-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 said: İşte asıl nokta yanlış alarm olup olmaması bence. 10 senedir birçok alarm hizmeti veren firma ile çalıştım (hatta 2 sene önce yeni yerimize taşınırken sizin firmaylada baya görüşmüştük, sırf araç olmadığı için vazgeçmiştim), her ne kadar bizde yanlış alarm olmuyor, haşerete böceğe duyarlı denilsede pırlarımız, bu laf sistem kurulana kadar. ondan sonra başlıyorlar yok pır çok yüksek yok çok alçak diye verdikleri sözlerden lafla kaçmaya. yanlış alarm olmayacak lafına şahsen inanmıyorum özellikle sanayi bölgelerinde ki şirketlerde. said: > Tabi araçların olması ekstra bir güven verebilir fakat araya insan faktörünü sokmadan direk kolluk kuvveti yönlendirmesi gerçekleştiriyoruz, her ikiside farklı açılardan bakıldığında tercih sebebi olabilir :) araç da insan var sonuçta, google'ın driverless araçları değil ki bunlar. personel geliyor aracıyla çevreyi ve binayı dışarıdan kontrol edip bu bilgi dahilinde beni arıyor, sırf telefonla şirkette alarm çaldı demekten kat kat iyi takdir edersinki. artı olarak kolluk kuvvetleri bir geliyor iki geliyor, sonra sürekli yanlış alarmdır bu diye düşünüp gelmek istemiyor, hatta bi de üstüne ceza yazarım bu yanlış alarmlara diye çıkışıyorlar. said: Ve çoğu sanayi sitesinin kendi kooparstifinin güvenlikleri alarm farketmeksizin intikal ediyor. site güvenlikleri çok büyük bir alana baktığı için o oraya gelene kadar - ki gelirse iyi sayının yüksek olmasından dolayı - es geçtikleri de oluyor. Hatta seneler önce sözde site güvenliğini hırsızlık olan bi yerin önünden geçiyor, kapılarda sonuna kadar açık - farketmedik diyip çıktılar işin içinden. site güvenliğine güveneceksek eğer, pronet'e tepe'ye ne gerek var. İvedik de bir sene önce bir sokağın komple telefon hatlarını kesip 5-10 dükkana birden daldı hırsızlar, sözde site güvenliği var, adamlar sokağı komple soydu, site güvenliği faso fiso, anca site yönetimleri / organize sayani bölgelerinin zorla ekstra haraç almalarına yarıyor başka bir işe de yaradıkları yok. Hatta aynı sokaktan 5-10 hat birden kesilip sistemlerden hiç bir alarm sinyali almamasına rağmen konuya uyanmayan artık hangi güvenlik firmasıdır bilmiyorum, o konuyu konuşmaya bile gerek yok, rezalet. said: Sınırlı bir bölgede verilen bir hizmet ile Türkiye genelini kıyaslamak çok doğru değil aslında. bu konuda haklısın, evlere verdiğiniz hizmeti hiç denemedim gayet başarılı olabilir ki (evler için araç gerekmiyor zaten ve yanlış alarm çok sık yaşanmıyor) bende daha en baştan beri ankara şirketler özelinde tepe > all dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Komsek vardı sanırım, onlar iyiydi, bi ara kullanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Reklamları dönen yeni sistemleri fena görünmüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 drea cs ye gelmeden hizmeti kes hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Bende yeni güvenlik sistemi ile atılıyorum pazara o zaman. J.A.R.V.I.S. Hadi bakalım şikayetçi olun o zaman görelim :D adsfsdaf , jarvis dalga geçiyormuş. - Hee hırsız girdi ama iplemedim Mr.Stark . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 2 çeşit pır var detayına burada girmeyeyim. Telefon hattı üzerinden bağlantı sağlamıyorum onuda diyeyim, ha eskiden yaşanan bir olaysa bilmiyorum. Neyse, ben herhangi bir firma kötü demekten ziyade, size bir hizmet sağladığımı, ürün satmadığımı belirteyim, düşünen arkadaşlar bana ulaşırsa sevinirim :) Ha bu ulaşma olayı gel ben alıcam şeklinde değil, gelip evinizde ücretsiz bir risk analizi gerçekleştireyim sizinle beraber, sağladığım hizmeti anlatayım, ihtiyacınız varsa görüşürüz :) Hem Ankara'daki patileri tanımış olurum dürüm ısmarlarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 simkart takıyolar artık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 WaNTeD said: simkart takıyolar artık zaten Gerçek bir ahmye bağlı sistemlerde o simkart taktıkları modülü ve kartın iketişim ücretlerini çok daha farklı şekillerde yansıtabiliyorlar mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 o anlattığım hat kesme muhabbeti, ivedik organize sanayide analog hatlarla bağlı sistemlerde yaşanan bir olay. geçen sene filan hatta. pırların çok çeşidi var onada kabulüm ama işte şirket ortamlarında önceki mesajda anlattığım gibi terhaneleri ben çok duydum. neyse sonuçta pronet kullanmadım net bir yorum yapamam hizmetle ilgili, belirttiğim gibi kullanmaktan son anda vazgeçip tepeyi seçmemin temel nedeni güvenlik aracı hizmetinizin olmayışı idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 İlgikenin benimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Pronet aradı, şikaytetimi dikkate almışlar. Neden USD üzerinden fatura ödüyoruz diye. Hatta tehditte ettim, şikayetvar. com un en yetkilisi arkadaşım ana sayfadan lime lime derim sizi diye adsfsf. Kalan 3 aylık faturlarınızı 2.30 dan sabitleyelim, 1 yıllık taahhüt ile indirim yalaım diye :D 2 işyerinizin kameram aboneliğini de HD kameralarla güncelleyelim (ücretsiz). Anlamadıkları şu 100GB AKK var. Şu anki kamerlar bildiğin VCD tadında kaydediyor ve zaten 100GB AKK yı 15 günde dolduruyor. Teknik kısmı anlamıyo meseleyi, HD yaptığınız anda ikinci bir dsl aboneliği alsam bile yetmeyecek upload. Teknik kısmada anlatamadım olayı, hala size dönüş yapılavcak diyorlar. Lütfen imdat ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ul limitini kaldırtmayı denesene ttnetten bi. Yeni kameralar baya güzel bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 halihazırda kurulu pronet var bizde. cep telefonu ile interaktif ne yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ttnet misali 50 kota koyup hizinizi isik hizina cikartalim arkaniza roket takalim diyorlar yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Lectre said: Bazı arkadaşlar biliyor, bir süredir Pronet'de çalışmaktayım Bayilik falan değil dimi? merkezde çalışıyorsun? Eğer öyleyse abi sizde nasıl bir insan kaynakları var yahu. Her ay düzenli olarak beni arıyorlar " bize iş başvurusunda bulunmuşsunuz yada CV nize kariyer.net üzerinden ulaştık" deyip görüşmeye çağırıyorlar. Bende her seferinde en son 10 yıl önce başvurmuştum size deyip dalgaya alıyorum . Baktım vazgeçmiyorlar Artık gelicem deyip piçligine gitmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Bayilik değil tabikide :) E bi git görüş hoşuna gider belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 CthuLhu said: halihazırda kurulu pronet var bizde. cep telefonu ile interaktif ne yapılıyor? Öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Hizmet olarak memnunuz ama bizim valide, her sene bu dolar meselesi yuzunden kavga edip, indirim aliyor. Dolarla aylik ucret nedir yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Öm atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Senko gerge nerdesiniz benimle ilgilenin ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Ankara'da iş sektöründe yeni sayılırım, o yüzden vereceğiniz referanslar bir portföy oluşturabilmem için önemli gençler :) Bekliyorum yardımlarınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Ne lan bu her cümlenin sonunda bir gülücük. Yemeksepeti botu gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Ama değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Şimdi, bu firmalar (pronet, kale vs) ile çalışmaya başlayınca atıyorum 2 senelik taahhüt e girmiş oluyoruz. Ama sözleşmelerde "yenilenmesini istemiyorsanız sözleşme bitiminden 2 ay önce (farklı süreler olabilir şirketten şirkete) haber vermeniz gerekir" diye bir madde oluyor. Yani taşınmasını planlayamamış kişiler (mesela taşınacaktır ama ev bakıyordur, bulduğunda hop diye çıkıp gider), ya bu arada güvenlik kullanmayıp risk almak ya da 2 ay kala haber veremediği için cezai şartı ödemek zorunda kalıyorlar değil mi? Niye taahhütsüz aylık ücretli seçenekleriniz yok? Ya da var mı? Hani mesela taahhütlü aylık 35 usd, taahhütsüz 45 usd gibi misal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar