alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Eskiden almanya'dan amcamlar gelirdi, alaman çikolatası getirecekler diye sevinirdim. Sonra yurtdışına çıkanlar free shoplardan çikolata geitrmeye başladı, biz gittiğimizde aldık geldik. Her zaman muhteşem lezzet vardı. Türkiye'de Damak favorim ama o bile o yabancı çikolata lezzetine ulaşamıyor. 2 gün önce gelirken kendim aldım hiç bilmediğim marka. Lezzet muhteşem. Birkaç gün sonra bitecek sonra git marketlerden dandik çikolataları al, olacak iş değil. Neyse ben soruma geleyim: Böyle seri üretim de olan marketlerden alınabilecek kaliteli, mis gibi tadı damağımda kalacak bildiğiniz bir lezzet var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Ne tarz çikolata? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 godiva satılmıyor mu türkiyede ondan al bulursan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Markette satılan en kaliteli çikolata Damak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Haftada bir Coco ya uğra butik çikolata al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Karaköy de mabel var ufak bir dükkan, git ondan al (göztepe de filan da şubesi var) çukulatayı.Adamlar 70-80 yıllık bir marka ve güzel yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Bahsettiğim çikolata bu. Muhtemelen standart çikolatadır.AMa gel gör ki taddı muhteşem. Bursa'da yaşıyorum bu arada. Burada öyle butik çikolata olayı pek yok hatta Türkiye'de de yaygın değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 bind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Cadbury yeterince iyi değil. Lindt iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Anhora said: Markette satılan en kaliteli çikolata Damak sanırım. Su anda marketlerde satilan en kaliteli cikolatalar torku nun cikolatalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 bolçi var googleda arat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Büyük migroslara gidiyorsun yada kipalara özellikle turisti bol olan yerler ise envayi çeşit çikolata bulabiliyorsun. Rİtter Sport After Eight Mandlen vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 SeaGle said: Anhora said: Markette satılan en kaliteli çikolata Damak sanırım. Su anda marketlerde satilan en kaliteli cikolatalar torku nun cikolatalari. Evet tüm ürünleri çok kaliteli torkunun. Konyaşeker sağolsun. Ben Buğdaylı Kek'ini daha çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Torku banada mesela nutellaya diz cokturup tovbe ettirecek kadariyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Torku nun nutella muhadili güzel ama çikolatalarını beğenmedim ben. Fıstıklısını denedim, hatta Torku'yu başarılı bulduğumdan kendimi de kandırmaya çalıştım muhteşem çikolata falan diye ama olmadı. Çikolatalarını daha geliştirmeleri lazım. Migros ve Kipa ya kesin bakarım. Bencede çıkarsa oralardan çıkar. Discovery channeldaydı sanırım bir program izlemiştim. How is it made? olabilir. Orada çikolata ne kadar çok karıştırılırsa o kadar lezzetli olur gibi bir bilgi vardı. Günlerce hatta haftalarca çikolatalar karıştırılırmış en kaliteli çikolatalar böyle yapılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 taksim de bir pastane var. çikolata ve tatlıları efsane. böyle ara dere bir yerlerde, gs yi geçince sağ tarafta kalıo adı neydi unuttum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 alperozg said: Bahsettiğim çikolata bu. Muhtemelen standart çikolatadır.AMa gel gör ki taddı muhteşem. Bursa'da yaşıyorum bu arada. Burada öyle butik çikolata olayı pek yok hatta Türkiye'de de yaygın değil bence. cadburry ulker tier rezil bir cikolata. Kaliteli cikolata yazmis birde. Taksimde gezi pastanesinin cikolatalari iyidir. Ordan alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 alpella rio vardı bir ara. muhteşem lezzeti vardı ve ucuzdu da. milka dava açtı heralde piyasada hiç gözükmüyor artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 mabel guzel. Bir de yabanci cikolatalari daha cok begenme nedenimiz biraz da bizim milletin genel damak tadinin boklugu. Markalar glocal calistiklarindan ve burada da daha sutlu/findikli cikolatalar begenildiginden kakao oranlari az sutu findii bol urunler uretiyorlar. O yuzden milkanin sadesinin Almanya'dan alinani Turkiye'den alinanindan daha lezzetli oluyor en basidinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 domuz yağında mı acaba olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 http://cdn.dailycute.net/2011/4/5/201104050520455c752267fb7016094ddc57904c7de865.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 her biri altın değerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 mabel artık marketlerde falan da oluyor da orjinaliyle aynı mı blmiyorum almıştım bi ara marketten gayet güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 A101 ve migrosta gormustum ve pahaliydi. Arasira geliyor sanirim takip etmek gerekli. Bana su an nestle 500 gr kase cikolata tatli geldi nedense. Bim o gri kapli gofrete limon suyu atiyor sanirim eksilik var tadinda. Evet ikram edildi yedim ve hoslanmadim ve ilk defa sahit oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar