akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Parallels - Trailer Gizemli bir bina, sonsuz paralel Dünyalara geçişin kapısıdır. Dizi tarzında Çok hoş . Devamını mutlaka bekliyecem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 izleyen bizden değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 ben diziyim diye bağırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 A haber dizisi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 sonu olmayan sonunda aciklanabilse dahi tatmin olamayacagimiz bir dizi olacak gibi duruyor. birde kiz bastan sona hep aglak ses tonu o ne oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 sonunu napican, surece bak, degisik degisik dunyalar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 akboylar yeni film yaptı sandım başlığı görünce. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paralel yapı esprisi yapmaya gelmiştim, gecikmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 arcane said: ben diziyim diye bağırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 dizilere ayrılan bütçeler arttırılsa da, efekt masrafından kaçınmak için iç mekanlara odaklanılmasa, şöyle diziler de mis gibi olsa tadından yenmese. şimdi sürekli başka paralel evrenlere atlayacaklar, trailerda gözüktüğü üzere biri post apokaliptik ama arka tamamen efekt, ve çok da takılmayacaklar dışarıda belli ki. sırf bu yüzden senaryoyu bile değiştirmek durumunda kalıyorlardır. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 film izliyim diye bakinirken bunu gordum dizi degil filmmis. imdb si 6.5 izler yazarim bir seyler. netflix belki dizi yapabilirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 vivavale said: akboylar yeni film yaptı sandım başlığı görünce. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Lok diye bitti.. Hic bir soruya cevap vermeden bir suru soru isaretini ortada birakarak. Film kotu bu arada. Ne icin yapilmis bu film acaba... Zorla dizi cekmek icinmi diziyi satabilmek icinmi cozemedim. Netflix filmi (fox) ama dizi cekilmeyecek sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar