sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 aquila said: grupta oynamak bisey degil, onemli olan ust tura cikmak. Bunu inanarak mı söylüyorsun? üstlere çıkmanın TEK yolu sürekli buralarda olmak. Keşke her sene Real Madrid'e yenilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 yaz donemi nasil gececek bakalim, transfer listesinde kimler var acaba hamzanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Niasse vardı bunun gözdesi zenci. Rusya'dan hergün GS ye yazılır artık. Drogba var yine kesin yazılacak. Allah'tan Xavi falan gitti kesin Katar'a da hergün onunla yatıp kalkardık asdadasd. Bir benim düşüncem Dani Alves Barcelona ile devam etmeyeceğim dedi. Onu da yazarlar kesin sağ bek yokluğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Kanat lazım. CB lazım. Sag bek lazım. Forvet lazım. 2 3 tane de genc yetenek lazım. Ya da sal takımı muslera sneijder dısında atıp yenisini alalım. Bi de Selcuk u tutabiliriz. Sezonun 2. yarısı inanılmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Kanat Amrabat gelcek işte geri asdsadasd. Bu parasızlıkta o kadar transfer olmaz bence. 3 tane sağlam adam alsınlar. Bir tane zenci stoper, bir tane sağbek ve bir tane de Drogba gibi forvet yeter TR için. Amrabat yeter geri gelirse. 4. ve 5. transfere para olursa bir orta saha bir kanat oyuncusu fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 selam https://www.youtube.com/watch?v=XTDynmjQjpE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Galatasaraylı taraftarlar 20. şampiyonluk 4. yıldız kutlamalarına yurdun dört bir yanında devam ederken Beşiktaşlı bir grup Üsküdar’da küfürlü tezahürat yapan 6 Galatasaray taraftarını denize attı. Denize atılan taraftarları zabıtalar kurtardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 selcuk'u ilk yarıda da görmek isterdik. o ara kendisi burak ile beraber takımı baltalamakla mesguldu. hamza'nın ismail eagle'dan bi farkı yok. bi işlevi yok ikisinin de. hamza sene sonunu zor görür muhtemelen. onu oraya getiren düzen onu da harcar çünkü. galatasaray başarı için td değiştirme, terim'i getirme ve yerlilerin istemedikleri yabancı futbolcu tdleri gönderme düzeninden kurtulmadıkça böyle bi iyi bi kötü salak salak sezonlar devreler geçiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Ya asıl brumayı 2 seye ikna etmek lazım. 1- Sen sakat degilsin. Rahat oyna. Bruma bildigin yavasladı ve o "nimble"lıgını kaybetti sakatlandıktan sonra. Kas abandı o yuzden kaybetti desem o da yok bir guc de goremiyorum. Daha cok korkak gozukuyor 2- Ayaga bekleme araya kos. Arkanda sneijder ve selcuk var. sen kos o top gelir zaten. ya da sen kos alanı bosalt oraya birileri girsin. Cok ayagına bekliyor ve sonra ayagına aldıgıyla birsey yapamadan eksi getiriyor takıma. En buyuk kazanc o olur. Amrabat gelir mi bilmiyorum. Ama amrabat gs futbolcusu degil bence hala. Formayı kaldıramıyor ve oyunu ileri yıkınca cok etkisiz. Zenci forvet lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Ben sana bişey diyim mi bu takım bu kadro, 50 yıl sonra bile anılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 ya zaten senin gibi taraftarlar yüzünden futbol bu seviyede sostizm lsdjfls senin fenerli versiyonun aziz yıldırımcı tayfa mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Abi yapacak birşey yok. Mali durum ortada. Şampiyon olduk, CL ye kaldık,para geldi, yabancı sınırı neredeyse yok gibi diye 10 tane futbolcu alırsak iyice batarız bence. Elde ki fazlalıkları çıkarıp max 4-5 sağlam adam ile yola devam etmek lazım. Burak ve Selçuk TR ligi takımına göre iyi oyuncular. Yasin bile iki kıpırdadı nasıl farketti. Ben de hiç haz etmiyorum bu yeniçeri ocağı gibi takılan tayfadan ama bir anda revize edemezsin. Kadameli geçiş olacak. Gerçi daha bu geçişi yapabilen yönetim görmedim. Ya iyice avrupai düşünecez diye yerli oyunculara takımı baltalattılar ya da tamamen takımın dümenini yerlilere bıraktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Yani tabiki parayı sacmamak lazım orası dogru. zenciye yatıralım yeter. biz zenci cb, bir zenci kanat, bir zenci forvet, bir de zenci sag bek. tamamız iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 dorlu zenci pakedi satiliyo mu, ekonomik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Ben Sneijder ve Muslera'nın kalma ihtimalini zayıf olarak görüyorum. Fatih belediyesi africa cup düzenliyormuş. TR ye futbolcu olma hayali ile gelen afrikalı futbolcular arasında. Orada bir simple pack vardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Kaleciyi beyaz alcaksın ama. Zenci kaleci olmaz. Muslera bu sene satılmazsa zaten bizde bitirir futbolu ama kontratı da kol gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Kupayı kek kabı icinde kaldıralım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 madcow said: Kaleciyi beyaz alcaksın ama. Zenci kaleci olmaz. Muslera bu sene satılmazsa zaten bizde bitirir futbolu ama kontratı da kol gibi. Alacak abi. Büyük takımın kalecisi bellidir. Değişmez. Yaşlanma sakatlık ya da kalecinin kendi ayrılma isteği gibi bir durum yoksa 10 oyuncu da değişir. Kaleci değişmez. Zaten bir takım iyi kaleciyi elinde tutamıyorsa o takım o an için büyük takım değildir. Örnek saymama pek gerek olduğunu düşünmüyorum ama Vandersar, Kahn, Casillas, Valdes, Rüştü, Volkan, Taffarel, Mondi... Çok uzun bu liste :) "Çok para alıyo" olayı kaleciler için geçerli değil. Yeni yönetim eğer Muslera'yı elinde tutamazsa ya da çok para alıyo diye satarsa takımı bildiğin küçültür. Zaten Muslera gitti diye 1 ay sonra olağanüstü genel seçim yapılır sadfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 azizle 10. sampiyonlugu da alalim da, gitmeden 2 yildiz da ona takariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 muslera > all galatasaray'ın son 10 senede yaptığı en iyi transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 geldim eve, buraya da yazayım: ŞAMPİYON. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Biyik said: muslera > all galatasaray'ın son 10 senede yaptığı en iyi transfer drogzaa balonder unutmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Red said: hamza'nın ismail eagle'dan bi farkı yok. bi işlevi yok ikisinin de. Hamza'yı Kartal ile karşılaştırmak biraz insafsızlık. Hamza bir şansı fazlasıyla hak etti. Yeniçeri ocağı gibi bir takıma, sayısal olarak 25-30 kişilik, nitelik olarak 6-7 kişilik bir takıma geldiğini, kimseyi getirip - götürmediğini unutmamak gerek. Ve daha bir sürü kötü şartlar... E bu adam daha ne yapsın, takır takır puanları topladı, yapması gerekeni yaptı ve şampiyon oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 4cü yıldızla uyanmak nasıl :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Coooook guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar