sabonis Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 pontipati said: parayla kupon alan var mı hiç? şunu soruyor olman bile saçmalık. hepsi, istisnasız hepsi dolandırıcı. sakın.......
pontipati Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 ya bi adam var yaklaşık 2 senedir sürekli kupon paylaşıyor %80 tutturuyor. sistem şöyle, sabahtan maçlar şunlar diye yazıyor. ertesi gün ya kupon tuttu deyip gelen resimleri videoları paylaşıyor ya da kupon yattı deyip telafi edeceğim diyor
Mal Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 öyle bişey yapcaksan tipster siteleri var. adamın önceki tahminlerine felan bakıp ne oranda tutturduğunu görüyosun. aylık üye oluyosun felan adama. çokta araştırmadım. bununda yaptığı o ama bilemezsin tutturuyormu gerçekten. bir sürü kupon oynayıp 5 dakikalık iptal zamanında iptal eder ertesi gün bakın tuttu diye koyar.
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mal said: YUH BE http://i.hizliresim.com/r3Vqd1.png vay anasını lan, sürprizlere bak, herif 3 eşşeği tutturmuş resmen. öyle böyle değil hemde sütçü eşeklerini.
Mal Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 ilk ikisini bi yazar vermiş galiba dün herkes oynamış. ama özenmeyin çok zor ihtimal bunun 3 te 1 inin bile tutması.
benjani Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 khalad said: Barcelona maçı 4.5 üst Dortmund 1/1 alın size kupon iddaa'da 4.5 üstü olmadığı için 3.5 üstü bastım.teşekkürler zengin oldum.
khalad Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 yine tutturdum ahahah o değilde dortmund gol yemeden yener birde barca tur atlar dedim 60 milyon bastım dedim onlarda geldi adspşkgnfdspıag
khalad Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 escape said: 100 lira basım mı? %kaç veriyosun? iddaa bu yüzde nasıl vereyim ama kendi kuponlarımdan birisi buydu işte
khalad Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 benjani said: khalad said: Barcelona maçı 4.5 üst Dortmund 1/1 alın size kupon iddaa'da 4.5 üstü olmadığı için 3.5 üstü bastım.teşekkürler zengin oldum. ne demek bu zamana kadar yazmıyordum bugün topic i görünce yazasım geldi dapşksmgfdag
escape Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 khalad said: escape said: 100 lira basım mı? %kaç veriyosun? iddaa bu yüzde nasıl vereyim ama kendi kuponlarımdan birisi buydu işte tuttu mu lan o kupon??
khalad Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 escape said: khalad said: escape said: 100 lira basım mı? %kaç veriyosun? iddaa bu yüzde nasıl vereyim ama kendi kuponlarımdan birisi buydu işte tuttu mu lan o kupon?? herhalde olum ne sandın dsamgs
Öne çıkan mesajlar