Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi gidip siz yesilken hayvanı olan yerlesmeler arayın, dalın hayvanlara bırakın adamlar sizi görünce kessin, kırmızı olsun, sonra 2 dakkada yeniden doğun full itemle gidip kesin red olan adamı alın itemleri. oyun bundan ibaret bi yarım saattir yapıyorum efsane item kastım sdfsdf.
Mesaj tarihi:
Tailoring için Flax diye bir bitki lazım. 2 Saat aradım bulamadım en sonunda bir dağın yürünemez dik yamacında gördüm. Tepeden saldım kendimi düşerken kırdım bitkiyi. Dolanıp geri çıktım bu seferken de düşerken topladım 4 tane. Oyun nasıl beceriyorsa ömrü boyunca hiç bir oyunda crafting kasmamış beni ne hallere soktu. Hype hakediyor.
Mesaj tarihi:
Köyümüz genişledi arkadaşlar. Kendi çabalarımızla çit çektik outer city'nin etrafına, fakat zombiler zorluyor. Devlet'den destek bekliyoruz. Büyütelim şehiri

http://i.imgur.com/Jgeag8Q.jpg
Mesaj tarihi:
bi de guild lock zorunlu yoksa bu herif ne pişiriyorsak almaya çalışacak, sinirlenimizi bozacak, sonra biri crim değilken vuracak sonra alayımız dalacak dsfsd. hükümet uyuma guild lock istiyoruz!
Mesaj tarihi:
bandaj derken ölmüş adam bi de ya ajajfsdfdsf olum elma alacaksınız yanınıza veya karpuz, stamina veriyor. adam depar üstüne depar atıyor, depar atıp koyacan kılıcı sonra tekrar karpuza abanacan. ırgat gibi koşmuşunuz herifin peşinden dfdsds.
  • Yeni Oluştur...