mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=TOZCInXfWQo AUHSUDHASUHDASUHDASHU ayrı başlık açılmalıydı buna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 twich tanrıları zipzip'in sonunu böyle yapmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 oynadığınız oyunun hitap ettiği kitleye bak arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 geçen yayında biri zipzipbin damarına bastı da sakinledi hemen.. küçük çocukları kullanıyorsun gibi laf etmiş de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 basından sonuna bbirileri acıyıp 3-5 para verir diye bekledim gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Şunları izleyip gülen kaldı mı ? Okadar üzülüyorum ki gençliğin haline çok ciddiyim. Çoğu insan gamer oldu burda çocukluğundan şuan ki yaşına kadar ama bu nedir abi ya resmen ger.zekalı bir nesil yetişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 sdfs dur lan yanlış anlamışım yazdığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Bunun sadece oyunla da alakası yok farkndasın dimi internetin düzgün şekilde sunulmadıği yeni nesille alakası var. Tabi tecrübesiz yakalandık biz 80-90 arası çocukları olarak şanslıydık. Şimdiki nesil 3-4 yasinda internette ne görürlerse beyinlerini karman corman ediyorlar sonuç bu. Twitch facebook twiter her yer böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 ben güldüm, gayet komik. veledin annesinin yanında salya sumuk sovmesi. annesinin "karı gibi aglama, cık dısarı gez" demesi. yetmeyip kulaklıgı aline alıp kendisinin de sovmesi. sonra babanın katılıp "ne oluyor yau" demesi. enteresan bir aile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 ben böyle duruma düşsem pcnin bütün parçalarını götüme sokar babam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 gülmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 itin tokumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 ben özelikle bu tip rekabetçi oyunların gençler üzerinde çok olumsuz bir etkisi olduğunu düşünüyorum. internet cafelerde ağzı bozuk mutantlar yetişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 abi ahahaha çok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 ahahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 http://puu.sh/hZMYf/78d49b53eb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 gülemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 ama kermite benziyor çocuk dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 anhoraya benziyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Boyle bi hale dussem kendi kendi gotume sokarim pcnin parcalarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 FIRST I WAS LIKE THEN I GET Aluriel said: http://puu.sh/hZMYf/78d49b53eb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 abi ahahahah yani üzüldüm ama bir yandan da ahaha adam salya sümük ağladı lan, tutunacak dalın mı yok bunların aynısı şampiyonluk kaçınca kaldırım kenarına çöküp gözünde bir damla yaşla sessizce dakikalar boyu boş boş bakan futbol fanatikleri işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 "Psikolojik sorunlarım olduğu için aylık hastane masraflarını yayından kazandığım paralarla karşılıyorum.Bir kısmıyla ise sizlere rp çekilişleri yapıyorum.Bağış yaparsanız çok sevinirim. Durumu iyi olmayan arkadaşlardan hiç bir zaman bağış beklentim yoktur. Bağışlarınız ekranda gözükür ve mesajınız okunur." said: elemanın profil yazısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Edriel said: Bunun sadece oyunla da alakası yok farkndasın dimi internetin düzgün şekilde sunulmadıği yeni nesille alakası var. Tabi tecrübesiz yakalandık biz 80-90 arası çocukları olarak şanslıydık. Şimdiki nesil 3-4 yasinda internette ne görürlerse beyinlerini karman corman ediyorlar sonuç bu. Twitch facebook twiter her yer böyle. eskiden herkes bilgisayar sahibi olup üstüne oyun oynayacağı bir ortam yoktu, birazda onunla alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 millet eve swat yolluyo bizimki 2 ddos yedi diye zırlıyo ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar