yapmamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 abi server mı gitti? tarık bana ev yapmıştı silinmiş. tailor shopum silinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 20dk geriye atti ya offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 rollback hayırlı olsun en az 15 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Ulan sene olmuş 2015 nası geri gider bi server ya, anlamak mümkün değil. Tamam alpha falan da, alpha'da bile böyle bi şey olmamalı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 vaperon said: Hello, This is odd one games. We will restart server for more network bandwidth. It will start at 5 AM PDT( PDT = UTC/GMT -7 ) and takes 1 hour. Thank you Well shit. eski bu. PDT 13.51 şu an saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 tili yapayım yenisini sorun değil. ulan o kadar da tower dikmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 tower dikmenin manası yok içine ok koymadıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 geldı server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 onu yapıyodum işte craftlarken server gitti. şimdi de authenticating de kalıyo öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 runuo oynuyalim dedim size,siz yok sphere söyle güzel,böyle güzel ooooooooooo....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar