miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Neyse aksama downloada başlarım Client için, 512 adsl ile inşallah oynanır. Benim ağaçlar hala oyundami beyler, göğe uzanan beobop ormanı yapmam lazim Client kaç gb bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 1gb oralarda internet var mı? bebob lara gidiyorum su an 3 sati geçti koşuyorum ne buyuk harita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 yeni playerlar için sis olayı getirmişler. Sis yüzünden nerede ne var gözükmüyor. Böylece iyi bir yer bulmak imkansız. sis olmayan bölgelere yerleşim olacak önce. Zamanla yeni başlayanlar geliştikçe sis kalkacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Adam şu oyuna hala player çekip para kazanıyorsa tebrikler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 İnternet var, 512 adsl 40 dolar.sabaha kadar iner umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 nijeryada yasiyorsun sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Aslında daha da kötü bir yerde. AMa bulunduğu nokta bizim için kutsalımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bok atmayı bırakın artık su oyuna, zevk alan oynuyo, zorla değil, hosunuza gitmediyse sizde kumda oynamaya devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Ne bok atacam oyunda content mi varda bok atayım. Sizde boş yere hype yapıp böyle her sanbox diyip 0 content olan oyunlara para kazandırmayın. Oyunda Pve yok Pvp zaten leş. Sadece skill kasmak ve duvar yapmak var. Oyunda gold var ama kullanabileceğin satın alabileceğin birşey yok. Yazık şu Ada'm birde para kazanıyor şu oyunda . Ultima 20 yıl önce şundan 100 kat dolu bir oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ark oynuyorum. Yeni beta çıkınca direk geldim. Tüm rexleri Dinoları bıraktım. Bıngıldagın kulağı çınlasın. Bu oyunun değişik bir büyüsü var. Hesabımda olmayan oyun yok gibi ama işte yine burdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 beni neden çaldırıyorsunuz abi asdasddsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 oynama arkadasım sende o zaman zorla mı oynatıyoruz sana. adamın derdıne bak ya, bız bır ay kucuk bı kadro gayet zevklı oynadık, soranlara da evet oynuyoruz dedık, bogazına mı bastık senın zorla oyna diye. basıp geçeydin refundı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Oynamıyorum zaten başkaları alıp parasını çarçur etmesin diye buradayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 http://images.beyazgazete.com/haber/2015/1/22/20150122_rasim-ozan-in-haydaa-si-fenomen-oldu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 oyunun mac clienti yokmus,neyse once windows kurmak gerekecek.Oyun bos zaman gecirmek kendi halinde takilmak icin super,seni hicbir seye zorlamiyor,oldum bittim derdi yok,cizgi film gibide grafikler var,daha ne olsun.Baytar olarak gercek hayattakinden fazla oyunda hayvan ciftlestirdim,gercek isime bu kadar ozen gostersem simdiye zengindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ahahaha bildiğin kartımda param kalmamış alamadım... Uzaklardan bakacam sizin işinize. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Şimdi grafikler çok daha renkli ve hoş, güzel. Bayılacaksınız. Çölde demir madeni çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metinhan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Misty areaların içinde hiç bir şey göremiyorsunuz bildiğiniz gri her yer anca bir şeye yaklaşınca görebiliyorsunuz onu o yüzden girmeyin içine şuanlık. Ayrıca şu bulunduğum noktada 4-5 iron veine rastladım sanırsam bura iron veinlerin bulunduğu yer yani ilerledikçe iron ararsanız buraya gidin. Burası da yanardağların volkanların bulunduğu bölge Not: sakın yaptığım hatayı yapıp misty arealara girmeyin şuan dağların arasında sıkıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Demirle mithril çıkan yerler komşuydu birbirine. Değiştirmedilerse yine öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ben girdim oynuyorum cog hos duruyor hypelayayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 akirafes said: 2 saattir koşuyorum mithril bulamadım. Korax oyundaysan buluşalım. aksilik ya dual boot ile windowsu acamiyorum :D neyse simdi yeniden yukleyimde girerim birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Buarada malmisiniz abi, neyin kavgasini veriyosunuz ya alla alla zorla oynatiyoruz sanki :D biz gayet egleniyoruz kendi capimizda. Yoksa basin refundu gecin ne agladiniz bikbik 30 lira icin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Yahu oynamayın diyen mi var konuşmakta mı yasak bık bık ediyorum ne var? Refund edilebilse ederdim zaten. Forum burası siz nasıl hype yapabiliyosanız bende oyunun bok gibi olduğunu söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 orada volkan nerede? 5 saatir volkan arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metinhan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 akirafes said: orada volkan nerede? 5 saatir volkan arıyorum. Oraları görebilecek kadar geliştin mi abi? Kusura bakma eğer yanlış söylediysem. Orada sülfür oreleri gördüm eski tree of life'da sülfür oreler sadece yanardağın olduğu yerlerde vardı. O yüzden öyle dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar