Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mazda 3 mu alsam Leon 1.2 mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mazda cok az satıyor tr de
ha oburude dogusun arabası
1.2 tsi guzel motor dıye bılıyorum, zaten vosvos dıosan 1.2 tsı 1.4tsi bakıcan

onun dısında yıl sonunda yenı cıvıc gelıyor 1.5turbo ve 1.6dızelle.

bekle
Mesaj tarihi:
Daha önce de yine yazmıştım hangi topicdi bilmyiorum ama;
Leon 10k km kullandım, dandik. Frene basıyorsun ön göğüs mü torpido mu neyse, ön konsol komple gırrçç sesiyle yerine oturuyor falan.

Bir de güçsüz versiyonlarındaki arka takım çok çok kötü. Bir yere kadar güven verirkeni belli bir hızdan sonra aniden fatiha okutmaya başlıyor, ayrıca fren yaparken çok falza öne yığılıyor fren mesafesi uzun ve en hafif frende bile arabadakiler "aman yavaş sür napıyosun" falan diyebiliyor bu yığılmadan dolayı.

Kısaca Leon dandik o paralar verilmez.

Leon'un üzerine bi focus kullandım, kendimi cennette hissettim, yol tutuş, direksiyonun net cevabı vs vs..
Mesaj tarihi:
hmm abi golf'e geçicem o zamandaşöyle bi sıkıntı var bir kaç ay daha bekleyip belki başka sınıf bir araba alabiliriim ama şuan almayı çok istiyorum ya. 80 şuan maks aileyi zorlasam 100+ üstüne de çıkarım ama ilk arabam olacak abartmıyım diyorum. şimdi pegueonun yeni 2008 gelecek ay sonunda onu da bekleyebilirim belki
Mesaj tarihi:
Parayı ailen verecekse Scirocco al sdf

Şaka bir yana ben de Honda bak derim. Civic'ler tuttu. Babanı fişeklersen 2. el bmw de olabilir. Gerçi fiyatlar artmıştır kurdan sonra ama Borusan sabitlediydi sanki kuru bir ara, bir araştır.
Mesaj tarihi:
Milamber said:

peki mazda? bugün test sürüşü yapıcam beğenirsem alabiirim. ford'a da bakalım o zmn

fordun iç tasarım bana garip geliyor ama aracın sürüşü çok iyi.
Bu arada golfte de leon daki aynı olay var. Sanırım 150hpden güçlü olanlarda arkada multilink süspansiyon var, o araçlar dediğim gibi kötü değildir. Ama 1.2 falan düşünüyosan leon için yazdığım şeyler golf için de geçerli olacak çok büyük ihtimal.
Mesaj tarihi:
dün gezdik baya mazda3 şu an önde almamı engelleyen tek şey yeni civic'i beklesem mi beklemesem mi sorusunun cevabı. ford'u ve seat'ı eledim, mazda3 çok iyi ya. webde gördüğümüzden daha şekil civic executive versiyonunun içiyse çok daha iyi, iç güzellik mi dış mı bir kararsız kaldım yeni civic'ler hakkında bilgi arıyorum bulabilirsem belki onları beklerim ama şu an gözüm mazdada.
Mesaj tarihi:
arabayla kız tavlama derdin yoksa iç güzellik daha önemli (dışı gerçekten rezil bişey değilse ki bunlardan hiç biri öyle rezil değil).
civic in direksiyonuna oturdunmu? tüm konsol tamamen senin için tasarlanmış herşey sana dönük gibi hissetiriyor. Sanki en ufak bişey olsa gözünden kaçmazmış gibi.
Mesaj tarihi:
dragon evet civic executive versiyona oturdum o yüzden şu an mazdayla gezmiyorum :D yenisini merak ediyorum. mazdanın içi de sade ama kötü gelmedi bana bi civic değil tabi, civicteki deri koltuklar ferahlık, sunroof, butonlar vs epey güzeldi. mazda ise kendi havasında takılan bir model.
Mesaj tarihi:
focus alınmaz içi dışı iğrenç. mazda 3 o sınıfın en iyisi bence de. yinede 1,5 turbolu hondaların 160-170 bg geleceğini okumuştum bir yerde. duyurulursa ww, ford falan yeni geliştirdikleri motorları artık kullanmak zorunda kalacaklar. bg anlamında bir sınıf atlanacağını bekliyorum.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Mazda'yi ben de cok begeniyorum da yakit tuketimi nasil acaba? VW'nin 1.2 motor baya az yakiyor.

Tiguani bekledim aylarca, baya tirt cikti hic begenmedik. Simdi tekrar bi sedana yonelelim diyoruz. Civic ile ilgili de pek bi sey yok nette. Amerika versiyonu baya iyi gorunuyor ama buralarda motoru kucultup salabilirler, bilemiyorum.
  • Yeni Oluştur...