madcow Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Bu arada ilk gol de hakan balta yetisemiyor yine. Kenarda hızlısı var ama yok. illa hakan oynayacak. O olmadı mı yerine turk sokmam lazım. Resmen adama kazanmak dokunuyor bu arada. İlla o da oynayacak daha sundan 2 hafta once 4 er 4 er atan takımı niye degisiticem diye ugrasıyosunki. Bilal yoksa umutu oynatmam lazım diye adam mı olur ya. senin dengene kafam girsin.
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Ben wesley i neden geride oynatıyor hala çözemedim.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 umut'un oyunda oldugunun yaptığı faulde farkına varmıstım dk 44 de. bence cok etkili bir oyuncu, gizli forvet, biraz fazla gizlilerinden
madcow Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 daha fazla forvet daha cok pozisyon demek degil ya sunu biri dengenin cocuguna soylesin ya. 2 tane top yapamayan adamla hucum etmeye calısıyoruz kapanmıs rakibe.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 amc umut izliyoruz allahım her gordugumde bir daha cıldırasım geliyor.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 bilalinhoyu alir birazdan zaten oyuna.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 el kol isteyeceklerine topa vursalar gol olacak.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 podolski ve şınaydırın bitiricilikleri geri kalan tüm gs kadrosunun toplamının üstünde. ne güzel vuruyor adam, hiç ortalarda görünmeden işini yapıyor
madcow Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Kafa darbesi dısında hakemin mac durmaması lazım. Sanane atmıyoruz bir taca falan.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 AGHAHAHAH OLCAAAAN artık one de gectik umut cıksın lutfen artık ya. '2 gol attık topa daha cok sahibiz o zaman taktigi degistireyim.' helal denge
madcow Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Biz yeriz yine hamzanın fantazisini oynuyoruz cunku. Kweuke kırmızı olmalı ama yemez tabi.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 bi de atar yapiyo gavat ya, oldurdu cocugu.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Tsekkurler umut Simdi bir de gol olur bu frikik. Bu arada hakem direk korkunc ya. bu nası faul. umutun iki sarısı da yanlıs.
Öne çıkan mesajlar