Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 çemişgezekspora bozuldu galiba afdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 yoo basliga taktim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Aradaki farkı açıklamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 paticik içerisinde 2015-2016 sezonunun adını bu şekilde değiştirme kararı alındı, bilmiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 şikebahçe 8taş falan niye yasak veya 6saray g4l4t4s4r4y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 var böyle dönemler ve hiçbir şey inşaat ama hızlı bir şekilde çok anket baş bilmeniz gerekir galatasaray futbol kalitesinde bir modeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 KuddusiMavra said: guncel said: @KuddusiMavra şike sorunu olmasaydı yabancı kuralı gelmeyecekti, aysal da saçma sapan transferler yapmak zorunda olmayacaktı evet ne geldiyse türk futbolunun ahlaksızlığından geldi birader... 1.gün içerisinde çoktan bitmiş olan bir transferi internet üzerinden sisteme girmeme sorumluluğunu Türk futbolunun ahlaksızlığına nasıl bağlıyorsun? 2.ulaştırılması gereken evrakların imzasız olmasının nedeni nasıl Türk futbolunun ahlaksızlığı olabilir ki? Kuddusi konuyu başka yönlere çekmeye çalışma. Sana şu evrak işleri fenerin suçu diyen olmadı. Fenere şike gelince o zamanlar tff başkanı olan M Ali Aydınlar ? o seneye özel play off yapıp gs nin 9 puan olan farkını 4.5 a indirip o güne özel feneri korumadı mı? Son maç eğer fener yenseydi o senenin şampiyonu fener değil miydi?!!! Buradaki ahlakı savunuyorsan sana bir şey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 bak hala fener diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Fener şike yaptığı sıralar ardarda şl ye katılan ve çeyrek final gören gs vardı ve ne hikmetse yabancı kuralı icat oluverdi. Fenerin şike cezası bitince yabancı kuralıda bitiverdi. Burada ben masumca düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 KuddusiMavra said: bak hala fener diyor... Cevap veremedin değil mi ;) Güncel gibi toy üyeyi buldun atıyorsun fırçanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 KuddusiMavra said: aç fenerium senelik gelirlerini bul. sonra sizin dükkanla karşılaştır. ya bunu da mı tartışıyorsunuz arkadaş? Şimdilik kısa kısa yazıyorum, daha sonra daha detaylı yazarım: İlgili Mali tablolar ve dipnotlar: FB:http://cdn.fenerbahce.org/pic_lib/fbsportif/fener-2014-4c-bd-gorusu-ve-dipnotlar_4640944.pdf Sayfa 48: Lisanslı ürün gelirleri yaklaşık 81m TL http://cdn1.galatasaray.org/files/sportif/bdraporlari/GS_Sportif_Konsolide_Rapor%20_31052015_FINAL.pdf GS: GS, 2015'te durdurulan faaliyetler kısmında görebiliyoruz GS Mağazacılık gelirlerini. Ancak GS Mağazacılık ile GS iletişim konsolide olduğundan toplamda durdurulan faaliyet gelirleri yaklaşık 80m olarak görünmekte. Bunun ne kadarı lisanslı ürün bilemediğimden, geçmiş tablolara baktım. İletişim gelirleri genelde lisanslı ürün gelirlerinin yaklaşık 10%'u gibi hep. Yine o tarz olacağını varsayarsak (ki çok doğru olmaz, TV gelirlerinin ciddi bir şekilde artmış olabileceğini hiç sanmıyorum), Fenerium 10% daha iyi diyebiliriz hasılatta. (BJK hasılat:37m) Toplam gelirler birbirine çok yakın (318 FB, 350 GS) GS'nin ciddi farkı CL gelirleri. Naklen yayın birbirine çok yakın, GS'nin bir diğer avantajı sponsor ve isim olmuş. Ama Fener'in ciddi sponsoru yoktu sanırım 1-2 senedir. Fenerbahçe burada bizi bu sene katlayacak. İşte CL o yüzden çok kritik. GS'nin toplam gelirlerinin yaklaşık %15'i CL'den gelmiş. (Geçen sene yaklaşık 21%) Gelelim bilançodaki borçluluğa. FB uzun dönem + kısa dönem borçları toplamı yaklaşık 476m iken, GS'nin borcu 509m. Çok büyük farklar var diyemeyiz. Kaldı ki GS'nin varlık yapısı daha güçlü olduğundan, özsermayesi çok daha iyi durumda görünüyor. (Kısa vadeli + uzun vadeli bankalara borçları alıyorum) Daha detaylı analizi yaparız daha sonra hepberaber. Kuddusi'yi alıntıladım ama genel bir yazayım dedim. Geçen sayfalarda geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Darestan said: şikebahçe 8taş falan niye yasak veya 6saray g4l4t4s4r4y Açık ve net konuşuyorum Bokunu çıkarıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 rakamlarla dovmus kuduzi artik futbol bolumune giremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Sotto said: Gelelim bilançodaki borçluluğa. FB uzun dönem + kısa dönem borçları toplamı yaklaşık 476m iken, GS'nin borcu 509m. Çok büyük farklar yok diyemeyiz. Kaldı ki GS'nin varlık yapısı daha güçlü olduğundan, özsermayesi çok daha iyi durumda görünüyor. Daha detaylı analizi yaparız daha sonra hepberaber. Kral denen fener ile battı batacak denen gs arasında 33 milyon mu var!!! Bende sanıyorum ki fenerin borcu 100-200 gs nin 800-900 Muslera yı satsak borçlar eşitleniyor neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Kevin transferi icin CAS'a basvuruyoruz. CAS davasi namusumuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 fifa çatıvdayabiliv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 MrLevie said: fifa çatıvdayabiliv bekliyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 fenn said: KuddusiMavra said: bak hala fener diyor... Cevap veremedin değil mi ;) Güncel gibi toy üyeyi buldun atıyorsun fırçanı son ana kadar "transfer yapacaz" diye koşturup ibra mibra diye ortalığı bulandırıp ondan sonra da şubat 2015ten beri top oynamayan bir alman topçuyu(ki sakatlanmadan önce çok iyi topçuydu)almaya çalışan ve fakat bunu da beceremeyen galatasaray spor klübü yönetiminin başarısızlığı ile ilgili olarak daha benim ne cevap vermemi istiyorsun? bırakın fenerbahçeyi,aziz'i. ölmüşünüz ağlayanınız da yine fenerliler he. kıymetimizi bilin. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Eheh süper final senesi zemin hazırladılarda puan cezası veremediler. Sırf onun alt yapısı olsun diye hazırlanmıştı. Fenere özel sezon :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 adamı ne güzel getirdiler karşıladılar sonra geri gönderdiler mükemmel bir transfer başarısı!?!!? ahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 fenn said: Sotto said: Gelelim bilançodaki borçluluğa. FB uzun dönem + kısa dönem borçları toplamı yaklaşık 476m iken, GS'nin borcu 509m. Çok büyük farklar yok diyemeyiz. Kaldı ki GS'nin varlık yapısı daha güçlü olduğundan, özsermayesi çok daha iyi durumda görünüyor. Daha detaylı analizi yaparız daha sonra hepberaber. Kral denen fener ile battı batacak denen gs arasında 33 milyon mu var!!! Bende sanıyorum ki fenerin borcu 100-200 gs nin 800-900 Muslera yı satsak borçlar eşitleniyor neredeyse iyi de AHAHAHA öyle finansal tablo okunmaz. birinin borcunu ödeyebilme kredibilitesi, geliri var diğerinin yok. amazon yıllık 2 milyar dolar zarar açıklıyo ona bakarsanız ama batmamasının bi sebebi var. hayatımda böyle saçmalık göremdim ya ahahahhahaha. adamlar aa borç aynıymış demekki ikisi aynı durumda diyor. barcelona ile de aynı borcunuz adfsd biri neymarı alıyo. biri meloyu yolluyo bi düşün bakalım neden acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 KuddusiMavra said: fenn said: KuddusiMavra said: bak hala fener diyor... Cevap veremedin değil mi ;) Güncel gibi toy üyeyi buldun atıyorsun fırçanı son ana kadar "transfer yapacaz" diye koşturup ibra mibra diye ortalığı bulandırıp ondan sonra da şubat 2015ten beri top oynamayan bir alman topçuyu(ki sakatlanmadan önce çok iyi topçuydu)almaya çalışan ve fakat bunu da beceremeyen galatasaray spor klübü yönetiminin başarısızlığı ile ilgili olarak daha benim ne cevap vermemi istiyorsun? bırakın fenerbahçeyi,aziz'i. ölmüşünüz ağlayanınız da yine fenerliler he. kıymetimizi bilin. B)- Dursun un beceriksizliğini fenere mal eden yok! fenn said: Kuddusi konuyu başka yönlere çekmeye çalışma. Sana şu evrak işleri fenerin suçu diyen olmadı. Fenere şike gelince o zamanlar tff başkanı olan M Ali Aydınlar ? o seneye özel play off yapıp gs nin 9 puan olan farkını 4.5 a indirip o güne özel feneri korumadı mı? Son maç eğer fener yenseydi o senenin şampiyonu fener değil miydi?!!! Buradaki ahlakı savunuyorsan sana bir şey demiyorum Şuna cevap ver yeter B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 özbek şarküteri olur yalnız o, başlığı değiştiren keşke yetebilseymişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar