Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

Ne bok atacam oyunda content mi varda bok atayım. Sizde boş yere hype yapıp böyle her sanbox diyip 0 content olan oyunlara para kazandırmayın. Oyunda Pve yok Pvp zaten leş. Sadece skill kasmak ve duvar yapmak var. Oyunda gold var ama kullanabileceğin satın alabileceğin birşey yok. Yazık şu Ada'm birde para kazanıyor şu oyunda . Ultima 20 yıl önce şundan 100 kat dolu bir oyundu.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun mac clienti yokmus,neyse once windows kurmak gerekecek.Oyun bos zaman gecirmek kendi halinde takilmak icin super,seni hicbir seye zorlamiyor,oldum bittim derdi yok,cizgi film gibide grafikler var,daha ne olsun.Baytar olarak gercek hayattakinden fazla oyunda hayvan ciftlestirdim,gercek isime bu kadar ozen gostersem simdiye zengindim
Sosyal ağlarda paylaş

Misty areaların içinde hiç bir şey göremiyorsunuz bildiğiniz gri her yer anca bir şeye yaklaşınca görebiliyorsunuz onu o yüzden girmeyin içine şuanlık. Ayrıca şu bulunduğum noktada 4-5 iron veine rastladım sanırsam bura iron veinlerin bulunduğu yer yani ilerledikçe iron ararsanız buraya gidin.

Burası da yanardağların volkanların bulunduğu bölge

Not: sakın yaptığım hatayı yapıp misty arealara girmeyin şuan dağların arasında sıkıştım.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...