calimero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 oha ben de final sandım, bok gibi bi final bölümü diyecektim ki güzel bölümmüş final bölümü değilse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 son sahne iyiydi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 ben de final sandım, gelip saydıracaktım böyle final mi olur diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 elliot in bulduğu adresle ilgili bir ayrıntı var mı? kacirdim mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 diğer bölümde belli olur kadın felaket ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 En son 5.bolumde kalmistim. 6 dan 10 a bir cirpi da izledim. Resmen plot twist manyagi olduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 yönetmen kadraj olayını tamamen sapıttı artık http://i.imgur.com/t0ENJCV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 11-12 beraber çıkmayacak mıydı niye yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 11 görünüyo ama henüz izlemedim belki birleşiktir 11 diye geçiyodur. akşam izlicem ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 spoiler vermeden izle ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 goldbären said: 11-12 beraber çıkmayacak mıydı niye yok? imdb 1 hafta sonra diyor. tam bağlantı bölümüydü her şeyi bir sonraki final bölümüne bıraktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Çok heycanlı oldu dizi, ilk bolümler baydıydı şimdi yine çostu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 sabah ikisi birden bugün diyordu ya imdb :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 su dominic'i oynayan kadina feci gicigim. ayni tipte 2-3hatun daha var holiwud'da. gidip hepsini temizlemek gerek. tipini .. bu arada tum onemli muzikler bttf idi :P haci e-currency olaylari sadece beni mi tedirgin ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 sivri burnunu ısırdığım gurban olurum. sırf sana inat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 3. sezona gerek kalmamış bunun için. ulan aynştayn diye title vereceğinize yeriyorsunuz ya... goldbären said: bence ecorp bilinçli yaptırıyor her şeyi. aslında bunlar piyon, ecoine geçirecekler tüm dünyayı. unregulated söğüşleyecekler sonra. 3. sezonun plot twisti de böyle olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 su ustteki kiza ben de gicigim. niye bilmiyorum. hunger games'teki peeta'ya benziyor, belki ondandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 dasaaa said: su dominic'i oynayan kadina feci gicigim. ayni tipte 2-3hatun daha var holiwud'da. gidip hepsini temizlemek gerek. tipini .. bu arada tum onemli muzikler bttf idi :P haci e-currency olaylari sadece beni mi tedirgin ediyor? lolipopu elinden alıp burun deliklerine sokmak istiyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 goldbären said: sivri burnunu ısırdığım gurban olurum. sırf sana inat. salak bi laz kizi tipi var ya. git var orada bi suru hacit. isin var, istanbul'dasin. hemen alirsin bak rahatlikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Ecurrency olayi epey tedirgin edici. Bakalim finalde ne bomba patlayacak. Elliot Ecoin i hack leyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 bence ecorp tutmuş bunları zaten ya. elliot falan hepsi maşa zaten, bilinçli şekilde ecoine geçiyorlar. krizler süreci hızlandırdı. finalde de bu işi daha da hızlandıran stage 2 patlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 adamın kim olduğu belli zaten, dikkatli izlememişsiniz diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Senaryoyu ucuncu sezona uzatmak icin, gidip Elliot u vurdu adamlar. Haci ne kasiyorsun, yap normal uzunlukta, bitir, efsane olarak kal. Sanirim ellerinde 5-6 bolumluk malzeme var, bunu da sakiz gibi uzatip 12-13 bolume yayacaklar. O whiteboard taki Turkiye geyigini bende fark ettim. "EU & Turkey" herhalde Avrupa Birligi iliskilerinde ilerleyebilecegimiz son noktayi temsil ediyor :) Ayrica whiteboard ta Iran li basortulu bacimizin resmi yoktu. Demekki FBI inda farkinda olmadigi detaylar mevcut. Post credit se gore 3. sezon gg olmalari bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 ya white rose zenciyse.... ne de olsa bir NİGGER white isimli olamaz diye bizi kandırıyorlarsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar