escape Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 100 lira basım mı? %kaç veriyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 parayla kupon alan var mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 pontipati said: parayla kupon alan var mı hiç? şunu soruyor olman bile saçmalık. hepsi, istisnasız hepsi dolandırıcı. sakın....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 ya bi adam var yaklaşık 2 senedir sürekli kupon paylaşıyor %80 tutturuyor. sistem şöyle, sabahtan maçlar şunlar diye yazıyor. ertesi gün ya kupon tuttu deyip gelen resimleri videoları paylaşıyor ya da kupon yattı deyip telafi edeceğim diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 öyle bişey yapcaksan tipster siteleri var. adamın önceki tahminlerine felan bakıp ne oranda tutturduğunu görüyosun. aylık üye oluyosun felan adama. çokta araştırmadım. bununda yaptığı o ama bilemezsin tutturuyormu gerçekten. bir sürü kupon oynayıp 5 dakikalık iptal zamanında iptal eder ertesi gün bakın tuttu diye koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mal said: YUH BE http://i.hizliresim.com/r3Vqd1.png vay anasını lan, sürprizlere bak, herif 3 eşşeği tutturmuş resmen. öyle böyle değil hemde sütçü eşeklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 ilk ikisini bi yazar vermiş galiba dün herkes oynamış. ama özenmeyin çok zor ihtimal bunun 3 te 1 inin bile tutması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 khalad said: Barcelona maçı 4.5 üst Dortmund 1/1 alın size kupon iddaa'da 4.5 üstü olmadığı için 3.5 üstü bastım.teşekkürler zengin oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 yine tutturdum ahahah o değilde dortmund gol yemeden yener birde barca tur atlar dedim 60 milyon bastım dedim onlarda geldi adspşkgnfdspıag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 60 tl ye 323 tl güzel kar ettim bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 escape said: 100 lira basım mı? %kaç veriyosun? iddaa bu yüzde nasıl vereyim ama kendi kuponlarımdan birisi buydu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 benjani said: khalad said: Barcelona maçı 4.5 üst Dortmund 1/1 alın size kupon iddaa'da 4.5 üstü olmadığı için 3.5 üstü bastım.teşekkürler zengin oldum. ne demek bu zamana kadar yazmıyordum bugün topic i görünce yazasım geldi dapşksmgfdag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 khalad said: escape said: 100 lira basım mı? %kaç veriyosun? iddaa bu yüzde nasıl vereyim ama kendi kuponlarımdan birisi buydu işte tuttu mu lan o kupon?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Barca 1 e 13 veriyordu temizzzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 escape said: khalad said: escape said: 100 lira basım mı? %kaç veriyosun? iddaa bu yüzde nasıl vereyim ama kendi kuponlarımdan birisi buydu işte tuttu mu lan o kupon?? herhalde olum ne sandın dsamgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar