madcow Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 yine bilol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 lskdfjdkls biloder ve umut var dinayır nerde lan. s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 bu olcan trabzon'da falan böyle değildi. galatasaray'a geldi göt göbek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Burak girmiş kadroya yedekler arasında. Yalnız ben dizilimi anlamadım, 5'li savunma mı var? Jose Rodriguez ve Bilal çift ön libero olcak da Selçuk AMCmi olcak şimdi anlamadım o zaman Sneijder sol kanat mı? Podolski sağ açık o zaman, ikinci forvet olsa 4-2-2-2 gibi dizilim olur. 4-2-3-1 o zaman. belki de J.Rodriguez ile Selçuk iki ön libero, o zaman birlo ne? AMC? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 bilal tabiki hamzanın evladı oldugu icin amc oynuyor. Ceju sakatlıktan dondugunden beri inanılmaz. Hakkaten futbolu unutmus gibi oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Stanku çakıyormuş az daha, şakası yok hiç bir takımın. Ulen daha 20. dakikada bi takımın kalecisi zaman geçirmeye oynar mı arkadaş yaaa... sok şu topu sahaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 sertlrşiyo oyun 40 saniyede iki sarı kart edit: takım güzel oynuyor valla. Umut sahanın en iyilerinden. Savunmada da Balta çok güven veriyor. Henüz iki bekten hücuk katkısı sıfıra yakın. edit2: EH BE şedju be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 OHA LAN. Once penaltıyı sonra da tekmeye sarıyı cıkarmadı yine korkunc bir hakemle oynuyoruz. Ahah baktılar hakem hic birseyi vermiyor her yerde itiyolar muhtesemmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 %65'e %35 topla oynama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Bilal tabiki el freni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Hopf da ne cıkardı be. Haghahahahahah yine faulu vermedi ordan gol yedik. Ayrıca tabiki bilal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 AHASH AJHAHHAHAHAAH AH SDAIdjauklfsuıpagsbhf ğaklsfjnafs u9afsj,0-, hakem inanılmazzzzz. Biri lutfen suna yumruk atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 ben kapatıyorum bir süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 arkadaş ya gs'ye gelen her hocaya sözleşmeli evlat mı veriyorlar nedir yani her sene aynı hikaye 1 oyuncuyu ölümüne sahiplenen hocalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 AHAHAH Buna da el geldi. Hakkaten kasten yapıyorlar artık. Adam selcukla tartıstı diye %100 faulu falan vermedi napıyosun sen ya Bilol da ayrı harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 GS tel tel dökülüyor yine alacak maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 hakemde bişey yok gs baya kötü sneijder top ezip duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Ahahah kornerde mac bitiren hakem de gorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 ahah hakem yanlız tetikçi verilmiş aziz beraat etti hemen silaha sarıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Top boştayken bitirdi abi kimse yoktu yuvarlana yuvarlana kornere çıktı arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 En az 1 penaltı, bir kac sarı kart, bizim yedigimiz gol, fauller falan. Bizimkilerde baslasınlar hakemnleri tehtid etmeyi beyfendi seklinde olmuyor belliki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 baska maçlarda hakemler cok kotu yaa hata yaparlar. gs maçlarında hakemler tetikçi sdfsfs insh canım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Hakem kotu diye basladık da herif selcukla tartıstıktan sonraki pozisyon dunyanın en acık faulunu vermedi selcuka trip atıcam diye. Bu tetikci degil de ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Pek faul gibi gelmedi bana o ya emin olamadım ben başka açıdan görmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar