Theridone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 VIZ YON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Acınızı en iyi biz anlarız :p kaç senedir işkence çekiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Hata Almanlarınmış ama Almanlarda "GS işi çok ağırdan aldı, o yüzden rerörerö" yapıyormuş. GS tarafı da biz zamanında yolladık dosyaları onlar mal diyor. İki tarafta mal çıkabilir diyeceğiz ama bilmiyorum. Bir taraf son anda Denayer'i bitiyor diğer taraf Blaçikovski'yi gönderme işlemlerini vs. yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Theridone said: VIZ YON DEN GE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 kevin transferinde bi problem yok raad olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 telles ve melo transferlerinde söylediklerinin tersi olduğuna göre..:// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 657,500 Euro fesih bedeli ödemişiz Melo'ya. Satılan oyuncunun önce sözleşmesini fesih edip sonra satarak inanılmaz bir fantezi daha gerçekleştirmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 ahahah yuh adam gitmek istiyor biz üstüne fesih bedeli ödüyoruz #justgsthings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 inanılmazmış yok ben futbolu bırakcam, gs den hayır gelmez, boşu boşuna vaktimi harcıyorum şu oyuncuyu gönder şunu al kadro kuruyorum filan, internette bile olsa yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 edit o zaman satamayız ki, kalan taksidini ödemişizdir souldarkorn said: 657,500 Euro fesih bedeli ödemişiz Melo'ya. Satılan oyuncunun önce sözleşmesini fesih edip sonra satarak inanılmaz bir fantezi daha gerçekleştirmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 ne doyumsuzsunuz arkadas. ligin en iyi takimi bizde. melo gidince bi tik geriye dusmus olabiliriz kagit uzerinde ama ulan her sene 2-3 kupa kaldiran takim var. yine sampiyon olur bu takim, samp liginde gruplardan da cikariz rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 ASDMLKASDFJSLKFJLASDJLSADJKADSJHADSXCJÖKSZJCKÖSDDASFGDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 macinizi izleyin, geyiginizi yapin cikin, futbol bundan ibaret, burda bazi arkadaslar aptal oldugu icin hirslaniyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 olmadi bu iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 gitmemistir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Kafa montaj abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 renklerle oynamislar, forma aslinda altin-beyaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 yalniz inter taraftari hic memnun degil transferden. http://forzainterforums.com/showthread.php?13204-Felipe-Melo ocakta geri gelirse hoj olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 balon olup geri doner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 valequenta said: ligin en iyi takimi bizde. Itiraf et. Akpye veriyon dimi oyunu? Ligin en iyi takimi da maalesef bogazin ote yakasinda. Aa pardon birbirlerine aliscaklar filandi dimi? Allah bilir Groskoys gelince adam calimlamasini falan da beklersin sen. Bu yonetim sana mustehak ama bana diil. Takimin gecen seneye gore ciddi kan kaybettigini, zaten gecen sene de takimin 3 kisi tarafindan sirtlandigini da gormezden geliyorsun. Ah bir de Avrupa'da 4 4luk olmamiza verebilecek bir cevabin olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 souldarkorn said: 657,500 Euro fesih bedeli ödemişiz Melo'ya. Satılan oyuncunun önce sözleşmesini fesih edip sonra satarak inanılmaz bir fantezi daha gerçekleştirmişiz. Yönetim işi bilmiyor diye tahttan indiremez miyiz. Bu nedir ya!!! Gerçekten neler dönüyor birisi anlatsın ya. Ben çözemedim bu adamlar işi bilmiyorlar mı? kastı olan düşmanlar mı? ......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Aceace said: valequenta said: ligin en iyi takimi bizde. Itiraf et. Akpye veriyon dimi oyunu? Ligin en iyi takimi da maalesef bogazin ote yakasinda. Aa pardon birbirlerine aliscaklar filandi dimi? Allah bilir Groskoys gelince adam calimlamasini falan da beklersin sen. Bu yonetim sana mustehak ama bana diil. Takimin gecen seneye gore ciddi kan kaybettigini, zaten gecen sene de takimin 3 kisi tarafindan sirtlandigini da gormezden geliyorsun. Ah bir de Avrupa'da 4 4luk olmamiza verebilecek bir cevabin olsa... Akp ye nereden bağladın ya!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Aceace said: valequenta said: ligin en iyi takimi bizde. Itiraf et. Akpye veriyon dimi oyunu? Ligin en iyi takimi da maalesef bogazin ote yakasinda. Aa pardon birbirlerine aliscaklar filandi dimi? Allah bilir Groskoys gelince adam calimlamasini falan da beklersin sen. Bu yonetim sana mustehak ama bana diil. Takimin gecen seneye gore ciddi kan kaybettigini, zaten gecen sene de takimin 3 kisi tarafindan sirtlandigini da gormezden geliyorsun. Ah bir de Avrupa'da 4 4luk olmamiza verebilecek bir cevabin olsa... trump'a vermeyecegim kesin. ama akrabalar vs yasiyor hala TR de diye sizin gibi bodrum/cesmeden kicini kaldiramayanlarin aksine konsolosluga gidip oyumu kullaniyorum AKP nin aleyhine olacak sekilde. yonetim gelir gider cok da fifi. ben takima bakarim, basarilarina bakarim. 20. sampiyonlukla da, 4 yildizla da gurur duyarim. sen yonetimle ilgilen cok ilgini cekiyorsa. 3 kisinin sampiyon yaptigina inaniyorsan da yine yapar rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 mesajlarını ortalama bir akp seçmeni seviyesinde yazıyor, oradan bağlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Almanlar yenik sayılınca GS de yenik sayılmış esprisi hala yapılmamış. Kendinize gelin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar