fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 10 numara diye getirdiğimiz ve verim alamadığımız bi adamda vardı. Felipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Prates'ti o. Bi de bi acaip frikik kullanırdı. Bir maçta kendisine çok sinirlenen Terim devre arasını beklemeyip ders olsun diye 44. dk'da çıkarmıştı oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Bide Jo vardı adı gonderdiniz sonra milli takıma seçildi ashdhfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 kavurma said: http://iddaalihaber.com/img/haber/xaviergss.jpg asdasdas en fantastik transferimiz ya bir de barça dan almıştık sağ açık, bize patates diye satmışlar overmarsa baktım ama değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 yabancı değil frank de bur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 neden sol bek aldık onu anlamadım. telles devamlı oynadıktan sonra götürür bizi. o adam da kontenjandan dolayı balta ve olcan'a bırakıyordu formayı devamlı. ama sağda sabri ve tarık ile şamp ligi ? eksik yerler yerine yeniçerilerin formasını kaptırmayacağı şekilde transferler yapılıyor net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Akrabamın gece yolda hamile kadın görse doğurur diye beynimde iz bırakan yorumuyla kazınan oyuncu şavyer Bakalım yeniçeriler kötü fb ve bjk karşısında başarılı oldu ama Avrupa yı göreceğiz hep birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Linderoth vardı adam sakatlandı ve sezonu kapatmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Bilal kitler naniyi bişey yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Linderoth GS ye gelmeden önce istikrar abidesiydi adasdad. Adamın kariyeri bitti GS de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 şu golü attı bitti adam sdfs volkan yaman sdkjhfjkds volkan arslan da çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Ümit de defans müdahalesi yapmış topa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 ribery için ağıt yakıp kapatalım bu bahsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 İyilerden bahsedeceksek Hagi yi bi analım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 http://i.eurosport.com/2012/08/19/877571-20149451-1600-900.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Mondi Song Tomas Cihan Orhan Gerets'in değişmeyen geri 5'lisiydi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 aquila said: Bilal kitler naniyi bişey yapamaz. Uzdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ergün ne iyiydi lan bıraktığından beri iflah olmadı zaten o sol taraf, hakan balta üstüne rierayı bek yapmak falan uefa kupasında ilk penaltıyı kullanan da ergündü di mi http://im.cdn.md/img/tarihtebugun/204_02.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Sonuncu Popescu idi onu hatirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Tori said: uefa kupasında ilk penaltıyı kullanan da ergündü di mi Aynen. Admın hasıydı çok net! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Maxi Pareira dedikoduları çıktı ve inanılmaz mutlu oldum. Bu adamı niye almıyoruz en azından almayı denemiyoruz mal mıyız diyordum ki. Sesimizi duydular herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Yorumlara baktım çoğunluk adama yaşlı diye memnun değil ama bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Yahu yaşlı denildiğine bakma elimizdeki bekleri toplasan adamın tek bacağı etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Genc semih bundan iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Yorumlar öyle diyor ben ise değil. Ben meloyu buradan emekli etme derdindeyim ama gidici. Hagi örneği tek başına yeter yeter artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar