Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
applev0dka said:

ondan önce de yine 3-4 sene yoktunuz, senelerce tek takım beşiktaş oldu avrupada 1 gecede eleniyordu herkes aynı anda.

o zaman biz puanı arttırıyoruz derken itiraz eden de sizdiniz. şimdi çıkıp ''1'' puanı savunuyorsunuz sdsafa

şampiyon olmuşsunuz, tebrikler. iyi de top oynadın, hakkederek aldınız, bravo. buraya kadar okey. 7 senede bir geliyor size kupa neticede. sevinmek hakkınız.

ama sen şimdi gelip siz avrupada yoktunuz, senelerce tek takım beşiktaş sırtladı bu ülkeyi dersen orada sıvarsın kardes.

son 20 yıldır kulüp bazında tutulan puanlara üşenmez isen aç bak.

2006
2007
2008

yılları dışında hiçbir dönem bu ülkeye galatasaraydan daha fazla puan getiremediniz. sen 3 senelik üstünlüğe senelerce dersen, galatasaraylı da çıkıp der ki senin 30bin puan getirdiğin 5-6 yıllık süreçte galatasaray 75 bin puan getirip ülkeyi 3 takımla cl'ye gitme potasına kadar soktu der.

o yüzden birşeyi iddia ederken sağ sol lob kaynakları ile şuraya yazı kusmayın. bakıp edip yazın.
Mesaj tarihi:

hayır bir de yazmısım postta 3-4 sene diye, sonra gelip sen de onaylamışsın.

ama kıçından bir 20 yıl uydurmussun. sanki ben öyle bişey iddia ediyorum gibi.

yine aynısı olacak işte.

gs 2 senedir var ama yok total 6 puan, 2 sene daha olmayacak, SENELERCE taşınmış olacak lel.

tatlı rüyalar

Mesaj tarihi:
şu türkiye ye 4 yıl puanı biz getirdik laflarıda yıllardır bjk liler dönüp dolaşıp bahsediyor da o puanlar hiç bir işe yaramadı ki.en kötü halimiz bile şampiyonlar ligine direk takım yollayabiliyor en az uefa ya 3 takım yollayabiliyor zaten hayırdır bjk sayesinde 3-4 takım şampiyonlar ligine gitti de haberimiz mi yok?

aynı mantıkla o zaman sizde sayemizde şampiyonlar ligine direk katılabileceksiniz
Mesaj tarihi:
Yine içkiyi çok kaçırmış... Lan??? Yoksa?

PZero sen misin?

Ya puanlar yarasın yaramasın. 3 sene siz Türkiye'yi taşıdınız. 17 sene biz taşıdık. 3 sene daha taşıyın siz. Hayır Avrupa'ya gittiniz de başarısız oldunuz falan diyen de yok size. Tolga son maçta yine yeniden mala bağlamasaydı UEFA'da da ilerleyecektiniz.

Hatta bir şey daha ekleyeyim. Fiko ve Şenol bu zamana kadar çok iyi işler yaptılar. Bundan sonra Avrupa'da 8 yemek falan söz konusu olmayacaktır. Az biraz kura şansıyla, iyi transfer politikanızın devam etmesiyle gruptan çıkma şansınız dahi olabilir. Ama gelip de senelerce Türkiye'yi Avrupa'da BİZ TAŞIDIK!!! BİZ YAPTIK!! diyince çok komik oluyo. Yapma böyle şeyler.

Bundan sonra biz taşıyacağız de. Cukcukcuk.
Mesaj tarihi:
olayın cikis noktası anadolu takımları avrupaya gideceğine 3 büyükler gitsin sozuydu.
puan alamiyorlar en azindan 3 büyükler alıyor dendi.

ee son sene 5 ondan önceki sene 1 puan alan takim bunu demesin dedim ben de yanlış bişey yok yani.

olayı carpitan yine siz oldunuz. 20senelere getiren sizsiniz olayı.
15 puan yedigin konyaspora saygı duyacaksin.
senden daha iyi oynayan Başakşehir e de..
Mesaj tarihi:
2006-2007-2008 e bakmadim bile. Fenerbahce besiktastan daha az puan toplamis olamaz zira 2008 de cl ceyrek finali oynadik, 2007 de uefada son 16, 2006 da son 32 olmasi lazim.
Mesaj tarihi:
yaa gs iki sene boyunca avrupa puanı besiktasdan iyi olacak ama avrupaya gidemeyince o puan bi işe de yaramıyor 3 sene sonra katılıncada dibe vurmus puanınızla takılırsınız işte 5 senede kene gibi yapısacak o puan. Suan besiktasın 60. sıralarda olması zaten aldıgı o cezalar yuzunden. Gs 24 puan aldıgı en tepe puanı da kaybedecek o iki senede. Bunlar suan gs gercekleri. Su onundeki kupa macını alırsa dususu yarı yarıya hafifletebilir. eger alamazsa suan ilk avrupa maceranıza katıldıgınız da dalga gectiginiz besiktasdan cok daha kötü durumda olacaksınız.
Anadolu takımları ultra tırtlar trabzon dısında EL gruplarına kalabilen hiç olmadı daha o kadar tırtlar. Oynadıkları futbol falanda cok kötü tamamen oynatmamak uzerine avrupa maclarına cıktıklarında ultra sacmalıyorlar. Bu sene bir tek basaksehir AZ Akmaar maclarında avrupa takımı gibi oynamıstı. Ama tecrubesizlikten amatör hatalar yapıp elendiler. Bu sene bişeyler yapabilirler kadrolarını da koruyabilmeleri lazım tabii ki gruplara kalmak bile buyuk basarı olur basaksehir için.
Konya zaten gruplardan baslıcak sanırım ama konyanın basaksehirden daha iyi oldugunu dusunmuyorum ligde daha yukarda olsalarda.
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

şu türkiye ye 4 yıl puanı biz getirdik laflarıda yıllardır bjk liler dönüp dolaşıp bahsediyor da o puanlar hiç bir işe yaramadı ki.en kötü halimiz bile şampiyonlar ligine direk takım yollayabiliyor en az uefa ya 3 takım yollayabiliyor zaten hayırdır bjk sayesinde 3-4 takım şampiyonlar ligine gitti de haberimiz mi yok?

aynı mantıkla o zaman sizde sayemizde şampiyonlar ligine direk katılabileceksiniz

Ön elemesiz 2 takım yolluyoduk bi ara. Ama hangi yıldı onu hatırlamıyorum.
Mesaj tarihi:
oldun said:

Konya zaten gruplardan baslıcak sanırım ama konyanın basaksehirden daha iyi oldugunu dusunmuyorum ligde daha yukarda olsalarda.

Şuna ben de katılıyorum. Konya iyi puan toplamış olsa da tam bi anadolu takımı ve EL de hiçbişey yapabileceğini sanmıyorum, önümüzdeki sene oyununa bişeyler katmaz ve/veya kadrosunu güçlendirmezse. Aykut TSLnin bugını bulmuş gibi topladı puanları, avrupada yemez.
Başakşehir biraz daha olumlu oynayan bi takım ama en iyi adamları Visca'yı kaybedekler galiba. Gerçi Avcı takımı bi tık daha ileri götürebilecek planlamalar yapmıştır diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Dünyanın en saçma sidiğini yarıştırıyosunuz ya. mutual bi durum var bu puanlarda, bi takımın topladığı puan sayesinde seneye diğer takım bi ön eleme az oynayarak daha çok puan topluyo vs... Trabzonun puanlar da şl oynadığı seneden kalmış, seneye dibi görecekler .
Beşiktaş seneye fazla yükseltemez çünkü 11/12 sezonunda fena toplamamış, ama 12/13 ve 13/14 sezonları leş, 2 sene sonra falan yine şl yaparsa bayagı bi yükselir.
Fener 11/12 sezonu leş mesela, seneye topladığı puanlarla direk yükselişe geçer, GS 2 sene gitmezse dip görür çünkü 12/13 sezonunda coşmuş.

Bakınca bizim takımların asıl sıkıntısı istikrarsızlık. Bi sene iyi puanlar toplayıp diğer sene boş geçmeler falan.
Mesaj tarihi:
Ülke puanı o kadar kötü durumda ve takımların 5 yıllık periyotları o kadar rezil ki zaten her giden takım bir şekilde ülkeye fayda sağlıyor. Her giden takım bir sonraki senenin slotunu korumak için oynuyor falan fsdfs 6-7 yıldır bu goygoyun yapılmadığı tek sene olmadı resmen.

Bir de İsviçre takımlarının sıçmasını bekliyoruz her sene. Şansa iyi oldukları tek sene de GS çeyrek yaptı da yine denkledik bir şekilde sdfafsd
Mesaj tarihi:
ŞL üçüncülüğü veya el grubundan çıkmak suretiyle el de son 32ye kalmak 10k puan getiriyor en az.
Avrupaya gönderdiğimiz 5 takım istikrarlı olarak şunu yapabilseler zaten ilk 40ta olacaklar. Ama 3 büyüklerde bile bu istikrar yok malesef. Hepsi birbirinden başarısız aslında takımların.
Mesaj tarihi:
oldun said:

eger alamazsa suan ilk avrupa maceranıza katıldıgınız da dalga gectiginiz besiktasdan cok daha kötü durumda olacaksınız.
2 sene 0 alınca bile son 3 senede besiktasın suanki puanını toplamıs oluyoruz. 2 sene avrupaya gidemeyince anca sizin bugunku sıranıza dusuyoruz.

3 tane sayı toplayacaksınız yani zor is degil.
Mesaj tarihi:
Son 5 sene referans biliyorsunuz, seneye silinecek olan 2011-12 sezonunda Galatasaray'ın 1020, BJK'nin 11.000 puanı var asjdaj, yani son 5 yılda Gs'nin en düşük, BJK'nin ise en yüksek puan topladığı 2. yıl siliniyor, GS için birşey değişmeyecek yani katılamayınca son 5 yıl hesabında, 1020 gidecek 1020 gelecek, BJK için ise grubu 3. bitireceğini düşünürsek iyimser bi hesapla 6000 küsür puan gelir, üstüne de UEFA'da 1-2 tur devam etmesi gerek düşürmemek için puanını.

Üstüste çeyrek final ve son-16 yapılan CL seneleri bizi rahatlatıyor. Ayrıca Avrupa'ya katılamazsan bile 1020 puan yükleniyor not olarak belirtmek gerekir ise. Kısacası GS'nin altındaki rakipler kendini iyice aşmaz ise 30-40 bareminde devam ederiz ranking'de, 2 sene sonra CL'ye gider isek yine 3.torba oluruz
Mesaj tarihi:
Orası öyle. Tüm hesaplar TR kupası için o yüzden. Hoş, o 24.000'i yapmak da bir daha zor. CL'de çeyrek final gerçekten göründüğü gibi bir iş değil pek. Gruptan bir şekil kendini atsan da, ikinci çıkıyorsun, o yüzden grup liderlerinden Schalke, Wolfsburg, Benfica falan denk getirmen gerekiyor. Gerçi onlar da kasış eşleşmeler ama daha olası tabi tur atlamak

3. olursan 6000 falan geliyor eleme oynamadan gruplara kaldıysan, max 2-3 maç kazanmış oluyorsun çünkü. UEFA'da da bir tur atlasan anca 10-11 bin
Mesaj tarihi:
üçer takımdan ortalama 10k puan alabilsek her yıl zaten sıkıntı olmaz. sıkıntımız o, 3 senede bir takım çıkıyor biraz başarılı oluyor ve o ülkeyi taşıyor isviçre'nin önünde sdfafs

şuan ki sırayı korumak için 10k puan yeterli aslında takım başına da...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...