Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Cons

Öne çıkan mesajlar

sonrasında golü attım rahatlığı falan diyor kimse o konuşan. böyle bişe yok. öyle bi rahatlık olmaz olamaz. böyle bi adamında gs'de işi yok.farzedin ki şampiyonlar ligi maçı şöyle bi pozisyonu kaçırdı. şu pozisyonda bile sağ ayak dışıyla vuruş yapıyor, sol ayak ucuyla dokunsa zaten gol olacak. umut 2. lig oyuncusu gs'nin değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Linnes bittiyse harika transfer olur da KAP'a düşmeden inanmamak gerek. BJK de Linnes'le anlaşmış, geldi gelecek, uçağı havada falan derken Molde bırakmamıştı. 3 milyona kadar çıkmıştık iki sene önce ki şuan o halinden bile daha iyi durumda adam.

Gelirse 10 numara iş olur. Gelmezse de alamadı diye kızmaya da gerek yok. Ben halen maddiyat olayını nasıl çözdüler onu merak ediyorum, yani alınırsa eğer diyeyim. FFP bizle aynı cezayı verdi GS'ye satmadan adam alamayacaklar ama kar yokken ortada adamlar alınıyor olması bana bir tek biri satıldı, oradan gelecek para bekleniyor falan olayına getiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Telles zaten %95 falan bitti, almama ihtimali yok onu Inter'in de resmi opsiyon tarihi yüzünden o gelecek senenin kotaya gidecek. Şuan devre arası satarsa FFP'den yırtıyor diye biliyorum. Devre arası da opsiyon kullanırsa Inter kendisini yakar.

Başka bir oyuncu gidecek tahminen.

Gerçi ben baktım biraz yanlış hatırlıyormuşum. Yazdan 4 milyon euro kar etmişler. 2.5 milyonunu Donk'a bağlarsan 1.5 falan kalıyor. Linnes için 3 milyon euro peşin deniyor zaten 1.5-2 milyon euroluk bir adam gönderseler ki var bolca elden, sorun çözülüyor gibi duruyor

Yasin > ABD lafları vardı o olabilir belki.
Sosyal ağlarda paylaş

Linnes bitmiş diyorlar. Oktay olmayalım da :D

Telles geri gelse fena olmaz ama alır onu Inter.

Ambrabat'ı mumla arıyoruz. Yerine ismi geçenler yarısı etmez adamın. Watford 8m teklif edecek diyorlar.

Dzemaili de gitmemiş olsa bu kadar kötü olmazdık bence. Şu Telles, Melo, Ambrabat ve Dzemaili nin para için gönderildiğine asla inanmıyorum.

Denge zamanında bir oyunlar döndü ama bakalım çıkar kokusu sene sonu.
Sosyal ağlarda paylaş

ceza alacaktı normalde de dursun team güzel savundu, kur artışını vs. öne sürüp hatta cezadan yırttılar ama bjk gibi tedbir aldılar 1.5 yıl yanılmıyorsam.

biz nasıl sattığımız kadarını bonservise harcayabiliyorsak gs de şuan o durumda.

fb'ye de aynı ceza yoldaydı da şu fenerium'u halka açma ile onlarda yırttı. gerçi geçen hangi yöneticiydi unuttum da tedbir almışız gibi davranmak zorundayız diyordu. orada da yasal olarak değilde işte kafada bi tedbir var.

daha iyi oldu uefa'nın bizim kulüplere böyle cezalar vermesi ya, herkes ayağını yorganına göre uzatsın. hatta TFF falan zorunlu hale getirsin şu olayı...

edit: bu arada evet grosskreutz'un bonservis harcanmış. biri gidecek gs'den iyi bonservise kesin de kim acaba.
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte denkleyecekler bir şekilde transfer dönemi bitene kadar, vardır kafalarında bir şey yoksa bu kadar çok FFP FFP diye ağlayıp, saçma bir işin altına yatmazlar.

Tedbire uymazsa 2 sene transfer yasağı gelecek çünkü, şartlı dönüştüdüler kaçarı yok bu sefer.

Messi getirmiyor ki 2 sene transfer yapamamayı göze alsınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bana yasini göndereceklermiş gibi geliyor. bu arada donk iyiydi baya 1 gol 1 asist ile oynadı. böyle devam ederse oynamaya başarılı olur. linnes'de aynı şekilde takıma çabuk uyum sağlayıp adam akıllı oynarsa bi nebze takım rayına oturacak gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...