Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Cons

Öne çıkan mesajlar

Hata Almanlarınmış ama Almanlarda "GS işi çok ağırdan aldı, o yüzden rerörerö" yapıyormuş. GS tarafı da biz zamanında yolladık dosyaları onlar mal diyor.

İki tarafta mal çıkabilir diyeceğiz ama bilmiyorum. Bir taraf son anda Denayer'i bitiyor diğer taraf Blaçikovski'yi gönderme işlemlerini vs. yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

ligin en iyi takimi bizde.

Itiraf et. Akpye veriyon dimi oyunu? Ligin en iyi takimi da maalesef bogazin ote yakasinda. Aa pardon birbirlerine aliscaklar filandi dimi?

Allah bilir Groskoys gelince adam calimlamasini falan da beklersin sen.

Bu yonetim sana mustehak ama bana diil. Takimin gecen seneye gore ciddi kan kaybettigini, zaten gecen sene de takimin 3 kisi tarafindan sirtlandigini da gormezden geliyorsun. Ah bir de Avrupa'da 4 4luk olmamiza verebilecek bir cevabin olsa...
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

657,500 Euro fesih bedeli ödemişiz Melo'ya. Satılan oyuncunun önce sözleşmesini fesih edip sonra satarak inanılmaz bir fantezi daha gerçekleştirmişiz.

Yönetim işi bilmiyor diye tahttan indiremez miyiz. Bu nedir ya!!!

Gerçekten neler dönüyor birisi anlatsın ya. Ben çözemedim bu adamlar işi bilmiyorlar mı? kastı olan düşmanlar mı? .........
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

valequenta said:

Itiraf et. Akpye veriyon dimi oyunu? Ligin en iyi takimi da maalesef bogazin ote yakasinda. Aa pardon birbirlerine aliscaklar filandi dimi?

Bu yonetim sana mustehak ama bana diil. Takimin gecen seneye gore ciddi kan kaybettigini, zaten gecen sene de takimin 3 kisi tarafindan sirtlandigini da gormezden geliyorsun. Ah bir de Avrupa'da 4 4luk olmamiza verebilecek bir cevabin olsa...

Akp ye nereden bağladın ya!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

valequenta said:

trump'a vermeyecegim kesin. ama akrabalar vs yasiyor hala TR de diye sizin gibi bodrum/cesmeden kicini kaldiramayanlarin aksine konsolosluga gidip oyumu kullaniyorum AKP nin aleyhine olacak sekilde.

yonetim gelir gider cok da fifi. ben takima bakarim, basarilarina bakarim. 20. sampiyonlukla da, 4 yildizla da gurur duyarim. sen yonetimle ilgilen cok ilgini cekiyorsa. 3 kisinin sampiyon yaptigina inaniyorsan da yine yapar rahat ol.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...