moriarty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 onu bilemem gardaşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 umut en son ne zaman gol attı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 7 hafta oldu galiba. 7 macta 1 gol ortalamasıyla oynuyor bugun atabilir. olcanın 4. basit pas hatası. cok iyi secimler denizliden. ve emre ısınıyor asudfhausf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Off bayadir zaaa lamiuodum Neyse gs maci varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Bilal de etkileyici ileri dogru 0% ile oynamaya devam ediyor. Linnes 3 tane pas attı neden oynaması gerektigini gosterdi. Sabrinin positioning umuttan iyi asdf. Yavasca gelen hucumda 4v2 kaldık =). Hakan balta ve olcan oynamaya devam etsin pls. Denizli yine u21 den forveti koymamıs yedeklere. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 gs 5dk sabredebilmiş iyi tutmusunuz kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Special olympics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 kaç kaç benim linkte skor yazmıyor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Kaç haftadır zaaa yazmaya utanıyordum ama artık GS taraftarı utansın banane ya ZAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Utancak biseyimiz yok TD miz emeklilik maasını evden almak istedigi icin 1 aydır takımı baltalıyor biz de izliyoruz iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 td ile ne alakası var kadro bok gibi kalitesizlik buram buram allah gelse td olsa yine cacık olmayacagı belliydi gs den bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 bu nasıl takım ya. ilk golde hakan balta ayağını bile uzatmıyor. zamanında yaptığı gibi. futbolculardaki bu takım nasılsa kötü aman oynama siktir et mantığını anlayamıyorum. ulan sen işini yapsan zaten takım iyi olacaktı artık çok geç tabi ama. senin maaşın çatır çatır yatıyor. ama sen nasılsa 6.yız diye götünü kaldırmıyorsun. çok yüz veriyorlar bu varoşlara. alışmışlar ne kadar kötü olurlarsa olsunlar ilk 11'deler. kesiceksin abi zamanı geldiğinde. umut denen adam hala bu takımda ilk 11 başlıyorsa artık adamlara kızamıyorum bile. radikal kararları böyle zamanlarda almıcaksanız ne zaman alıcaksınız amk. koy paftan 17 yaşında çocuk. kimse sesini çıkarmıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 bi de bu herif bundan sonra televizyona cikip yorumculuk yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 koy paftan 17 yasindaki cocugu son haftaya ligde kalma macina ciksin asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 ciksin abi, umuttan daha faydali olur asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Hakan baltanın ne isi var denayer yedekteyken? Olcanın ne isi var Carole yedekteyken? Umut'un ilk 28de hala ne isi var 7 macta 1 (daha da kotu oldu bu mactan sonra sanırım) gol atan forvet mi olur? Sabrinin sag acıkta ne isi var? Bilal'in ne isi var orda? Bunların hepsi TD hatası. 10 kisinin 5 tanesini yanlıs koyuyorsa TD hatalıdır (bıraksan muslerayı da oynatmaz da iste o cok belli olur). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 linnesi cikarip caroleu aldi lan asdfasdgqe;ikrikjugybsr;gjknbaertgy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Hala GS'ye "zaa"layanlar mı var yahu? Biz bıraktık takımı izlemeyi, zaa diyecek hali mi kalmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 ZUAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Adam 'BEN OLCANI OYNATICAM' diyerek linnesi cıkartıp carole u soktu. Linnesin 3 tane golluk (pozisyonluk) pası/ortası var. Yep TD hatası ya da kastı degil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 ben artik her maci, daha acayip ne yapacak acaba diye izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Olcan orta sahanın ortasında oynuyor bu arada. Sneijderin pozisyonuna gec demis heralde olcana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 bileklik dediler bilezik çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar