Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
of yıkılmış evi repair etmeyi bilmiodum tıklayıp aşağıdakini seçtim kaldırıomuş o zaman yok oldu gitti herşey :( içindeki o kadar malzeme para vs biriktirdiim şeyler yok oldu böhü :(

ne zaman şu şehrin duvarlarını taşıcaz, hadi gelsin craftlerlar da bize söylesin bir yerde taş mı odun mu ne gerekiyorsa toparlayalım şu etrafını duvarla çevirelim şehrin çok leşe bağladı
Mesaj tarihi:
İndi aşağı yine.
Bu arada ben hiç ilerleyemiyorum ya, bi günde anca odun toplayıp guild mekanına dönüyorum, ertesi gün belki yolda corpse falan denk gelirsem tin topluyorum falan, çok yavaş yani. Bi de herkeste adventure pack mi var, çanta çat diye doluyo sdf
Mesaj tarihi:
abi yeni geldik biz, hazır ve nazırız ne istiyosanız. yalnız içeride konuşuyosanız biz duymuyoruz dışarıdan ondan görmemiş olabiliriz. istediğiniz kadar odun twig ne varsa getiririm ben kasıp. yeter ki duvar çekelim.
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

şehrin hali içler acısı herkes abuk subuk işler yapmış hadi neyse deyip duvar çekelim dedim, bir allahın kulu bir twig bile vermedi, bundan sonra selametle hayatta uğraşmam.

abi ıyıde organize degiliz sorun o, mesela surada dırek gorev paylasımın yapmamız lazım
Mesaj tarihi:
vaperon said:

Hello, This is odd one games.

We will restart server for more network bandwidth.

It will start at 5 AM PDT( PDT = UTC/GMT -7 ) and takes 1 hour.

Thank you

Well shit.

eski bu. PDT 13.51 şu an saat
  • Yeni Oluştur...