Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Cons

Öne çıkan mesajlar

Sinan'ın oyuna dahil olması lazım pozisyon denk gelince guzel kosuyo calım, sut atıyo ama macın icinde yok resmen. Zaten maca dahil olmayan Burak var, Podolski de o tip bir oyuncu bir de sinan olmaz yani. Acil macta daha cok devamlılık kazanmalı.

Cuneytin kartı icine kacmıs heralde.

Ohaha direk kırmızı lan bu.

Burak bıraktıgı yerden devam karsı karsıya 2.yi kacırdı bir de trip atıyor. Satsınlar sunu yeter ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Hakan balta halen niye sahada. Nefesi dakika 30 da bitmisti. Hadi ilk devreyi bitirdi. Hadi dakika 60 a kadar oynadı dakika oldu 70? Denizli de korkunc yani. Hakan balta oynayacak diye kural mı var anlamadım ki?

Hakan cıksın Carole girsin. Burak cıksın su volkan pala girsin. Yazık gunah ya.

Ve burak yine super basit bir pozisyonu daha kacırdı. ahah

Yok Denizli de bitti bu macla benim gozumde. Kotu oynayan futbolcu cıkar arkadas. Sol kanadımızdan yuruyerek geliyorlar. Orda savunma yapan, yapmaya calısan herifi cıkartıyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

şu maç bir kez daha gösterdi ki şu takıma forvet artık şart. umut ve burak yatıp kalksın sinan gümüş'e dua etsinler aam 1 gol 1 asistle oynadı. burak karşı karşıya kaç tane daha kaçıracak meçhul. mustafa hocanın carole'u yedek bırakmasını anlamış değilim, son maç çokta iyi oynamıştı. hakan ısrarı gereksizdi.
Sosyal ağlarda paylaş

tripten çok bu kadar destek beklenilmiyordu belli ki sayı onlarıda şaşırtmış olacak ki o açıklama yapılmış.Burak'ın taraftara kendini affettirebilmesi için her maç gol atması lazım, Dün kü yuhalamalardan bunun göstergesi.Umut'u saymıyorum bile.
Sosyal ağlarda paylaş

bence asıl sıkıntı aşırı bencil olması kendi etrafındaki arkadaşları dışında birisi gol atınca hiç sevinmemesi, hele her pozisyonda elleri havada gezmesi en saçma pozisyonda bile pas almayınca bağırıp çağırması beni acayip sinir ediyor.her maç gol atsa bile sevmiyorum bu adamı geldiği günden beri gol sıkıntısı yaşıyoruz resmen.burak gelmeden önceki ft dönemi ve sonrası çook farklı.gol kralı olduğu hatta şl de coştuğu dönemde bile bir türlü sevemedim adamı.işin kötüsü selçuk uda kötü yönde etkiledi adam.keşke hiç almasaydık

kendi oyun tarzına göre çok ters bir sakatlık geçirdi belkide bu saatten sonra toparlaması çok zor bu sene çine yollasaydık iyiydi bundan sonra o aldığı yüksek maaşla sözleşmesi bitene kadar takımda kalır artık
Sosyal ağlarda paylaş

Burak yılmaz'da bulunan tek özellik sağ plase başka bişey yok adamda. sol ayak desen sıfır. yaptığı tek şey plase vurmak. gs'ye bundan daha fazlası lazım. burak evet bencil bi futbolcu ben atayım ben vereyim bana atsınlar mantığıyla oynayan bi futbolcu. teklif geldiğinde kesinlikle gönderilmeliydi, bu saatten sonra çok bişe olacağınıda sanmıyorum. galatasarayda futbolu bırakır gibime geliyor.futbolcu bencil olabilir ama bencil olduğu kadarda gol atar takıma o kadar faydası dokunur. bu artık fayda değil zarar dün açık bi şekilde gördük.dünde yazdım yatsın kalksın sinan gümüşe dua etsinler. tepkilerden kurtardı 1 gol 1 asist yaparak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...