bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 biz tek yazılımcı ile e ticaret sitesi çeviremiyoruz asdadsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Hala cooking ve carpenter gereksiz. Cooking de esas sorun 18 den sonra pişirilen bişi olmaması ve pişirilen her yemeğin tek slot kaplaması, adamlar lvl 9 a yemek koymuş. Carpenterda bir kere yaptıktan sonra hiçbir yapılan malzemenin gerekmemesi, Misal BS ler en iyi silahlar için lvl 50 carpenter iteme ihtiyaç duysa çekilir carpenter lik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Rare mithril arrow ile kac dmg vuruluyor ? O önemli. Bow'da hem silahin hem arrow'un ayrı hesaplandığı bir sistem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 stone arrow kullanıp bunları yazmıyordursunuz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Ben aşağı Pati tarafına shop'ları atacağım, taşınma hazırlıkları. Göle bakan kapının orası boş, uygun mu orası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 miyaw33 said: Hala cooking ve carpenter gereksiz. Cooking de esas sorun 18 den sonra pişirilen bişi olmaması ve pişirilen her yemeğin tek slot kaplaması, adamlar lvl 9 a yemek koymuş. Carpenterda bir kere yaptıktan sonra hiçbir yapılan malzemenin gerekmemesi, Misal BS ler en iyi silahlar için lvl 50 carpenter iteme ihtiyaç duysa çekilir carpenter lik işte bunlar hep class/skill system design Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Oyun alpha'da unutuyosunuz hep. bu yarım haliyle 180 saat oyun sürem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Ben shop'ları aşağı kurdum, Korax online olunca bir pm atsana. steam id sunthewhich Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 miyaw33 said: Hala cooking ve carpenter gereksiz. Cooking de esas sorun 18 den sonra pişirilen bişi olmaması ve pişirilen her yemeğin tek slot kaplaması, adamlar lvl 9 a yemek koymuş. Carpenterda bir kere yaptıktan sonra hiçbir yapılan malzemenin gerekmemesi, Misal BS ler en iyi silahlar için lvl 50 carpenter iteme ihtiyaç duysa çekilir carpenter lik sen niye kasiyosun zaman. Boşa kürek çekiyosun yani... Bekle yeni recipe'ler gelsin öyle kas. Sen simdi 30-40 yaparsin zorla ondan sonra recipe'ler gelir millet 1 günde yapar senin 1 ayda yaptıgını o yüzden başka birşey kas şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 carpenter'a daha bügün 2 yeni bow eklendi biri 45 carpenter istiyor. ayrıca carpenter'la koca kale yapıyosun tüm binaları yapıyosun nasıl gereksiz anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 işte yaptıktan sonra gerek kalmıyo, her gün girersen parayla tamir edersin diyor. tek sürdürebilirliği olan şey arrow carpta. bi de rare mold ve cetvel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 bi de stone wall ve stone gate(40 istiyor, şu an yapabiliyorum fsdfsd) yapıp shopa koyamıyorum o da sıkıntı. carttan köşeyi dönerdim ya mesela. ona da çözüm lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Onu bunu bilmem, bir guild'e bir tane lazım her zaman bir tane duvar yıkılsa aradan el sallarsın artık :) genişletme oluyor değiştirme oluyor, oluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 ben de var hacıt carp zaten rahat ol : D miyawda da var. şehirmizi korumak için mithril arrow üreticez dfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 guılddekı kulelerın yarısına mıthrıl arrow doldurdum,gerı kalanıda irona cevırdım,girmelerı ıcın baya ugrasmaları gerekecek.Köyde eksık olan ren geyıgıde geldi ve toplanabılecek hayvan bıldıgım kadarıyla kalmadı.Lockpick kasıyorum bugunden sonra 25 yaptım,sanırım gelecek haftaya 50 olurum. bu arada sehır kapılarını stone ıle degıstırsekmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 olabilir korax gelsin kıralım kapıları stone basalım şeklimiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 kanka bi de crude mithril koyma kulelere, normal iron daha fazla vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Rare cetvel deli satar, neden kimse satmıyor hayret.. Şu carpentry 40 olsun, yaptıklarımın yarısını satışa koyup test edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 abi çünkü carp ilk kasılacak skill town kurmak için. malzeme getirirseniz yaparım ayrıca yahu nedir : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 crude mıthrıl koymuyorum,rare mıthrıl ve normal mıthrıl arrow dolduruyorum.Elınızde copper sculpter veya copper ıngot varsa talıbım,lockpıck ıcın delı gıbı gerekıyor.eve bırakırsanız alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 bir patch yaptı ama nedir belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Carpentera bow yapma yeteneği,cookinge özel bir balık yemeği yapma yeteneği geldi. Başka önemli bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 hayır o değil yeni yaptı 11 gibi, bir şey fix'ledirler büyük ihtimal not yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Ben arada girebiliyorum, tasinmak isteyen tasinsin alam. Kapi olayini da ancak bu aksam yapabiliriz sanirim musaitseniz. Yarin istanbula gecicem bisure daha giremicem galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 bende girmiyorum artık ya. pek yapacak birşey kalmadı :) umarım doğru peçlerle daha güzel bir oyun olurda dönerim. @sunthewitch abi istersen guildi sana devredeyim, sen oyuyosun nasılsa. yeni gelenleride alırsın guilde takılırsınız işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar