Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Cons

Öne çıkan mesajlar

İş seyahatindeyim, yeni bakabildim özete, yine pörtlemişiz. Antalya'nın verilmeyen penaltısı var, Eto'o'nun da Anelka'ya özenip elle attığı gol, ikisi birbirini götürür işte :)

applev0dka said:

2 yıldır acayip bir deplasman serisi yakaladık ya.
stad olmamasını avantaja çevirdik resmen. bunu seneye de kullanırsak rekor puan falan yaparız hayırlısı bakalım.

inönü'den puan alacak takım zor cıkar o boğucu atmosferde

https://twitter.com/BesiktasFacts/status/721353255629012992

ahahaha ulan cok iyi ya

İyi bir deneme ama bu tür denemeleri yapmadan laf atmadan önce olası cevapları hesaba katmak lazım. Nitekim o tweet'i atmak BJK'nın haddine değil :) gerçek iyi olan tweet'e cevaplar. Nitekim cevaplarla eze eze yerden yere vurmuşlar zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

İş seyahatindeyim, yeni bakabildim özete, yine pörtlemişiz. Antalya'nın verilmeyen penaltısı var, Eto'o'nun da Anelka'ya özenip elle attığı gol, ikisi birbirini götürür işte :)

applev0dka said:

2 yıldır acayip bir deplasman serisi yakaladık ya.
stad olmamasını avantaja çevirdik resmen. bunu seneye de kullanırsak rekor puan falan yaparız hayırlısı bakalım.

inönü'den puan alacak takım zor cıkar o boğucu atmosferde

https://twitter.com/BesiktasFacts/status/721353255629012992

ahahaha ulan cok iyi ya

İyi bir deneme ama bu tür denemeleri yapmadan laf atmadan önce olası cevapları hesaba katmak lazım. Nitekim o tweet'i atmak BJK'nın haddine değil :) gerçek iyi olan tweet'e cevaplar. Nitekim cevaplarla eze eze yerden yere vurmuşlar zaten :)

öyle ama geçmişle yaşanmıyor işte.
bu kadar maziden kopamayan başka millet var mı bilmiyorum.
liderin 30(otuz) puan gerisinden gelen bir takımla dalga geçmek için son seneleri cok başarılı geçirmiş olmak gerekmiyor.

30 puan fark atan takım olmak yetiyor.
gs son senelerde aldıgı kupaları üst üste koysa seneye avrupaya gidiyor mu ? gidemiyor ötesi yok.
1 değil 10 tane de uefa kupası kazansan, 20 değil 40 kere de şampiyon olmuş olsan suan bu düştüğün komik duruma care değil hiç biri.

zaten gs o kadar başarılı bir kulup oldugu için düşüşü de büyük oluyor ve böyle dalga konusu oluyor.
ama gs taraftarı bizim üyefa kupamız vardan öteye gidemiyor bu futbol atışmalarında.
yoksa kimse size anadolu kulubu muamelesi yapmıyor, sizden cok fark attığımız takımlar da var yani.

sözün özü, gs'nin başarılarla dolu mazisi malesef önümüzdeki 2-3 senesinin kayıp geçmesine çözüm olmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

GS'nin mazisinden dolayı değil ki BJK'nın dalga geçme hakkı olmaması, kendi mazisinden dolayı. "GS en son galibiyet aldığında stat böyleydi" dersen, kendi mazinle vururlar seni, sen son şampiyon olduğunda neler vardı diye tefe alırlar :)

"Siirt Köy Hizmetleri Spor son galibiyet aldığında stat böyleydi" diye foto koysalardı da "E beşiktaş son şampiyon olduğunda vodafone telsimdi" diye dalga geçilirdi bir şey değiişmeden :)
Sosyal ağlarda paylaş

Besiktas'in sampiyon olmasi ayri, sampiyon olurken anlamsiz dalga gecmesi ayri.

Gidip su tweeti atarsan, adam da siz son sampiyon oldugunuzdan beri stad actik ustine 3 defa sampiyon olduk der yapistirir cevabi.

Yoksa elbette 3 buyukler birbiriyle atisacak. Sikinti yok bunda. Ama biraz daha zekice hazirlanmak lazim sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

bence ikisi de zekice.
üstte rvp son gol attığındaki halini falan da koymuşlar, zaten bu kadar gündemde olan bir stad ile yapılan güzel bir espiri bence.

altına konulan da kaliteli cevap, zaten o alttaki cevabı kaldıramayan ya da kabul etmeyen yok.

ama gs taraftarı 30 puan geride kalmaları ve aylardan beri maç kazanamamaları ile dalga geçilmesini kaldıramıyor gibi geliyor.

neredeyse üzüleceğim bu kadar fark attığımıza.

edit: yıllarca son türkiye kupası gören fenerliler olayı vardı, hiç türkiye kupası almamış anadolu takımlarının taraftarı için bile bir dalga malzemesiydi, komik bir durum cunkü.

illaki über başarılı olmak gerekmiyor böyle şeyler ile dalga geçmek için bence. futbolun olayı burda zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

GS'liler niye kaldıramasın galibiyet alamamayı yahu, benim çevremdekiler (ben dahil) maç izlemeyi bile bıraktı. FB derbisinde Podolski'nin iptal olan golü bile 2 sayfa konuşulmadı, artık puan alıp almadığına bile bakmıyor GS'liler takımın, kaldıramayacak bir ağırlığı kalmadı :)
Sosyal ağlarda paylaş

"tarih" yerine "mazi" diyip, olguyu basitlestirme algisi kasarak kulup tarihinin onemsiz oldugunu kabullenmek istiyor insanlar. vahim bir durum bence.

tarihinde ovunulecek herhangi bir basari olmayinca, hatta utanilacak olaylar olunca mecbur oluyorsundur belki de kendini boyle kandirmaya.

biz tarihimizle ovunmeye devam ederiz. avrupada istisna sezonlar olsa da genel anlamda kotu doneminde bile basari ve direnc gosterebilmemizin en buyuk etkisi de tarihimizdir bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

applev0dka said:

http://www.ligtv.com.tr/haber/penalti-karari-cikmayinca-etoo-cildirdi

görmemiştim bunu şimdi izledim.

oha yani ayıp suna devam demek sdsafs

donk'a da en az 4 maç gelir

iki yanlış bi doğru etmiş boşver. ofsaytı da vermedi o pozisyonda =)

şimdi izledim pozisyonu yakın çekim var, top donk'tan geliyor ofsayt falan yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...