aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 adam leonu nasıl pazarlayacağını şaşırdı :p
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 sdfsdgsd olum satayım alın biriniz artık ya ahaha SADECE 59.000 TL 4 LASTİK YENİ
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 bence mukemmel bir fiyat. param olsa kesin alirdim.
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 ginaly said: sdfsdgsd olum satayım alın biriniz artık ya ahaha SADECE 59.000 TL 4 LASTİK YENİ Hangi model ve yıl?kaç km de?
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 dasaaa said: kari kiz kaldirmak icin arabaya ihtiyac duyuyorsaniz yazik la. ouch
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Asriel said: ginaly said: sdfsdgsd olum satayım alın biriniz artık ya ahaha SADECE 59.000 TL 4 LASTİK YENİ Hangi model ve yıl?kaç km de? 66k km Leon SC Aralık 2013 trafiğe çıkışlı Bayrama kadar hatasızdı. Lakin kadıköyde parkederken dubaya sürttüm, sağ arka çammırlık altı ve marşpiyel içeri girdi accık. 500 liraya yapıyolardı, yaptırmadım. Buradan kırdığım fiyatı 4 lastiğin geçen hafta alınması ile telafi ettim kafamda. Ama eylülden sonra satılık
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 51 bine alırım ggnormk dürümü almam ama o zaman
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Zaten şimdi ev taşınırken leşe döndü, bi de kurbanda falan uzun yol, 70k'yı devirir. 5 para etmez o saatten sonra, öldürene kadar binerim.
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Adam bi de aralıkta almış kimbilir, hangi kampanya ile ne kadar ucuza kapadın o arabayı, bi de tek kapı. motor&şanzuman ne??
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Aga zaten ucuz diye araca bakmadan aldım, gittim doğuşa, elinizde şu kampanyaya uygun ne var dedim, bu var dedi, sar bana bi tane diyip kaporayı verdim. Ertesi gün tekrar gidip şu araba nasılmış bi bakayım dedim sdfsd 1.6 TDI 105hp DSG S&S Full led paket + 17 jant + arka park sensörü 56 lira. Aynı ekstralarla 5 kapının fiyatı 63'tü o zaman.
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 nerde bu honda civic sedan? hp çıktı galiba https://honda.com.tr/otomobil/yeni-civic-hatchback/galeri alamadım emenike hala. quashai fln bakıcam en sonunda gömücem krediyi o olacak.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 yazacam yazacam bi fırsat bulamadım. Temmuz sonu Leon 1.2 dsg Style aracıma kavuştum. hemen önce istanbul-ayvalık-istanbul, istanbul-kaş-foça-istanbul, bayramda istanbul-samsun-rize-samsun-istanbul ve geçen haftasonu da istanbul-safranbolu-amasra-istanbul yaptık. burada yazan yorumları bilemem ama ben çok memnunum açıkçası. yayla olmasa da yaylamsı tepelere de çıktık, deniz kenarını da gittik gayet rahattı. yol tutuşu ve fren mesafeleri de gayet iyi. içinde zangırdayan, size doğru gelen bir panel de yok. 2500km bazen 4 bazen 5 kişi full dolu bagaj seyahat ettik, toplam 720 TL yakıta para verdik ki öyle az yakayım 90 la 100 le gideyim de demedim, hızlı gittim geldim. bence fiyat performans olarak gayet iyi. allah nazardan saklaın :)
Suark Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 SAKIN eski motorlu yeni civic sedanlar, o yuzden yeni degiller 10 senelik motor o. Bekle, subat mart gibi yeni cillop gibi motorlular gelicek. insanlar nasolsa salak, ittiriveririz eski motorlari kampanya ayagina diye dusundu herhalde honda turkiye. yeni 1.5t lerin 0-100 7 saniyeyken eski motorlarin 12 saniye falan. Oyle bi fark var arada. Bide az yakiyor Milamber said: nerde bu honda civic sedan? hp çıktı galiba https://honda.com.tr/otomobil/yeni-civic-hatchback/galeri alamadım emenike hala. quashai fln bakıcam en sonunda gömücem krediyi o olacak.
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 BiTcH_oFBaT said: yol tutuşu ve fren mesafeleri de gayet iyi. Sen yine de sakin git 1.2lerde multilink arkatakım yok diye biliyorum :) BiTcH_oFBaT said: içinde zangırdayan, size doğru gelen bir panel de yok. Ben de olması herkeste olacaığ anlamına gelmiyır tabi. İnşallah hiçbi zaman olmaz.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 ufak arabayla nasi uzun yol yapiyorsunuz rahatsiz olmadan hayret kiralik yepyeni 1.6 nissan versa ile 300km gittim sonra sirkete firlatip attim arabayi alin bunu baska bisey verin diye. kutuda tasinan kedi gibi hissettim beynim zangirdadi gunun geri kalaninda. gerci leon onun kadar ufak degil de 1.2 yuksek hizda psikolojik olarak yorar gibime geliyor.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 1.2 tsi 130 beygire chiplenebiliyodur heralde ya
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Suark said: SAKIN eski motorlu yeni civic sedanlar, o yuzden yeni degiller 10 senelik motor o. Bekle, subat mart gibi yeni cillop gibi motorlular gelicek. insanlar nasolsa salak, ittiriveririz eski motorlari kampanya ayagina diye dusundu herhalde honda turkiye. yeni 1.5t lerin 0-100 7 saniyeyken eski motorlarin 12 saniye falan. Oyle bi fark var arada. Bide az yakiyor Milamber said: nerde bu honda civic sedan? hp çıktı galiba https://honda.com.tr/otomobil/yeni-civic-hatchback/galeri alamadım emenike hala. quashai fln bakıcam en sonunda gömücem krediyi o olacak. sağol abi beğenmedim zaten 2 ay önce kia sportage aldım mutluyum
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 DoruK said: gerci leon onun kadar ufak degil de 1.2 yuksek hizda psikolojik olarak yorar gibime geliyor. yüksek hız dediğim 140-150 değil abi. 120 max 130. o da kendi çıkıyor zaten farkettirmeden. aktiftablet said: BiTcH_oFBaT said: içinde zangırdayan, size doğru gelen bir panel de yok. Ben de olması herkeste olacaığ anlamına gelmiyır tabi. İnşallah hiçbi zaman olmaz. acaba bir önceki modelde mi vardı bu sorun? çünkü baya sağlam duruyor ön konsol.
Öne çıkan mesajlar