Xeph Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 şu sinanı gördükçe burakla umuta daha çok sövüyorum http://i.capsspot.com/s/33/6/1192509.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Balta ilk basta bende kosarım nolcak diye deli gibi ileri cıktı nefesi bitti. cuneytin kararlar inanılmaz hala. fauller korkunc kartlar korkunc. Lan herifin gogsune tekme attı herif kart cıkarmadın buna kart cıkardın. senin dengene sokayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Sinan tamam ben oldum diyor artık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Yalnız bayağı bildiğin taktikli dizilişli bilerek falan mı oynuyoruz bana mı öyle geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Sinan'ın oyuna dahil olması lazım pozisyon denk gelince guzel kosuyo calım, sut atıyo ama macın icinde yok resmen. Zaten maca dahil olmayan Burak var, Podolski de o tip bir oyuncu bir de sinan olmaz yani. Acil macta daha cok devamlılık kazanmalı. Cuneytin kartı icine kacmıs heralde. Ohaha direk kırmızı lan bu. Burak bıraktıgı yerden devam karsı karsıya 2.yi kacırdı bir de trip atıyor. Satsınlar sunu yeter ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 höhhh bee ne yuhaladılar ama burağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 taraftar burak'ı yuhalıyor durum hiç iç açıcı değil. umut ve burak ikilisi taraftarın gözünde bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Cüneytin kartlar bize calısıyor sadece. Kac tane tekme cekme bir tane sivasa kart cıkartamadı. Mac icersinde hic olmayıp bir de 2 tane karsı karsıya kacırır. Ustune de trip atarsa taraftardan ne bekliyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Burak devamlı kaçırıyor, yarısı yuhalıyor, yarısı alkışlıyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Hakan balta halen niye sahada. Nefesi dakika 30 da bitmisti. Hadi ilk devreyi bitirdi. Hadi dakika 60 a kadar oynadı dakika oldu 70? Denizli de korkunc yani. Hakan balta oynayacak diye kural mı var anlamadım ki? Hakan cıksın Carole girsin. Burak cıksın su volkan pala girsin. Yazık gunah ya. Ve burak yine super basit bir pozisyonu daha kacırdı. ahah Yok Denizli de bitti bu macla benim gozumde. Kotu oynayan futbolcu cıkar arkadas. Sol kanadımızdan yuruyerek geliyorlar. Orda savunma yapan, yapmaya calısan herifi cıkartıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Umut da tam gol attı, hakem avantaja bırakmayıp penaltıyı verd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Penaltıdan gol atıp taraftara trip atan forvet. Lan 3 tane karsı karsıya kacırdın ayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Umut'un trip atma hakkını da yedi, köşeden de sokmuştu ne güzel hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Abi cüneyt aynı pozisyon 30 saniye arayla oluyor. Cejuya sarı adamlara sarı yok. Bu nası bir dunya ya Ahah 3. penaltıyı veremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 şu maç bir kez daha gösterdi ki şu takıma forvet artık şart. umut ve burak yatıp kalksın sinan gümüş'e dua etsinler aam 1 gol 1 asistle oynadı. burak karşı karşıya kaç tane daha kaçıracak meçhul. mustafa hocanın carole'u yedek bırakmasını anlamış değilim, son maç çokta iyi oynamıştı. hakan ısrarı gereksizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 "Askla tribune gelen, her sart altinda takimini alkislayan vefakar her bir Galatasaray taraftarina sukranlarimizi sunariz." Takimin twitir hesabi da trip atmaya basladi. Saka gibi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 tripten çok bu kadar destek beklenilmiyordu belli ki sayı onlarıda şaşırtmış olacak ki o açıklama yapılmış.Burak'ın taraftara kendini affettirebilmesi için her maç gol atması lazım, Dün kü yuhalamalardan bunun göstergesi.Umut'u saymıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 bence asıl sıkıntı aşırı bencil olması kendi etrafındaki arkadaşları dışında birisi gol atınca hiç sevinmemesi, hele her pozisyonda elleri havada gezmesi en saçma pozisyonda bile pas almayınca bağırıp çağırması beni acayip sinir ediyor.her maç gol atsa bile sevmiyorum bu adamı geldiği günden beri gol sıkıntısı yaşıyoruz resmen.burak gelmeden önceki ft dönemi ve sonrası çook farklı.gol kralı olduğu hatta şl de coştuğu dönemde bile bir türlü sevemedim adamı.işin kötüsü selçuk uda kötü yönde etkiledi adam.keşke hiç almasaydık kendi oyun tarzına göre çok ters bir sakatlık geçirdi belkide bu saatten sonra toparlaması çok zor bu sene çine yollasaydık iyiydi bundan sonra o aldığı yüksek maaşla sözleşmesi bitene kadar takımda kalır artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Burak yılmaz'da bulunan tek özellik sağ plase başka bişey yok adamda. sol ayak desen sıfır. yaptığı tek şey plase vurmak. gs'ye bundan daha fazlası lazım. burak evet bencil bi futbolcu ben atayım ben vereyim bana atsınlar mantığıyla oynayan bi futbolcu. teklif geldiğinde kesinlikle gönderilmeliydi, bu saatten sonra çok bişe olacağınıda sanmıyorum. galatasarayda futbolu bırakır gibime geliyor.futbolcu bencil olabilir ama bencil olduğu kadarda gol atar takıma o kadar faydası dokunur. bu artık fayda değil zarar dün açık bi şekilde gördük.dünde yazdım yatsın kalksın sinan gümüşe dua etsinler. tepkilerden kurtardı 1 gol 1 asist yaparak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 2 sene önce CR7 ile kıyaslıyordunuz adamı braga'ya 3 gol atınca :( utanın biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 o zamanlar iyi zamanlarıyla taraftarıda gaza getirmişti. şuan sabriyle bile kıyaslamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 sabri'nin de şınaydır kadar asisti var haksızlık etme adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 şınayder yokken sabri vardı sende haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 http://amkspor.sozcu.com.tr/2016/01/16/galatasaraya-cifte-mujde-2-464091/ çöp la bunlar. akıllanmadı hala bizimkiler sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2016 kim abi bu benitez.romantik bloggerlar bile bir şey yazmamış hakkında asjfhajsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar