Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Trabzonu altyapi olarak kullanirken kendimizi realin altyapisi olarak bulduk iyi mi...
Tesekkurler denge.

Bu cocuk da tas catlasa oguzhan kadar olur. O da olmaz gerci. Meloyu mu kesecek yoksa yeniceri agasi xelcuku mu..
Mesaj tarihi:
rodrigez kim bilmiyorum da melo gibi takımın önemli bi adamı yerine alınacak adam değildir herhalde. genç menç ya tutarsa transferi. muhtemelen selcuk-hamit izlicez.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Kariyeri tartisilmaz?

Real Madrid'den aldık yahu adamı. Bu takımda 10 dakika RM forması giyeceksin desen uçarak atlamayacak kaç kişi vardır?

Ya da daha kariyerli, CV'si kalabalık kim var takımda?
Mesaj tarihi:
sostizm said:

Esh said:

Kariyeri tartisilmaz?

Real Madrid'den aldık yahu adamı. Bu takımda 10 dakika RM forması giyeceksin desen uçarak atlamayacak kaç kişi vardır?

Ya da daha kariyerli, CV'si kalabalık kim var takımda?

Esh said:

Bence menajerinin kariyeri tartisilmaz.
Mesaj tarihi:
Mourinho bizzat Real'e istedi Hamit'i. Menajerlik durum yok.

Hamit gayet iyi adamdı. Ha, en iyi döneminde dahi Real'in Bayern'in bir tık altıydı. Bayern "ligde parlayan kim varsa topyalalım rakipler patlasın" diye transfer etti, Real de gaza geldi, ama Avrupa'da önde gelen 3-4 takım hariç hepsinde ilk 11 oynardı Hamit. Bu takımlara Inter'i Milan'ı da dahil, Arsenal'i Liverpool'u da. Bir sakatlık bitirdi adamı.

Şu anda da GS'de oynadıkça beğeniyorum ben adamı. Aldığı para kadar oynamıyor, sakatlık sonrası hiç eskisi gibi olamadı ama yine de laf edilecek seviyede değil.
Mesaj tarihi:
Aynen Aysal gazı ve FB baskısıyla saçma maaş verdik.

Zaten Hamit'in de o dönem açıklaması var, "TR'ye gelmek istemiyodum, o yüzden ödeyemeyeceklerini düşündüğüm bir maaş söyledim, ama onu ödemeyi kabul ettiler" diye.

Şimdi de o maaşla takılıyor işte, emekliliği kurtardı.

Sakat olduğu ve eskisi gibi olmayacağı zaten Madrid'deki halinden belliydi, ya tutarsa dedik tutmadı.
Mesaj tarihi:
Melo bitmiş.

Yani gitmiş. Yerine de ortasahamız Xelçuk-Yekta/Hamit/Bilo/Jem olacak.

Bu arada Jose'nin bulabildiğim kadar özetlerini izledim. Tamam toplamda 30 dakika falan izlemişimdir ama çocuk acayip panik. Yetenekli yani topu alıyo veriyo ama top ayağındayken kendisine güveni sıfır. Muhtemelen bu yüzden de hiç bir zaman Galatasaray dopçusu olamayacak.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...