Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ülkeyi kurtaracak inanılmaz fikrim

roket adam

Öne çıkan mesajlar

şimdi ortalama türk genci önce össye giriyor, %98'i istediği bölümü kazanamayıp sümer dili ve edebiyatı gibi saçma sapan bölümlere 1+4+2 senesini yatırıyor, sonra iş bulamayınca kpss'ye kastırıp yine çok alakasız bir alanda çalışıyor ya.

ben diyorum ki şöyle yapalım

isteyen önce kpss'ye girsin. çıksın puanı, ataması falan. 4 sene sonra bartın devlet hastanesi nefroloji labaratuvarında çiş analizi yapacağı netleşsin. ondan sonra öss'ye girsin, çiş analizinin bölümünü (laborantlık) hangi üniversitede okuyacağını netleştirsin alacağı puanla. sonra en azından 4 sene ilgili bi bölümde okumuş olur.

nasıl fikir?
Sosyal ağlarda paylaş

İlkokulda adam gibi ayıracaksın,sayısalcı olmayan geri zekalıdır imajını yıkacaksın, Öğretmenlere adam gibi eğitim verip adam gibi maaş vereceksin. Öğretmeni mesleğine küstürmeyeceksin. Maddi olanakları genişleteceksin. Kara tahtada 9,3 9,5 tl ye ders vermek için çabalamayacak öğretmen. Bi rivayete göre 125,000 makam aracı varken diğer taraftan okullara adam gibi temizlik görevlisi, makinesi, öğretmeni göndereceksin vs vs vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
sene 2015 oldu, isteyen istediğini öğrenebilir. Sınavlarda başarısız oluyosan girersin 4 yıllık dandik bi bölüme sonra 4 sene kendini neyde ilgiliysen onda geliştirirsin sonra iş bulursan bulursun. Zaten ilgi alanın kesin netten öğrenilcek bişeydir öğrenir geçersin. İlgi alanın quantum fiziğiyse zaten sınavlardan geççek kapasite vardır girersin istediğin bölüme
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...