-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 lan olm adam da ıyı gear var, ustune ac susuz pesınden kosuyoz bırınızde el atmıyosunuz koylerını buldum pirat ibnesının karsı tepede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 keske video'ya kaydedebilseydim ya koptum gülmekten herkes birbirine vuruyor adama vurucam diye. Adam bina etrafında dönüp duruyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ben kaydettım koyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Vaay paticik da bu foruma girip de şu ultima online incisi oyuna hala girmeyen varya neler kacırıyorlar bir bilseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 abi yalnız hitbox, grafikler fena. o kadar da hypelamayın. hitbox fena olunca pvp pve de olmuyo düzgün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mülk sahibi olunca depo olarak kullabiliyormuyuz ? Ben de küçük bir şey diksem içeri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ehuehuehue o kadar hype yap git dayak ye köyün basılsın bu mu paticik cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Videoyu koy da gulelim ya streami izliyodum da kacirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Aasdfsa rezil bi sahneydi valla ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 koyacam sabaha hazır olru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 kayboldum ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 abi gidip siz yesilken hayvanı olan yerlesmeler arayın, dalın hayvanlara bırakın adamlar sizi görünce kessin, kırmızı olsun, sonra 2 dakkada yeniden doğun full itemle gidip kesin red olan adamı alın itemleri. oyun bundan ibaret bi yarım saattir yapıyorum efsane item kastım sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ahaha paticik köyünun etrafı gece kondu doldu :D:D:D gece 4 itibari ile durum hahaah video'da geliyo birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Tailoring için Flax diye bir bitki lazım. 2 Saat aradım bulamadım en sonunda bir dağın yürünemez dik yamacında gördüm. Tepeden saldım kendimi düşerken kırdım bitkiyi. Dolanıp geri çıktım bu seferken de düşerken topladım 4 tane. Oyun nasıl beceriyorsa ömrü boyunca hiç bir oyunda crafting kasmamış beni ne hallere soktu. Hype hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ahah gecenın videosu, 10vs1'de adam kesemeyişimizin resmidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 suda dursun bı kosede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 olum adam biji biji diye köyde terör estirdi fdsfds. şu crimlikten kurtulun. kapıları yapalım guild lock koyalım mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 mortis'le great adventure'a çıktık. 20 metre gidebilmişiz ki ikimiz de yattık birer kere mob denerken dfdsf. yarın daha uzaklara gidecez ama dfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 4-5 günde 40 yaptı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Köyümüz genişledi arkadaşlar. Kendi çabalarımızla çit çektik outer city'nin etrafına, fakat zombiler zorluyor. Devlet'den destek bekliyoruz. Büyütelim şehiri http://i.imgur.com/Jgeag8Q.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 googleda sabah erken gidilmiyo galiba ise? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ofis 5 dakka yürüme mesafesi 8.45'de kalkar giderim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 bi de guild lock zorunlu yoksa bu herif ne pişiriyorsak almaya çalışacak, sinirlenimizi bozacak, sonra biri crim değilken vuracak sonra alayımız dalacak dsfsd. hükümet uyuma guild lock istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 bandaj derken ölmüş adam bi de ya ajajfsdfdsf olum elma alacaksınız yanınıza veya karpuz, stamina veriyor. adam depar üstüne depar atıyor, depar atıp koyacan kılıcı sonra tekrar karpuza abanacan. ırgat gibi koşmuşunuz herifin peşinden dfdsds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ahaha supermis lan yarin geliyim bende sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar