Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

erken erişim oyun icin bu kadar iyi oynanabilirlik ve hazir bir dünya beklemiyordum .
cok sasırdım . Bildiginiz ultima online in günümüze gelistirilerak uyarlanmış versiyonu
Hic dusunmeden alın . Onlarca erken erisim alıp hic birinle 1 saat bile oynamadım .
Sakın korkmayın basin parayı . Cok büyük bir harita ve kesfedilecek cok fazla sey var.
Turk toplulukları olusmaya basladı .
Son on yılda cıkmıs en iyi sandbox oyunlardan biri . sandbox deyimi ,eskisi gibi sizi yanıltmasın hersey serbest hersey .
istedigin yere bina yap istediginiz binasını yık istedigini öldur lootla .
Skill geliştirme çok iyi calısıyor
bir skili kastıkca o gelisiyor gelistikce yeni yetenekler acılıyor .
stat cap var item decay var. yani Tanrı modu yok ve craftcıların yaptıgı itemler kullandıkca yıpranıp yok oluyor . Craftcılar icin cennet bir dünya burası .
Tum survival oyunlarından cok farkli , 1500 kişi bir arada ya iyi geciniyor yada savasıyorsunuz .
Bir cok sey oyun cok yeni oldugundan bilinmiyor bir rehber yok bunun icin kat ve kat daha zevk alıyorsunuz su an . onun icin başlamak icin cok iyi bir zaman .
Fakat karanlık tan korkun gercekten karanlık basınca sıgınacak yer arıyorsunuz .
Farming enfes su ana kadar oynadıgım en iyi ciftcilik bu oyunda . tohum bulmak ise ayrı bir zevk her bolgede farklı tohum var. Madenlerde oyle o yuzden bir yere bagımlı olarak oynıyamıyorsunuz devamlı .Resource yolları lazım.
inanılmaz bir potansiyele sahip oyun bu şu anki erken hali oynanabilirligi ve sunduklari bile inanılmaz .
Yoktan gelip bir imparatorluk grup tekrar herşeyinizi kaybedebiliyorsunuz.
hayvancılık ise cok ileri .ciftelştirip yavru alıp buyutuyorsunuz .
En begendigim ise player shoplar cok iyi yapilmiş ve kullanıslı
ultima online dan beri gordugum en iyi player shoplar burada . yaptigim ve buldugum itemleri satmak icin sabırsızlanıyorum .
Oyun tek düze gitmiyor devamlı bir arayıs ve kesfedis icindesinizki bu harkulade bir şekilde sunulmuş tamamı ile sandbox ve statcap oldugundan sanırım bir kac acount alanlar olucak . Oyunu degisik sekilde oynamak sanırım cok farklı secenekler yolunda gitmek .
Oyuncu kalitesi cok iyi herkes yardımcı erger kırmızı ise ufak bir sorgulama ardından genelde herkes düsman .
, life is feudal, wurm online, eve, rust, dayz ve sayısız digerleri hepsi bunun yanında copluk . Hepsini aldım bu oyunların fazlasını 1 saat bile oynamadım . 7 days to die planet explorers bile aldım hepsinin toplamı bunun yanından gecemez.
En belalısı gorunmez dusman . Nasıl bir şeye karşı oldugumu anlamam 2 günümü aldı ancak .
Buyu cok guclu . populasyon cok büyük diger oyunlar gibi 40 50 kisilik serverlar degil 2000 kisilik servarda oyunuyorsunuz.
SU an yapılan hardware upgrade ile mega server nufusu dahada genisliyecek.
Archage in alphası cok iyi idi oyun cıktıktan sonra bozulacagını tahmin etmiştim .
Ama bu oyun sanırım cıktıktan sonra efsane yi devam ettirecek .
Crafting yapmadan oynamak mumkun aslından ama o kadar güzel kullanıslı ve derin bir crafting sistemi varki craft yapmadan duramıyacaksınız.
Ve stat cap yuzunden sanırım dovus skillerinizi crafting icin dusureceksiniz . Cok zevkli ve cok kullanıslı .
Hala burada bunumu okuyorsunuz ? Durmayın hemen gidin alın super eglence diyarına bu bileti kacırmayın nelere para harcamıyoruzki Dusunmeyin bile
Oyunda dungeonlarda var ama hala nerde olduklarını bulamadım . Cok tehlikeli bolgeler var oraya gidip rahat dolasamıyorsunuz zaten .
Sosyal ağlarda paylaş

ulan kurstan geldim kapalı diyo sdasd
bu arada dün trade yaptım bi elemanla amcam smith copper varmı dedi var dedim attım
neye ihtiyacın var dedi gonlunden ne koparsa dedim
copper bitane kılınç attı bütün günümü götürdü kılıç patlayana kadar iyide dmg vardı. Bildiğin uodaki smith amcalar gibi resource ver item al kafası keyifliydi oyunda eksikler var ama oturursa sistem pay to win bişi olmazsa gideri var ama cesitli salaklıkar cok
r ile yürürken konusamamak kötü

ultimada ne güzel atla kacarken trollüyoduk ehueh
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha akirafes hypetraini uçurmuş resmen eahha

ama cidden 30-40tl rahat rahat ederverilir yani. bu zamana kadar o kadar early accesse verdikten sonra eski ultima kafasında takılmak zevkli baya.

kesin hack mack muhabbetlerinden dolayı sıkıntı yaşanacak bir kaç haftaya ama inşallah hallederler.

aldığım bikaç ss vardı onları koyayım bari hazır kapalıyken oyun.
Kendi vendorunu açabiliosun gezerken denk gelmiştim elemanın tekine

small tips&tricks:

Oil is found in tuna and whales via fishing, also Sharkmen (testing). Pigs also drop oil as well.
Rope is found in the living flowers and vines.
Paper, as previously mentioned, is via Tinkering level 6.
Iron is found in the desert and near the volcanic region of the map.
Sh*t is found by feeding pigs' pig feed and watching them snort and poop.
Leather is found on animals (Wolves, Bears and Whales.).
Tin plates are found on 'Corpes' of Sailor. (aka the unmoving skeletons with a helmet on its head.).
Charcoal is made via burning firewood or lumber in a furnace or bonfire.
Pen and Paper may be created at the Tinkering Building at Tinkering level 5.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...