sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 şimdi nolcak? olcan kanada podolski forvete mi geçti? evet öyle olmuş
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 bu arada interdeki kontrolsuzluk had safhada kalecinin yattıgı topa su sekilde girmek nedir lan.
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Cocugu ucaktan alıp maca soktular vay anasını Bu carole sezonun en cost effective transferi olur. herif her yerde.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 ZAA XD http://www.youtube.com/watch?v=NiSez77zErc
cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 beyler ertem şener ibrahimovic cuma bi süpriz olmazsa gs ile imzalıyor diye tweet atmış sizin iş yattı :(
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Bu jem karajan transfer haberlerinde kullanılan şu fotoya hiç benzemiyor? http://www.kimnereli.net/wp-content/uploads/Jem-Karacan-Nereli-310x250.jpg başka birini mi verdiler yoksa bize?
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Kağıtta yazan 4. yıldız ile volkanın kamerlara gösterdiği yazının intikamını çok fena aldık. Artık bunun dönüşü olmaz.
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Cok temiz 4 pozisyon falan verdigimizi bir kenara bırakırsak iyiydik genel olarak asdf.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Bu arada Mancini maçtan önce "Melo güçlü oyuncu, isteriz ama şu anda GS'nin sözleşmeli oyuncusu. İlerisi ne gösterir bilemem" demiş. Pek öyle Melo kesin gitti gibi bir şey yok gördüğüm kadarıyla? Maçta oynadı mı bu arada?
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 ofansı beğendim ben valla, sezon öncesi hazırlık maçı olmasına rağmen iyiydi. ilk yarının sonunda izlemeye başladım, rakip yarı sahada pres falan bunlar güzel şeyler dfdsf.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 şınaydır ne kilo almış öyle ya. vay anasını benim kadar olmuş sdasfas götünü kaldırıp zor vurmus topa, geçen seneki hali olsa içerden çıkarken görürdük topu
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 O gol pasını orada kaleye şut çekmeyip pas atmak ile podolski kalitesini gösteriyor. İyi ki almışız
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 fenn said: O gol pasını orada kaleye şut çekmeyip pas atmak ile podolski kalitesini gösteriyor. İyi ki almışız podolski'yi övecek bişey bulamayınca ben
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Kaç tane örnek vereyim istersin. Mesela Burak şut çekmeyi de beceremeyip ya auta doğru top sürer, ya adama pas atar gibi şıt çeker ya da kaptırır kontra atak olabilir
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Melo kalır bir de stoper-forvet gelirse tamamdır diyelim. Bu arada hamit sahtekarı bu yıl da yatacağının sinyallerini verdi.
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Bu arada sevinmeler başlamış, umarım fena patlamayız
Öne çıkan mesajlar